Valentine’s craft party στα Flying Tiger με πολύχρωμες κατασκευές!

Βαλεντίνος, μια ευκαιρία να φτιάξουμε παιδικές κατασκευές με τα παιδιά μας αφού τα χρώματα έχουν την τιμητική τους! Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή όχι σε αυτή τη γιορτή, σημασία έχεις να απολαμβάνεις και να αξιοποιείς την κάθε στιγμή με τα παιδιά σου! Valentine’s craft party στα Flying Tiger με πολύχρωμες κατασκευές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε στα αγαπημένα μας Flying Tiger Hellas στο κατάστημα στην Ερμού για να φτιάξουμε πολύχρωμες κατασκευές μικροί και μεγάλοι. Τι και αν δεν σου πολύ αρέσει ή δεν πολύ πιστεύεις στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Είναι μια ευκαιρία να στολίσεις το σπίτι, να ξεκινήσεις να βάζεις χρώμα μιας και η άνοιξη κοντοζυγώνει! Ευκαιρία να φτιάξεις καρδούλες και άλλες χαριτωμένες κατασκευές με τα παιδιά σου αλλά και με τις φίλες σου!

Η δημιουργία είναι χαρά, είναι ψυχοθεραπεία, αρκεί ένα ζεστό ρόφημα καλή παρέα, όμορφα υλικά και η έμπνευση γίνεται παιχνιδάκι! Μεγάλη ποικιλία σε υλικά και do it yourlself ιδεές θα βρεις στα καταστήματα των Flying Tiger καθώς και πολλά άλλα πράγματα όπως είδη σπιτιού, είδη γραφείου, παιχνίδια κλπ!

Στο Crafty Party αυτή τη φορά η Ζήνα από το EfzinCreations, η Ελένη από το Craft with mom και εγώ η Μαρία από το Mommyjammi φτιάξαμε απίθανες χειροτεχνίες και κατασκευές!

Για τους μικρούς μας φίλους χρησιμοποιήσαμε πολύχρωμα πιατάκια από τα οποία δημιουργήσαμε τρεις διαφορετικές κατασκευές με θέμα τη καρδιά! Για τις μαμάδες η κατασκευή ήταν ένα πανέμορφο κολιέ γεμισμένο με γκλίτερ! Μικροί μεγάλοι ξετρελάθηκαν και περάσαμε παρέα δύο υπέροχες δημιουργικές ώρες! Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε στις κατασκευές θα τα βρείτε στα καταστήματα Flying Tiger.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τη εκδήλωση και τι άλλο να πω; … Ραντεβού στα επόμενα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ