Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2019

Αυτές τις μέρες συμμαχείς με τη φαντασία σου, γίνεσαι αθεράπευτα ρομαντικός και ουτοπιστής και συγκρούεσαι με τη λογική -πραγματικότητα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εάν είσαι απο τους τυχερούς θα βιώσεις μια φανταστική κατάσταση και θα εκπληρώσεις ένα τέλειο όνειρο. Διαφορετικά εμπλέκεσαι σε δράμα και μηδενίζεις την ..ύπαρξη σου. Χάνεις το νόημα. (επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός)

 

Υστερόγραφο. Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα χρυσώσουν το χάπι και η ζωή ..συνεχίζεται..

Αχ άνθρωπε …Θεό έχεις μέσα σου , θεό κουβαλάς.. Νίκος Καζαντζάκης..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Καρκίνο συνεχίζει να αυξάνει τις αντιθέσεις και εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και ασυνείδητα λειτουργείτε σαν να είστε σε άμυνα. Παράλληλα βέβαια διεκδικείτε μια ηγετική θέση μέσα στον άμεσο κοντινό σας περίγυρο. Κριός β’ δεκαημέρου,  καλές οι μέρες για οικονομική σταθερότητα και θα βρείτε θετικές διεξόδους για την διεκπαιρέωση εσόδων – εξόδων. Προσοχή μόνο στον περίγυρο και πιθανόν στο παρασκήνιο(Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Κριός γ’ δεκαημέρου , προχωράτε προς κάτι καινούργιο , μια νέα συμφωνία θα σφραγίσει προσπάθειες χρόνων και γενικά είστε σε μια φάση πνευματικής ανάτασης και εξέλιξης.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Άρης στον Καρκίνο συνεχίζει να σας πιέζει ευχάριστα έτσι ώστε να κινητοποιηθείτε και έχετε ξεχάσει τελείως τον καναπέ του σπιτιού σας . Πολλές μετακινήσεις, και υποχρεώσεις που τρέχουν μαζί όμως με θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών και συνεργασιών.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,   καλές οι μέρες για να μονιμοποιήσετε μια σχέση ζωής , να σταθεροποιηθούν οι συνεργασίες σας και συγχρόνως να εκπληρωθούν αρκετές από τις επιθυμίες σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και ψεύτικες υποσχέσεις (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, παρά τις αντιθέσεις και τις πιέσεις σε οικονομικά ζητήματα έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι, δηλαδη αντιλαμβάνεστε πως μπορείτε να βγείτε από πιθανές οικονομικές αντιξοότητες και ζητάτε τη βοήθεια τρίτων.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Καρκίνο συνεχίζει να φέρνει ψυχολογικές αναταραχές, καθώς τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια ασταθή τάση με αποτέλεσμα να πρέπει να κινηθείτε έτσι ώστε να αυξήσετε άμεσα τα έσοδα σας.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  κατάλληλες οι συγκυρίες για να βρείτε τις κατάλληλες συμμαχίες και να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα και πιθανόν μια πρόταση θα δεχτείτε όπου μπορείτε να τεστάρετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Προσοχή σε ψέματα που λέγονται και σας βάζουν σε κίνδυνο.(Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα). Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα έχει ενδιαφέρον καθώς συγκεντρώνετε δυνάμεις, επιλέγετε τις κατάλληλες λέξεις  και θέλετε να έρθετε σε μια λογική αντιπαράθεση με σημαντικά άτομα του περιβάλλοντος σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Άρης συνεχίζει να φιλοξενείται από το δεκαήμερο σας και πολλές φορές συνειδητοποιείται ότι υψώνεται ένα  τοίχο μπροστά σας και αυτή η στάση σας απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Όμως γενικά,  είστε σε φάση θετικών εξελίξεων και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκετούς από τους στόχους σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, περίοδο σταθερότητας και ασφάλειας διανύετε, όπου μέσα από μια ομαδική προσπάθεια θα έχετε προσωπικό όφελος. Ωστόσο μην επηρεάζεστε τόσο από τις επιτυχίες σας, παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Προσοχή σε παρακινδυνευμένες επιλογές (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, μέρες αρκετά φορτωμένες γιατί έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και ο χρόνος τρέχει, δεν θα σας φτάνει, ωστόσο και παρά τις εξωτερικές πιέσεις τα έχετε βρει με τον εαυτό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ο Άρης από τον Καρκίνο συνεχίζει να επηρεάζει την ψυχολογία σας, καθώς νιώθετε περισσότερη πίεση ή ένα αδικαιολόγητο άγχος και καταλήγετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Ωστόσο είναι ένα διάστημα που μπορείτε να πετύχετε μέσα από προσωπικές επαναστάσεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας, σταθεροποιούνται σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και έχετε καταφέρει να αγγίξετε πολλές από τις επιδιώξεις σας με αποτέλεσμα να είστε ευχαριστημένοι με τα..κατορθώματα σας. Αποφύγετε μόνο τον δανεισμό και άτομα που δεν εμπιστεύεστε με την καρδιά σας(Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά δεμένοι με τον φιλικό σας κύκλο και ταυτίζεστε μαζί τους με αποτέλεσμα να βάζετε σε δεύτερη, τρίτη μοίρα κάποιες από τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Άρης από τον Καρκίνο συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες μοναδικές για να εκπληρώσετε πολλές από τις επιθυμίες σας και το μόνο που μπορεί να σας κουράζει είναι η έλλειψη χρόνου και ξεκούρασης.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσοχή αυτό το διάστημα γιατί φαίνεται να ζείτε ένα παραμύθι όπου βέβαια δεν μπορείτε να διακρίνετε ακόμη..τον κακό τον λύκο.  Παράλληλα δέχεστε προτάσεις από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό και παρασύρεστε (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα). Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αναποφάσιστοι αυτό το διάστημα μια που πρέπει να ισορροπήσετε θέματα καριέρας και οικογένειας, και πολλές φορές δεν ξέρετε να ορίσετε σωστά τις προτεραιότητες σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ο Άρης από τον Καρκίνο συνεχίζει να φέρνει αρκετές εντάσεις και μεγεθύνει προβλήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο σας κάνει πιο μαχητικούς με αποτέλεσμα να κερδίζετε τις μάχες. Σκηνές ζηλοτυπίας αναμένονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, σαφώς έχετε καταφέρει να ορθοποδήσετε οικονομικά και ανταποκρίνεστε καλύτερα σε δάνεια , οφειλές καθώς υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιτυχία στον έρωτα. Χτυπήματα μέσα στον εργασιακό χώρο σας αναστατώνουν( Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα).  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου αλλαγές στον εργασιακό χώρο σας δημιουργούν διλήμματα, δεύτερες σκέψεις και περιφέρέστε λίγο άσκοπα χάνοντας το χρόνο σας, και χωρίς να παίρνετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης από τον Καρκίνο σας δίνει κίνητρο να προωθήσετε σχέδια, στόχους , να ταξιδέψετε και κυρίως να γνωριστείτε με άτομα από το εξωτερικό και να δουλέψετε με την …εσωστρέφεια και καχυποψία σας.   Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις, προτάσεις για σταθεροποίηση σχέσεων και αντιλαμβάνεστε ότι κινείστε πλέον σε ένα γνωστό μονοπάτι, γνωρίζοντας πως να αποφύγετε τις παραβάσεις και να γλιτώσετε τους κινδύνους. Προτάσεις ακατάλληλες για ανηλίκους (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, οικονομική ανάταση μέσα από μια σωστή διεκπεραίωση οικονομικών ζητημάτων αλλά και ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα και νιώθετε να σας φεύγει ένα τεράστιο βάρος. Πιο γεμάτο το πορτοφόλι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζει να σας προκαλεί ο Άρης στον Καρκίνο , μια που έχετε να τακτοποιήσετε οφειλές , δάνεια και γενικά να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας ζητήματα, οπότε πολλές φορές θα νιώσετε πως είστε θύμα εξωγενών καταστάσεων. Ωστόσο μια ερωτική ιστορία τώρα ξεκινά που θα σας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και θα δώσει ένα νέο νόημα στη ζωή σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε λόγια που λέτε, σε υποσχέσεις που δίνετε ή σας δίνουν και είναι ένα διάστημα που μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο δεν πρέπει να παρασύρεστε και να χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις και έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο. Τάση για απιστία (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα). Τοξότης γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι ζείτε μέσα σε ένα πεδίο αντιπαραθέσεων με αποτέλεσμα να πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας και βέβαια καλό θα ήταν να αποφύγετε να προκαλείτε το περιβάλλον σας . Συχρόνως πετάτε στα σύννεφα λόγω θετικών εξελίξεων που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συνεχίζει ο Άρης από τον Καρκίνο να σας δίνει μια ώθηση στο να διεκδικήστε το ταίρι σας, να αφοσιωθείτε περισσότερο την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής και αυτό τελικά θα φέρει θεαματικά αποτελέσματα και θα νικήσετε κάθε τάση προς εσωστρέφεια.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα, κυρίως εάν φλερτάρετε με άτομο νεώτερο από εσάς και έτσι θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως σας αρέσει αυτό το διάστημα να πειραματίζεστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προσοχή μόνο σε συμφωνίες που υπογράφετε (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, καθημερινά συνομιλείτε με τον εαυτό σας..θέλοντας να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να ορίστε εκ νέου προτεραιότητες και κυρίως αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μιας εργασιακής σας υπόθεσης.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συνεχίζει ο Άρης από τον Καρκίνο να σας αγχώνει, και βέβαια υπάρχουν καταστάσεις που ζείτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο , όπου και δεν μπορείτε να ελέγξετε και σας αποπροσανατολίζουν και ίσως απομονώνουν από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις που αφορούν ένα προσωπικό σας ζήτημα  , ένα ακίνητο η  γενικά οικονομικά ζητήματα και ζείτε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας. Μην ξοδεύετε όμως άσκοπα τα χρήματα σας ή την ενέργεια σας (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα).  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε ήδη τολμήσει να εκφράσετε την αλήθεια σας , να πείτε τις απόψεις σας ή ακόμα να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση και προκαλείτε μεγάλες αντιδράσεις και εσωτερικές αναταραχές που ακόμα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, συνεχίζει ο Άρης στον Καρκίνο να σας δίνει το κίνητρο για να ανοιχτείτε ερωτικά, να δοκιμάστε κάτι ανατρεπτικό ή και να πείτε ναι σε μια ..ακατάλληλη πρόταση που σας έχει δελεάσει εδώ και πολύ καιρό.. Επιχειρηματικές δραστηριότητες και τάση για κατασπατάληση χρήματος..προσοχή. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  καλές οι μέρες για να βγείτε με φίλους, να συναντήσετε παλιούς γνωστούς και γενικά να προωθήσετε σχέδια που αφορούν σπουδές επιμόρφωσης , συμβόλαια και τυχόν αγοραπωλησίες. Έντονη διάθεση να φύγετε από την πεζή πραγματικότητα (Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα). Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από το περιβάλλον σας και ένα ζήτημα που ίσως σας πιέζει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να φέρεστε κάπως παράξενα και αποστασιοποιημένα. Προσοχή σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Διατηρείστε διπλωματική στάση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ