Μεταμορφώστε τα κασπώ με τη μέθοδο του decoupage για το παιδικό δωμάτιο

Ο αρχικός σκοπός ήταν να βάλουμε χώμα και να φυτέψουμε σπόρους, στην πορεία δημιουργήθηκε ανάγκη τακτοποίησης στο γραφείο της κόρης μου. Έτσι σκέφτηκα να βάλω μερικές πινελιές και να οργανώσουμε το χάος με τους μαρκαδόρους της! Μεταμορφώστε τα κασπώ με τη μέθοδο του decoupage για το παιδικό δωμάτιο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η οργάνωση στο παιδικό δωμάτιο είναι ένα θέμα από μόνο του… Οργάνωση και διακόσμηση μαζί και να σου δίπλα το παιδί ή τα παιδάκια σου εκεί που όλα τα στρώνεις να τα κάνουν πάλι άνω κάτω. -Μαμά που είναι αυτό; -Μαμά που είναι εκείνο; κλασικές ερωτήσεις με την κλασική όσο είναι εφικτό ήρεμη απάντηση… -Εκεί που το έβαλες χρυσό μου. -Μαμά δεν βρίσκω το κόκκινο!!! (λες και υπάρχει πιθανότητα να πήρα εγώ τον κόκκινο μαρκαδόρο για να ζωγραφίσω κόκκινα μήλα). Μεγάλο έως και τιτανομέγιστο το κεφάλαιο “τακτοποίηση” του δωματίου.

Σήμερα θα σας δείξω μια μεταμόρφωση κασπώ που έκανα με τη μέθοδο του decoupage. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει δεν είναι ποτέ αργά και όσο κάνετε εξάσκηση τόσο θα βελτιώνεστε! Τα κασπώ τα έχω πάρει από τα Flying Tiger Hellas όπου μπορείτε να βρείτε φανταστικές προτάσεις για την οργάνωση του παιδικού γραφείου αλλά και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου συνολικά! Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ!

Για το decoupage χρησιμοποίησα μια χαρτοπετσέτα με santoro που φυσικά λατρεύει η κόρη μου, κόλλα ειδική για decoupage, πινελάκι, μαύρη κορδέλα με πομ πομ, ψαλίδι και πιστόλι σιλικόνης. Αρχικά αφαίρεσα το εσωτερικό χαρτί το δεύτερο φύλλο της χαρτοπετσέτας για να μείνει μόνο του το φύλλο με την εικόνα (το λεπτό – προσοχή μη το σκίσετε).

Στην συνέχεια έκοψα προσεκτικά με το ψαλίδι το περίγραμμα υπολογίζοντας επάνω στο κασπώ να χωράει και να μη περισσεύει. Πέρασα την κάθε χαρτοπετσέτα στο κάθε κασπώ χωριστά προσεκτικά αργά με το πινελάκι μου χρησιμοποιώντας την κολλά για decoupage.

Τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά, ιδανικά θα έλεγα μια ημέρα! Μετά κόλλησα την μαύρη κορδέλα με τα πομ πομ με το πιστόλι σιλικόνης. Για να είσαστε σίγουροι ότι το decoupage θα “αντέξει” το ιδανικό είναι αφού στεγνώσει καλά να το περάσετε και ένα αδιάβροχο βερνίκι. Αν θεωρείτε ότι εκεί τριγύρω πέφτουν νερά σίγουρα, χρειάζεται βερνίκι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Έτοιμα τα κασπώ που μεταμόρφωσα με αγαπημένο Santoro έτοιμα να φιλοξενήσουν τους πολύχρωμους μαρκαδόρους στο γραφείο της Κωνσταντίνας μου! Σας αρέσουν; Εσείς πως οργανώνετε το παιδικό γραφείο;

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με το decoupage δεν τα παω και τοσο καλα δυστυχως! αλλα μου αρεσε πολυ η ιδεα σου! και το αποτελεσμα, super!

  2. Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου! Δεν είναι δύσκολο αν ξεκινήσεις θα δεις θα το μάθεις, λίγες προσπάθειες θέλει στην αρχή.

  3. Μαρίαααα… μου έδωσες καταπληκτική ιδέα!!! Με αυτόν τον εύκολο και οικονομικό τρόπο μπορούμε να μεταμορφώνουμε τα “σκέτα” κασπώ μας κάθε όσο συχνά θέλουμε και με όποιο μοτίβο ταιριάζει με την εκάστοτε διάθεση και διακόσμηση στον κάθε μας χώρο. Ομολογώ, πως παρόλο που ασχολούμαι πολύ με το ντεκουπάζ και μου αρέσει ιδιαίτερα, δεν το είχα ξανασκεφτεί έτσι. Μούρλια οι santoro σας, σε φιλώ γλυκά!

  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ειρήνη μου και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ιδέα μου! όντως πανεύκολος τρόπος να κάνεις εύκολα και γρήγορα αλλαγές στον χώρο σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ