Φτιάξτε εύκολα ένα εντυπωσιακό advent calendar / ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Κάθε χρόνο το advent calendar είναι μια κατασκευή ένα project το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων. Φέτος η κατασκευή ήταν η πιο εύκολη και η πιο οικονομική σε σχέση με τις παλιότερες! Διάβασε την ανάρτηση και θα καταλάβεις… Φτιάξτε εύκολα ένα εντυπωσιακό advent calendar / ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πριν σας πω τι και πως πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παλιότερα advent calendar που σας έχω παρουσιάσει!

 

Διαβάστε:

Φτιάξτε Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα!

 

 

 

 

 

Διαβάστε:

DIY Advent Calendar κάνοντας εξάσκηση στη γραφή

 

 

 

 

 

Διαβάστε:

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

 

 

 

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φέτος η ιδέα προήλθε από τα ράφια που είχα πάρει πριν δύο μήνες από τα Flying Tiger Hellas τα οποία έστησα στον τοίχο με βίδες μόνιμα ώστε να τακτοποιήσω τις κούπες μου. Βλέπεις έχω αρκετές κούπες και πολλές από αυτές είναι ιδιαίτερες και ήθελα με ένα τρόπο να φτιάξω μια γωνιά με κούπες!

Η ιδέα λοιπόν για φέτος ήταν να αξιοποιήσω αυτή τη ραφιέρα και να την μετατρέψω σε Advent Calendar! Η διαδικασία ήταν πολύ απλή αφού τα υλικά τα προμηθεύτηκα όλα από τα Flying Tiger Hellas και στην πραγματικότητα ήταν και πολύ οικονομικά! Μου άρεσε πολύ το φετινό τους concept που στηρίζεται στην φιλοσοφία του Do it Together Christmas και που θα βρείτε πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη, πακέτα κατασκευών, μπισκοτόσπιτα, έτοιμα advent calendar και γλυκίσματα για να στήσετε το δικό σας γιορτινό σκηνικό!

Χρησιμοποίησα γιρλάντα διακοσμητική, φωτάκια, κουτάκια, ξωτικά, αυτοκόλλητα νούμερα και διακοσμητικά δεντράκια! Φυσικά μη ξεχάσω και τις εκπλήξεις… επέλεξα να γράψω χαρτάκια που περιγράφουν το είδος της έκπληξης (βιβλία, crafts, σφραγίδες, σοκολατάκια δραστηριότητες κλπ). Σημασία δεν έχει το μέγεθος της έκπληξης ούτε το δώρο… σημασία έχει η χαρά, η προσμονή και η δημιουργία ενός γιορτινού σκηνικού που θα μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Και του Χρόνου λοιπόν να είμαστε καλά να φτιάξουμε το επόμενο advent calendar και φυσικά να έχουμε Καλές Γιορτές!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ