Τι επιφυλάσσει το νέο έτος στα Ζώδια;

Το έχετε παρατηρήσει; Πάντα περιμένουμε με χαρά το νέο έτος και πάντα με χαρά είμαστε έτοιμοι να…το ξαποστείλουμε από εκεί που ήρθε μόλις είναι έτοιμο να φύγει! Φέτος θα γίνει αυτή η διαφορά που περιμένουμε; Τι επιφυλάσσει το νέο έτος στα Ζώδια; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Όπως πάντα όλοι περιμένουμε τον νέο χρόνο με όνειρα και ελπίδες! Θέλουμε να φύγει “ο παλιός ο χρόνος” μαζί με όποια δυσκολία μας έφερε και το βλέμμα μας ατενίζει το πολλά υποσχόμενο μέλλον. Το έχετε παρατηρήσει; Πάντα περιμένουμε με χαρά το νέο έτος και πάντα με χαρά είμαστε έτοιμοι να…το ξαποστείλουμε από εκεί που ήρθε μόλις είναι έτοιμο να φύγει! Αν θέλουμε να σπάσουμε αυτή την επανάληψη τότε αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στους ουρανούς. Γιατί κοιτώντας τα “άνω” κοιτάμε ταυτόχρονα τα “κάτω”, κοιτώντας το “έξω” βλέπουμε το “μέσα”. Οι προβλέψεις και οι τάσεις του κάθε έτους δε γράφονται με σκοπό τη σκέτη πρόβλεψη αλλά με σκοπό την αύξηση του φωτός της συνείδησης. Μόνο αν ζήσουμε την κάθε μέρα συνειδητά μπορούμε να μάθουμε από αυτή, διαφορετικά είμαστε σαν ρομπότ. Σέρνουμε τα βήματά μας σε μια αιώνια επανάληψη προσδοκώντας κάθε φορά το καινούριο και εισπράττοντας κάθε φορά την ίδια απογοήτευση. Οι τάσεις λοιπόν που θα διαβάσετε παρακάτω, έχουν σαν σκοπό να σας αφυπνίσουν, να σας κάνουν ποιο συνειδητούς στο παιγνίδι που λέγεται “ζωή”. Φυσικά οι τάσεις του κάθε ζωδίου εξατομικεύονται για τον καθένα αλλά αυτό απαιτεί μια προσωπική ετήσια ανάλυση από τον αστρολόγο. Εκτυπώστε την παράγραφο για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας και κρατήστε τα με έναν μαγνήτη στο ψυγείο για να τα συμβουλεύεστε ξανά και ξανά μέσα στη χρονιά ώστε να είστε συνειδητοί για τις ενέργειες και τα θέματα που “δουλεύετε” μέσα στο έτος. Για εξατομικευμένους ετήσιους χάρτες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μουμέσω του site www.pandorastrology.com.

Κριός

Ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, συνεχίζει και το 2019 να βρίσκεται στον Αιγόκερω όπου επηρεάζει την εργασία σας. Όσοι έχετε επενδύσει σοβαρά στον επαγγελματικό τομέα και δουλεύετε συστηματικά, θα δείτε πρόοδο μέσα όμως από προσπάθεια. Όσοι κάνετε μια δουλειά που δε σας εκφράζει τότε ο Κρόνος μπορεί να φέρει κρίση σε αυτόν τον τομέα με σκοπό να πάρετε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Αν συμβεί μια τέτοια κρίση ή αν οι συνθήκες εργασίας γίνουν ανυπόφορες μη βιαστείτε να ρίξετε το φταίξιμο αλλού. Αναρωτηθείτε αν θέλετε πραγματικά αυτή τη δουλειά κι αν έχετε δουλέψει σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση. Γενικά μιλώντας, ο Κρόνος φέρνει μια αξιολόγηση των στόχων σας σε όλα τα επίπεδα και μια αναθεώρηση ιδιαίτερα το διάστημα μεταξύ Μαΐου και Σεπτέμβρη όπου θα είναι ανάδρομος.

Ο Δίας από την άλλη, κινείται στον 9ο οίκο ευνοώντας θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, την κατάρτιση και τα ταξίδια. Ίσως ασχοληθείτε με κάποιου είδους σεμινάριο ή ίσως μάθετε κάτι καινούριο. Η φιλοσοφία, το μεταφυσικό και η θρησκεία είναι θέματα που έχουν να κάνουν με αυτή τη θέση του Δία και ίσως σας απασχολήσουν.

Ο Ουρανός από τον Μάρτιο και μετά εδραιώνεται στον Ταύρο θέση που φέρνει αλλαγές έως και ανατροπές στα οικονομικά σας και στο σύστημα αξιών σας. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας; Τι αξιολογείτε ως σημαντικό και τι όχι; Αν είχατε μια σταθερή πηγή εισοδήματος ή συναισθηματικής υποστήριξης, ο Ουρανός ίσως την ταρακουνήσει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τους τομείς της εργασίας, των στόχων και της οικογένειας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 τις σχέσεις, τις φιλίες αλλά και τη δημιουργικότητα.

Ταύρος

Ο Κρόνος μέσα στο 2019 κινείται στον τομέα της εκπαίδευσης, των μεγάλων ταξιδίων, της γνώσης και της πνευματικότητας. Ο Αιγόκερως σαν θέση για εσάς αντιπροσωπεύει το “άνοιγμα προς τα πάνω”, προς μια ανώτερη γνώση είτε αυτή πρόκειται για γνώση του κόσμου αυτού ή για πνευματική γνώση. Λογικά πολλοί από εσάς μέσα στο 2018 ίσως έχετε παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια ή έχετε αναπτύξει πνευματικές “ανησυχίες” και αυτό θα συνεχιστεί και μέσα στο 2019. Τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε σε αυτούς τους τομείς θα βρίσκονται εκεί για να ακονίσουν τη μαχητικότητά σας και για να αποδείξετε τελικά πόσο πολύ το θέλετε! Κάποιοι από εσάς επίσης ίσως αναθεωρήσουν τις ιδεολογίες τους ή την κοσμοθεωρία τους συναντώντας άλλες ιδέες ή άτομα.

Ο Δίας κινούμενος στον Τοξότη θα σας ευνοήσει οικονομικά. Δεν είναι τόσο ότι θα στηριχθείτε στο δικό σας εισόδημα όσο ότι θα επωφεληθείτε από τους άλλους. Το 2019 είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι που απαιτεί κεφάλαια ή δάνεια με μια προσοχή όμως στις περιόδους γύρω από τις ημερομηνίες 13/1, 16/6 και 21/9 καθώς το τετράγωνο Δία/Ποσειδώνα μπορεί να μη σας επιτρέψει να αξιολογήσετε καλά τις καταστάσεις. Επιπλέον μπορεί να δείτε αλλαγές στη ζωή σας που μπορεί να σας μεταμορφώσουν κυριολεκτικά!

Ο Ουρανός από τον Μάρτιο και μετά εδραιώνεται στο ζώδιό σας θέση που συμβάλλει στη μεταμόρφωση που μόλις αναφέραμε. Πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα θα μετακινηθούν, μερικές φορές μέσα σε μια μέρα! Οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα, να ανανεωθείτε και να ανακαλύψετε τρόπους λειτουργίας που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν ότι είχατε. Δεν αποκλείεται ακόμα και μια δραστική αλλαγή στην εμφάνιση!

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τους τομείς της επικοινωνίας, της μάθησης, των πνευματικών αξιών και των ταξιδίων ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 την οικογένεια και την εργασία.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος μέσα στο 2019 (όπως και το 2018) φέρνει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά και κληρονομικά ή θέματα κτίσης (γης, σπιτιών κτλ). Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, θα μάθετε πως να χειρίζεστε τις αξίες των άλλων δηλαδή πως να ζείτε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αξίες από εσάς χωρίς όμως να χάνετε τον δικό σας εαυτό. Ίσως τον προηγούμενο καιρό ή ακόμα και τα τελευταία 2-3 χρόνια έχετε έρθει σε συχνές και σφοδρές αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας λόγω διαφορετικών αξιών και τοποθέτησης. Τώρα μαθαίνετε πως να ζείτε μαζί τους και πως αυτές οι αντιπαραθέσεις σας έχουν διαμορφώσει. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, ο Κρόνος σας λέει να μην υπολογίζετε στα εισοδήματα των άλλων αυτό το διάστημα. Είτε δε θα μπορούν να σας βοηθήσουν είτε δε θα θέλουν. Το 2019 λοιπόν δεν είναι το έτος που μπορείτε να ζητήσετε δάνεια κτλ. Φροντίστε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια.

Ο Δίας διελαύνει τον 7ο οίκο σας και άρα επηρεάζει θετικά τις κάθε είδους σχέσεις σας είτε σε επίπεδο προσωπικό είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να δώσετε καθώς και να διευρύνετε τον κύκλο επαφών. Ζητείστε επίσης τη βοήθεια ή τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σας απασχολεί είτε αυτό είναι νομικό, προσωπικό ή οτιδήποτε άλλο.

Ο Ουρανός θα κινηθεί το μεγαλύτερο μέρος του έτους στον 12ο οίκο σας φέρνοντας στην επιφάνεια πράγματα που είχατε βάλει στην άκρη ή είχατε κρύψει. Γενικά μπορεί να προκύψουν ανατροπές και εκπλήξεις που την αρχή τους την έχουν σε εσάς και σε μοτίβα συμπεριφοράς για τα οποία δεν είστε συνειδητοί επειδή εδράζονται στο υποσυνείδητο. Ο Ουρανός θα κινήσει τα “μέσα σας” χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τους τομείς των οικονομικών, των αξιών και της συναισθηματικής ασφάλειας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 την επικοινωνία και τις μικρές μετακινήσεις.

Καρκίνος

Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να είναι η αρένα της ζωής σας και για το 2019. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει τις κάθε είδους σχέσεις είτε πρόκειται για σχέσεις αγάπης, συνεργασίας ή συναδελφικές κτλ. Ίσως βιώσετε πιο έντονα αντιμαχίες και κόντρες με τους άλλους καθώς μέσα από αυτές θα προσδιορίσετε καλύτερα ποιοι είστε σε αντίθεση με το ποιοι δεν είστε. Όσον αφορά την προσωπική σας σχέση, αν έχετε δουλέψει για αυτήν θα απολαύσετε τους καρπούς σας ενώ αν έχετε χώσει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, θα βγουν στην επιφάνεια. Μη διστάσετε να πετάξετε ό,τι είναι παλιό και φαίνεται να μη λειτουργεί. Αν έχετε αγκιστρωθεί σε μια σχέση που στην ουσία έχει τελειώσει, ο Κρόνος θα φέρει τη διάλυση για να απελευθερωθείτε.

Ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη ευνοώντας την υγεία σας και τη δουλειά σας. Θα κάνετε με περισσότερη όρεξη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σας έχουν ανατεθεί και θα ανακαλύψετε πως να υπηρετείτε τους άλλους μέσα από αυτές. Δεν είναι απίθανο να βελτιωθεί και το περιβάλλον εργασίας. Προσέξτε, όχι η θέση, το περιβάλλον!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και από τον Μάρτιο θα αυξήσει τις κοινωνικές σας επαφές, θα σας βγάλει έξω και θα φέρει ίσως και ένα νέο κύμα φίλων και γνωριμιών. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να αλλάζει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και να επανατοποθετείται ως προς τα όνειρά του.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 τα οικονομικά σας.

Λέων

Αυτή τη χρονιά θα σηκώσετε τα μανίκια και θα δουλέψετε σκληρά! Το πέρασμα του Κρόνου από τον Αιγόκερω ήδη από το 2018 σας κάνει να δουλεύετε και να προσπαθείτε με μικρά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Όταν ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο από το 2020 και μετά, θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν καρπούς. Για αυτό καταλάβετε ότι ακόμα το 2019 είναι ένα έτος δουλειάς και μην τα παρατάτε αν δε βλέπετε τα αποτελέσματα που περιμένατε. Έτσι λοιπόν θα έχετε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας και κάποιες φορές μπορεί να τις νιώθετε πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με αυτό που μπορείτε να αντέξετε. Φροντίστε επίσης την υγεία σας με το να ξεκουράζεστε όταν πρέπει γιατί ο Κρόνος σε αυτή τη θέση μπορεί να σας κάνει ευάλωτους.

Ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη και θα ευνοεί τις σχέσεις σας. Η δημιουργικότητά σας θα είναι στα ύψη όσο ποτέ άλλοτε και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τη σοφία σας και την αυτοέκφρασή σας. Το καλό με αυτή τη θέση είναι πως αν ξεκινήσετε κάποια γνωριμία ή σχέση μέσα στο έτος, θα είστε πιο αυθεντικοί καθώς δε θα νιώθετε πως πρέπει να προσέχετε ή να δείχνετε κάποιο άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό που έχετε ώστε να ευχαριστείτε τον άλλο.

Ο Ουρανός θα κινείται στον χώρο της δουλειάς σας και μπορείτε να περιμένετε αλλαγές. Ίσως σταματήσετε ξαφνικά κάποια δουλειά που κάνετε αλλά δε σας αρέσει ή έρθουν αλλαγές και ευκαιρίες που θα σας κινήσουν προς κάτι που σας εκφράζει περισσότερο.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, σας φορτώνουν με υποχρεώσεις και σας εφιστούν την προσοχή στην υγεία σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 γίνεται στο ζώδιό σας και ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις ή την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Παρθένος

 

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και πως να εκφράζεστε γνήσια και αυθεντικά. Θα μοιάζει σαν όλα στη ζωή σας να έχουν κάποιο βαθύτερο νόημα και ότι προσπαθούν να σας διδάξουν. Οι σχέσεις ίσως γίνουν λίγο δύσκολες ή τις νιώθετε σαν βάρος αν ο σύντροφός σας δε σας βοηθά/επιτρέπει να εκφράζεστε όπως νιώθετε. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώσετε και την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τους άλλους για κάποιο διάστημα. Επιπλέον οτιδήποτε δημιουργήσετε μέσα στο 2019 θα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πειθαρχημένης προσπάθειας.

Ο Δίας από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Αυτό το έτος είναι ευνοϊκό αν θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή να το ανακαινίσετε με προσοχή όμως στα διαστήματα γύρω από τις ημερομηνίες 13/1, 16/6 και 21/9 όπου το τετράγωνο Δία/Ποσειδώνα μπορεί να σας ξεγελάσει ή παραπληροφορήσει. Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, ο Δίας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε  την αυτοπεποίθησή σας.

Ο Ουρανός το μεγαλύτερο μέρος του 2019 θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας και θα βοηθήσει πολύ στο να διευρύνετε τη συνείδησή σας. Αν έχετε μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα και τη ζωή, ο Ουρανός θα σας φέρει καταστάσεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε ή να προσαρμόσετε τις απόψεις σας. Ίσως γνωρίσετε και ανθρώπους με ριζικά διαφορετικές απόψεις από εσάς ή ανθρώπους από το εξωτερικό. Όπως και να έχει, η θέση αυτή του Ουρανού αλλάζει τη στάση σας και την κοσμοθεωρία σας. Ίσως μάλιστα σας κάνει να κάνετε και κάποια ταξίδια.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τις σχέσεις όπως και…  την τύχη σας αλλά μπορεί να δείτε και αλλαγές που αφορούν στις παρέες σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 αναμοχλεύει το υποσυνείδητό σας και σας βοηθά να “κρύψετε” ακόμα πιο βαθιά καταστάσεις ή μνήμες που δε θέλετε.

Ζυγός

Το 2019 όπως και το 2018 εν μέρει, είναι ένα έτος που σας βάζει να αναδιοργανωθείτε σε επίπεδο οικογένειας και σπιτιού. Η παρουσία του Κρόνου εκεί θα φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχετε αφήσει στην άκρη και κάνετε τα στραβά μάτια. Επιπλέον θα στρέψει την προσοχή σας σε αυτούς τους τομείς με σκοπό να δείτε τι σας λείπει ή τι χρειάζεται προσοχή. Πολλοί ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε και να περάστε μέσα στη χρονιά περισσότερο χρόνο είτε με τους δικούς σας ανθρώπους είτε απλώς με τον εαυτό σας όντας στο εσωτερικό σας “σπίτι”. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει να ξεκαθαρίσετε προτεραιότητες ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και ίσως βρείτε τον εαυτό σας να λειτουργεί ως γονέας σε κάποιον ή κάποιος άλλος λειτουργήσει έτσι ως προς εσάς.

Ο Δίας θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας, μικρών ταξιδίων και μάθησης όλη τη χρονιά. Γενικά θα είναι ένα χέρι βοηθείας ως προς την επικοινωνία με τους συγγενείς η οποία λόγω Κρόνου ίσως επιβαρυνθεί λίγο.

Ο Ουρανός από τον Μάρτιο που μπαίνει στον Ταύρο για τα καλά, θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά και ίσως απροσδόκητα έξοδα. Θα φέρει επίσης απότομες αλλαγές σε καταστάσεις που είχαν κολλήσει ή που σας περιόριζαν έτσι μπορεί να δείτε να φεύγουν ξαφνικά από τη μέση άνθρωποι, γνωριμίες κτλ. Να έχετε στο νου πως αυτό το έτος είναι καλύτερα να φροντίσετε να στέκεστε στα πόδια σας οικονομικά γιατί αν εξαρτάστε από εισοδήματα άλλων ή αν έχετε μια συνεργασία με κάποιον, ίσως δείτε το δικό του εισόδημα να μειώνεται.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, το σπίτι και την εργασία σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 ίσως έχει μια επίδραση στις κοινωνικές σας επαφές και μπορεί είτε να σας κάνει εκείνες τις μέρες να βγείτε έξω.

Σκορπιός

Το 2019 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα αλλάξετε και θα αναθεωρήσετε τους τρόπους επικοινωνίας σας και πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Συντελείται μια αλλαγή σε επίπεδο νου και ιδεών και αυτό θα επηρεάσει και την επικοινωνία σας καθώς οι άλλοι έχουν συνηθίσει έναν άλλο εαυτό. Έτσι ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους αλλά δε θα είναι αναγκαστικά μεγάλες.

Ο Δίας από τον Τοξότη σας ευνοεί στα οικονομικά καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά χρειάζεται και μια προσοχή στα έξοδα γιατί μπορεί να σας κάνει σπάταλους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με τον Δία σε αυτή τη θέση είναι να διαχειριστείτε σωστά τις πηγές και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, ειδικά από τον Μάρτιο που εδραιώνεται, θα δείτε κίνηση στις σχέσεις σας. Οτιδήποτε θεωρούσατε δεδομένο ή παγιωμένο ξεχάστε το! Ο Ουρανός φέρνει ανατροπές, καινούρια πράγματα και διαθέσεις. Δε θα μείνετε ικανοποιημένοι από μετριότητες. Να περιμένετε λοιπόν τη ρήξη αν ζείτε μέσα σε μια σχέση μετριότητας και συμβατικότητας. Αν έχετε προσπαθήσει να κάνετε να λειτουργήσει μια σχέση που αργοπεθαίνει, το 2019 η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί!

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν την επικοινωνία, τις σχέσεις, τη μάθηση και τα ταξίδια ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 επιδρά στον επαγγελματικό τομέα.

Τοξότης

Η συνέχιση της παρουσίας του Κρόνου στον δεύτερο οίκο σας, σας περιορίζει οικονομικά και το 2019. Οι πηγές εισοδήματος ίσως μειωθούν ή περιοριστούν με κάποιο τρόπο και θα χρειαστεί να κάνετε καλή διαχείριση. Ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται είναι αυτός των αξιών. Ο Κρόνος σας ρωτά τι έχει αξία και προτεραιότητα για εσάς. Αναδιοργανωθείτε και θέστε στόχους. Δείτε τι αξίζει και τι όχι.

Ο Δίας βέβαια σας υποστηρίζει γιατί βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι ο φυσικός σας κυβερνήτης. Έτσι θα βρίσκετε έναν τρόπο να ισορροπείτε και να τα βγάζετε πέρα! Το 2019 θα μάθετε τι πάει να πει “απολαμβάνω” καθώς ο Δίας θα σας κάνει να βάλετε σε προτεραιότητα τα πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Θα σας κάνει επίσης να μαθητεύσετε με κάποιο τρόπο είτε κυριολεκτικά μαθαίνοντας κάποια τέχνη ή τεχνική ή μεταφορικά μαθαίνοντας περισσότερο τον εαυτό σας και ποιοι είστε ως άτομα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές και επαναξιολογήσεις στη δουλειά σας καθώς και στην καθημερινότητά σας. Βασικά, σε οποιονδήποτε τομέα νιώσετε περιορισμένοι ή δεμένοι από υποχρεώσεις, θα θελήσετε να …σηκώσετε μπαϊράκι! Βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι και δημιουργικοί και ακολουθήστε το το 2019!

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τα οικονομικά σας και ίσως θέματα υγείας των γύρα σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 επιδρά στον τομέα της εκπαίδευσης  και της μάθησης.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας, θα σας ζορίσει λίγο το 2019 αλλά στην ουσία για καλό. Θα επαναξιολογήσετε τη μέχρι τώρα ζωή σας και ίσως σε μερικά θέματα νιώσετε ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις. Μην πανικοβληθείτε! Είναι η έναρξη ενός καινούριου κύκλου στη ζωή σας και αρκετά πράγματα θα ξεκαθαριστούν! Πολλά θα φύγουν από τη μέση (όσα δεν λειτουργούν δηλαδή) ενώ οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν πράγμα που ήδη συμβαίνει μέσα στο 2018. Θα έχετε να κερδίσετε πολλά αν στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και ρωτήσετε τι χρειάζεται να αναδιοργανώσετε εντός σας. Οι εξωτερικές συνθήκες σας πιέζουν για αυτό το λόγο. Θα σας αποσπούν κιόλας γιατί θα απαιτούν την ενέργειά σας για τη διευθέτησή τους. Αυτό το έτος ελάτε σε πραγματική επικοινωνία με εσάς τους ίδιους και ζητήστε βοήθεια από φίλους ή ειδικούς αν χρειαστεί να υποστηριχθείτε συναισθηματικά. Πετάξτε από πάνω σας τον τρόπο που σας είχαν μάθει οι άλλοι να βλέπετε τον εαυτό σας και δείτε την αλήθεια σας!

Ο Δίας από τον Τοξότη θα σας υποστηρίζει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα σας κάνει “ενέσεις” αισιοδοξίας από εκεί που δεν το περιμένετε ενώ ο Ουρανός που θα μπει για τα καλά στον Ταύρο από τον Μάρτιο, θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις. Θα δείτε καλύτερα τι είναι αυτό που θέλετε και θα αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Θα εγκαινιάσει μια περίοδο ενθουσιασμού και δημιουργικότητας και θα συμβάλει στα μαθήματα που προσπαθεί να σας δώσει ο Κρόνος.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τις παντός είδους σχέσεις και συνεργασίες καθώς και τις προσωπικές σας προτεραιότητες ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 επιδρά στον τομέα των οικονομικών και ίσως φέρει τον τερματισμό μιας κατάστασης που σας παίδευε καιρό.

Υδροχόος

Το 2019 ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι για εσάς κλείνει ένας κύκλος. Ολοκληρώνετε καταστάσεις και αποφάσεις που έχετε λάβει για την πορεία της ζωής σας πριν χρόνια. Τώρα θα αξιολογήσετε τα πράγματα. Βγήκατε κερδισμένοι ή χαμένοι; Θα έχετε το αίσθημα πως κάτι πρέπει αν αλλάξετε αλλά δε θα ξέρετε τι και με ποιον τρόπο. Μερικά πράγματα θα φύγουν από μόνα τους άνω άλλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα (ως προς το τι πρέπει να αλλαχθεί) μετά το 2019. Αν δείτε ότι εμποδίζεστε από κάτι ή δεν καταφέρνετε αυτό που θέλετε μην απελπίζεστε! Κάντε υπομονή γιατί το 2019 είναι μεταβατικό και έτσι περισσότερο θα ξεκαθαρίζετε καταστάσεις παρά θα πετυχαίνετε στόχους και αποτελέσματα.

Ο Δίας από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα διευρύνει τον κύκλο επαφών σας. Ίσως γνωρίσετε νέα άτομα που μπορεί να είναι και από το εξωτερικό. Όπως και να έχει θα σας ανοίξουν σε νέες εμπειρίες και τρόπους σκέψης.

Ο Ουρανός θα επηρεάσει το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα θελήστε να κάνετε αλλαγές και να αποτινάξετε οτιδήποτε είναι παλιό ή δεν λειτουργεί από το μπλέντερ στην κουζίνα μέχρι μια σχέση με έναν συγγενή! Ακόμα κι αν οι αλλαγές φανούν εξωτερικές, είναι εσωτερική σας ανάγκη να γίνουν και στην ουσία τις προκαλείτε εσείς. Κάποιοι ίσως αλλάξετε και απότομα κατοικία ή συνθήκες διαβίωσης.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τον συναισθηματικό και υποσυνείδητο κόσμο σας καθώς και την υγεία σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 επιδρά στις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω όλο το 2019 θα σας ζητήσει να λειτουργήσετε μέσα από ομάδες. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρείτε τον εαυτό σας να συνεργάζεται και να μαθαίνει πως μπορεί να στέκεται ανάμεσα σε άλλους. Θα πετύχετε περισσότερα με τις συνεργασίες το 2019 παρά μόνος σας. Ίσως μερικές φορές ζοριστείτε αλλά θα αξίζει τον κόπο. Επίσης μπορεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με μερικούς φίλους. Το πιο σημαντικό πάντως θα είναι πως ο Κρόνος θα σας κάνει να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας για τους στόχους και τα όνειρα που είχατε … αν όμως πραγματικά έχετε δουλέψει για αυτά! Αν δεν έχετε δουλέψει τότε θα απογοητευτείτε.

Ο Δίας από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει σε θέματα εργασίας σε όλη τη χρονιά (με προσοχή στο διάστημα μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου γιατί θα είναι ανάδρομος) και θα σας κάνει να θέσετε νέους στόχους είτε επαγγελματικούς είτε κοινωνικούς. Αν είστε λίγο τυχεροί ίσως δείτε πολύ θετικές εξελίξεις! Εξαρτάται φυσικά και από τον προσωπικό σας χάρτη.

Ο Ουρανός θα αναδιοργανώσει την επικοινωνία σας και θα φέρει αλλαγές και ταχύτητα! Τα πράγματα ειδικά μετά τον Μάρτιο θα γίνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα χρειαστείτε μερικές φορές χρόνο για να επεξεργαστείτε τις αλλαγές! Θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για μερικά πράγματα και ίσως γεννηθούν καινούρια ενδιαφέροντα για τομείς που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφθεί.

Μέσα στο έτος θα συμβούν τρεις εκλείψεις Ηλίου και δύο Σελήνης. Οι τέσσερις εκλείψεις στις 6/1 (Ηλίου), 2/7 (Ηλίου), 16/7 (Σελήνης) και 26/12 (Ηλίου) επηρεάζουν τον τομέα των φίλων σας και γενικότερα των επαφών σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 21/1 επιδρά στην υγεία σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ