Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7 ως 13 Μαΐου 2018!

Ποσειδώνας και εξιδανίκευση, Αφροδίτη και αγάπη, μαζί , αυτήν την εβδομάδα και ψάχνεις το κλειδί της ευτυχίας, σε ανορθόδοξους έρωτες… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7 ως 13 Μαΐου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7 ως 13 Μαΐου 2018!


Ποσειδώνας και εξιδανίκευση, Αφροδίτη και αγάπη, μαζί , αυτήν την εβδομάδα και ψάχνεις το κλειδί της ευτυχίας, σε ανορθόδοξους έρωτες,  για να καλύψεις τα κενά σου και αγνοείς τη λογική που πάντα βάζει φρένο στο συναίσθημα, ωστόσο λειτουργεί ως φύλακας άγγελος και σε προστατεύει από τα δεινά των έντονων ψευδαισθήσεων.

Υστερόγραφο, Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας, θυμός, αγανάκτηση, λόγια που πληγώνουν και φυσικά εντάσεις που οδηγούν σε ρήξη.

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, σε φάση προσαρμογής είστε, καθώς έχετε αισθανθεί την «παρουσία» του Κρόνου, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και πρέπει να εργαστείτε εσωτερικά, για να αντεπεξέλθετε στις πιέσεις και υποχρεώσεις που πιθανόν να αισθάνεστε. Ψυχολογική αναστάτωση. Κριός β΄ δεκαημέρου,  έντονο το διάστημα αυτό, θέλετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα, από σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν και αυτό σας κάνει αρκετά απερίσκεπτους και είναι ανάγκη να συγκρατήσετε την παρορμητική σας φύση.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή-Πλούτωνα, να πιέζει, σας προλαβαίνουν οι αποκαλύψεις και θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι, κυρίως σε θέματα καριέρας. Οριστικοί χωρισμοί.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, σε φάση θετικών εξελίξεων είστε, καθώς η παρουσία του Κρόνου, φωτογραφίζει τις πεποιθήσεις σας και πιθανόν έχετε αντιληφθεί όλα τα λάθη σας και δεν πρέπει να το βάζετε κάτω.. Αγαπήστε τον εαυτό σας.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, ερωτικές προκλήσεις, πιθανόν γίνονται κάποια πράγματα πίσω από την πλάτη σας, ωστόσο δεν θα είναι όλα μαύρα, υπάρχει λύση, εάν είστε επιφυλακτικοί και δεν πάρετε αποφάσεις. Προσοχή σε χρήματα που δανείζεστε ή δανείζετε. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα να ακουμπάει το δεκαήμερο σας, ακολουθείτε τη ροή, αναγκαστικά εμπιστεύεστε τις αλλαγές που βιώνετε και θα κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα.  Διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από  μια νέα σπουδή.

Δίδυμοι                          

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος συνεχίζει να σας δείχνει, λάθη που έχουν γίνει σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εάν έχετε ανοιχτεί, επενδύοντας σε μια νέα συνεργασία και όλο αυτό θα σας βάλει σε έντονο προβληματισμό.  Πιθανές απογοητεύσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα, έχετε αυτήν την εβδομάδα, είτε γιατί βρίσκεστε σε μια σχέση… περίεργη, είτε γιατί σκέφτεστε να πείτε αντίο και όλο αυτό σας κοστίζει ψυχολογικά. Η αλήθεια πονάει. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα, να επηρεάζει το δεκαήμερο σας, είστε σαφώς πολύ καλύτερα, καθώς οι αλλαγές που έχετε προγραμματίσει ή ολοκληρώσει, θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, έτσι ώστε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ο Κρόνος σας πιέζει αρκετά, είναι απέναντι σας και έτσι πολλές φορές αναγκάζεστε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν, έτσι μόνο για να ικανοποιήσετε τους γύρω σας. Μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  πιθανόν ζείτε μια μυστική σχέση, και φοβάστε τις αποκαλύψεις ή έχετε μπερδευτεί και για το εάν θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε στη σκιά.. Αποκαλύψεις που θα σας προβληματίσουν. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα,  να πιέζει αρκετά,  θα κάνετε το μπαμ… επαναστατείτε και δεν θα σας ενδιαφέρει η στάση, αντίδραση του περίγυρου σας. Ψυχραιμία.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εσείς θέλετε να κατακτήσετε το ..σύμπαν, να κάνετε την διαφορά και ο Κρόνος φρενάρει τα σχέδια σας, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και δεν έχετε ακόμα τα ..μέσα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όνειρα σας, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Γενικά είστε ανεβασμένοι.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή, Πλούτωνα, έχετε ξεχάσει τα  τα όρια σας, Βέβαια ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε, ωστόσο μην υπερβάλλετε και εργαστείτε για τους στόχους σας. Αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, γενικά βιώνετε μια θετική εξέλιξη στη ζωή σας- ο Κρόνος σας βοηθάει να εμπιστευτείτε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας, να γίνετε πιο αισιόδοξοι και θα ακουμπήσετε περισσότερο, πάνω στα ταλέντα σας, έτσι ώστε να έχετε επιτυχία.    Οικονομικά θέματα προκύπτουν. Παρθένε β’ δεκαημέρου, μια ερωτική εβδομάδα, ξεκινάει για εσάς,. βέβαια πάντα θέλει προσοχή ..ο έρωτας, μην πέφτετε με τα μούτρα και κινηθείτε με όρια και για να δοκιμάσετε το ταίρι σας.. Ρομαντικές στιγμές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα, βιώνετε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα και θα προβληματιστείτε αρκετά.

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος συνεχίζει να σας πιέζει σε οικογενειακές σχέσεις, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και να συμβιβαστείτε στην νέα σας πραγματικότητα. Οικονομικά ζητήματα.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε μια διάθεση να το ρίξετε έξω αυτήν την εβδομάδα, θα κάνετε αρκετές καταχρήσεις και θα βγείτε από το πρόγραμμα σας. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες . Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα, φτάνετε σε τέλμα, αδιέξοδο, έλλειψη επικοινωνίας και γενικά νιώθετε ότι τίποτα δεν προχωράει, όπως το θέλετε. Συγκρούσεις, εντάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι; θέλετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, πνίγεστε και με τον Κρόνο να σας χαμογελά.., και δυσανασχετείτε.  Θετικά τα νέα για μια θέση εργασίας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,   ερωτικά είστε στα πάνω σας, έχετε βρει το ταίρι σας ή έχετε φάει τα μούτρα σας και συνειδητοποιείτε ότι εξαπατηθήκατε. Προσοχή στα οικονομικά σας.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή- Πλούτωνα να σας αφήνει..εκτεθειμένους, προσοχή σε θέματα καθημερινότητας, προσπαθήστε να βρείτε κάποια διέξοδο, καθώς πιέζεστε ψυχολογικά και μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος στον τομέα των οικονομικών, αγχώνει και τον πιο αισιόδοξο Τοξότη, καθώς τώρα προσπαθείτε για τα αυτονόητα και απ΄ότι φαίνεται δεν θα μπορέσετε να τα διεκδικήσετε. Ψάξτε για μια νέα πηγή εσόδων.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, οριστικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικά ζητήματα ή έχετε παρασυρθεί σε μια σχέση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ή πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των προσωπικών σας επιλογών. Οικογενειακές στιγμές.     Τοξότη γ’ δεκαημέρου, με τον Ερμή-Πλούτωνα, πιέζεστε σε οικονομικά ζητήματα, έχουν «στερέψει» οι πηγές σας ή βρίσκεστε σε μια κατάσταση χάους και πρέπει να οργανωθείτε. Διαπληκτισμοί με άτομα που αγαπάτε.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  σε φάση αναγνώρισης, αναζητάτε νέες διεξόδους, κάνετε πιο σωστές επιλογές και ο Κρόνος στο ζώδιο σας, βοηθάει στο να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ωστόσο, ψυχολογικά δεν πετάτε..   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  εύκολα τώρα θα αφήσετε πίσω σας, ό,τι σας πληγώνει, ίσως κάνετε και κάποιο ταξίδι που θα βοηθήσει να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και προσοχή σε προσωπικές σχέσεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες, εντάσεις με τον Ερμή-Πλούτωνα και τώρα, δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας  και οι αποκαλύψεις πληγώνουν.. Δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Κρόνος προκαλεί ψυχολογικές αναταραχές, ίσως προκύψει και ένα θέμα υγείας και δεν είστε και μέσα στην καλή χαρά. Προσωρινή απομόνωση.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας, καθώς κάνετε πολλά έξοδα, ή αναγκάζεστε να κάνετε και βάλτε ένα φρένο στις ανάγκες σας. Μέρες εκτόνωσης,  αλλά και ρίσκου.      Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή-Πλούτωνα, τίποτα δεν σας ικανοποιεί, όπως παλιά, έρχονται στο μυαλό σας εικόνες από το παρελθόν και σας έχει πιάσει μια υπερβολική νοσταλγία. Μην ξεσπάτε στο περιβάλλον σας.

Ιχθύς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, καλή η θέση του Κρόνου, για εσάς, που θέλετε την αλλαγή και αξιοποιείστε το χρόνο σας, για να οργανώσετε τα σχέδια σας και να βγείτε από την ανία και την καθημερινότητα. Ξεπεράστε τις φοβίες σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, όλα φαίνονται ρόδινα, πετάτε στα σύννεφα, αρκετές ερωτικές εκπλήξεις, ωστόσο καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και  προσπαθήστε να είστε συνεπείς στους γύρω σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   με τον Ερμή-Πλούτωνα, να σας πιέζει να βγείτε από τον ..μικρόκοσμο σας, βλέπετε με γυμνό μάτι, φίλους, αλλά και πιθανούς ανταγωνιστές και νιώθετε θυμό και απογοήτευση. Πείτε αντίο σε τοξικούς ανθρώπους .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ