Χριστουγεννιάτικο craft party στα Flying Tiger στην Ερμού!

Ένα Party γεμάτο χρώμα, κέφι και φανταστικές παιδικές κατασκευές που σηματοδότησε την έναρξη των γιορτών για όλους μας! Χριστουγεννιάτικο craft party στα Flying Tiger στην Ερμού!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για άλλη μια φορά είχα τη χαρά και τη τιμή να βρίσκομαι σε άλλο ένα craft party των Flying Tiger Hellas στο κατάστημα της Ερμού παρέα με τις αγαπημένες ΕυζηνCreations – Zina και Craft With Mom – Eleni! Ένα γιορτινό κλίμα στον φιλόξενο και γεμάτο έμπνευση χώρο του καταστήματος στην Ερμού. Μια εκδήλωση η οποία σηματοδότησε την έναρξη των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο! Μου άρεσε πολύ το φετινό concept των Flying Tiger Hellas που στηρίζεται στην φιλοσοφία του Do it Together Christmas και που θα βρείτε πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη, πακέτα κατασκευών, μπισκοτόσπιτα, έτοιμα advent calendar και γλυκίσματα για να στήσετε το δικό σας γιορτινό σκηνικό!

Μικροί και μεγάλοι εν δράση σε δημιουργικό οίστρο!

Οι ενήλικες έφτιαξαν χαριτωμένους νάνους από πομ πομ την κατασκευή των οποίων μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ από το ΕυζηνCreations. Μια εντυπωσιακή δημιουργία, ένα στολίδι χειροποίητο που ταιριάζει τέλεια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τα παιδιά έφτιαξαν χαριτωμένα 3D δέντρα από χαρτόνι μια ιδέα από την Eleni του Craft with mom καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτόνι, μια ιδέα δική μου που μπορείτε αναλυτικά να την δείτε ΕΔΩ στο mommyjammi.gr.

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την συμμετοχή και την αγάπη σας και σας ευχόμαστε από καρδιά Καλές Γιορτές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ: Στην ενότητα Εποχιακά – Χριστούγεννα θα βρείτε όλες τις ιδέες τις οποίες σας παρουσιάζω τα τελευταία 3 χρόνια! Ιδέες για διακόσμηση, για κατασκευές, δημιουργική απασχόληση αλλά και πολλές συνταγές! Απλά πατήστε επάνω εδώ στον σύνδεσμο για να τα δείτε όλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ