Αύγουστος 2019. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια

Από 1 έως 16 Αυγουστου γευόμαστε περισσότερο τον έρωτα,χαλαρώνουμε , και κυρίως απομακρυνόμαστε από προβλήματα, κάνοντας μακροβούτια. Αύγουστος 2019. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ευεξία , χαρά και αφθονία. Καλύτερη διάθεση. Προσοχή σε ερωτικά τρίγωνα. 

Από 16 έως 31 Αυγούστου συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το παρόν, έχουμε όμως στο μυαλό μας το μέλλον, οργανώνουμε κάπως τη σκέψη μας για να προφυλαχτούμε από τις φθινοπωρινές μπόρες

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας που δίνει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς διαπιστώνετε ότι ξεπερνάτε δυσκολίες που είχατε βιώσει και ότι τα πράγματα βελτιώνονται. Με τον Δία σε ορθή φορά από τις 10 Αυγούστου και μετά , εκπληρώνετε πολλά από τα σχέδια σας και το κυριότερο απεγκλωβίζεστε από υποχρεώσεις που σας είχαν καθηλώσει στην ίδια θέση και βιώνατε στασιμότητα και κακή ψυχολογία. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε με μεγάλη εξωστρέφεια την Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα επανέρθετε στην εργασιακή σας ρουτίνα και εκεί θα διαπιστώσετε θετικές εξελίξεις σε συζητήσεις που θα έχετε με τους ανωτέρους σας αλλά και επίλυση διαφορών με τους συνεργάτες Πιθανόν η ερωτική σας ζωή να ξεκινήσει μέσα στον εργασιακό χώρο. Προσοχή μόνο σε θέματα υγείας, πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας και πρέπει να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα σας προτρέπει να ξεκινήσετε μια νέα εργασιακή δραστηριότητα ή πιθανόν μετακομίζετε σε έναν ανακαινισμένο εργασιακό χώρο. Θα αλλάξουν οι εργασιακές σας συνθήκες.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μήνας που δίνει το κίνητρο να πολεμήσετε για τα κεκτημένα σας, πιθανόν και να χρειαστεί να ζήσετε πιο στενές οικογενειακές στιγμές και βέβαια να νιώσετε πως τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένεις και αυτή τη φορά θα είναι για το καλό σας. Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη μπορείτε να ευνοηθείτε σε θέματα δανείων, οφειλών ή ακόμα και δανεισμού από τρίτα πρόσωπα και έτσι να γλιτώσετε από έναν οικονομικό βραχνά. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε  με μεγαλοπρέπεια την Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή με τα σχέδια των παιδιών σας εάν είστε γονείς όπου και πρέπει να επιλύσετε κάποια μικροπροβλήματα. Το σίγουρο είναι όμως ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά , έχετε ευκαιρίες δηλαδή να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε και μετά να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό. Τέλος η τύχη σας χαμογελά, πιθανά κέρδη αναμένονται από τυχερά παιχνίδια. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα σας προτρέπει να ξεχάσετε τις ατυχίες του παρελθόντος, να αποκτήσετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και με ενθουσιασμό να δρομολογήσετε τα νέα σας σχέδια.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας που αρχικά θα σας αποζημιώσει για τις προηγούμενες σκοτούρες και τα άγχη που είχατε ζήσει , θα είστε πιο χαλαροί και ίσως απομονωθείτε για ένα μικρό διάστημα με αποτέλεσμα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη είστε κάπως υπερβολικοί με το ταίρι σας με αποτέλεσμα να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για μια τελική επισημοποίηση. βέβαια μπορεί και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τους συνεργάτες σας, να κλείσετε συμφωνίες ή να δεχτείτε προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε αξέχαστες εμπειρίες με την Πανσέληνο στον Υδροχόο,  θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και τα προβλήματα ..τους, πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κληρονικά ζητήματα και τελικά να επωφεληθείτε οικονομικά. Αγοραπωλησίες ευνοούνται και για αυτό μη διστάσετε να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή , να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση και να αλλάξει ο τρόπος που σχετίζεστε με το ταίρι σας. Η ανάγκη σας για δέσμευση μεγαλώνει.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας που φέρνει οικονομικές ευκαιρίες και αυτό θα σας διευκολύνει έτσι ώστε να καλύψετε κενά, να ανταποκριθείτε σε αυξανόμενες υποχρεώσεις χωρίς να νιώσετε στέρηση η δυσφορία. Βέβαια είναι απαραίτητο να οργανωθείτε και να αποφύγετε τα περιττα έξοδα. Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες, ουσιαστικά δέχεστε προτάσεις για πιθανή προαγωγή η μετακίνηση σε καλύτερο πόστο και τώρα είστε πιο σίγουροι, αισθάνεστε πιο ασφαλείς και σίγουροι. Μετά τις 15 του μήνα ,όπου ζείτε με έντονο ερωτισμό την Πανσέληνο στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας και πιθανόν να αρχίσετε να προβάλλετε με μεγαλύτερη συνέπεια και δυναμισμό τη δουλειά σας και μέσα από το διαδίκτυο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα σας προτρέπει να ανανεώσετε τα σχέδια σας, τις επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον σας και να εργαστείτε πάνω σε μια νέα βάση , περισσότερο επικοινωνιακή. Αλλαγή μεταφορικού οχήματος ή τρόπου μετακίνησης προβλέπεται.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Ένας μήνας που είναι αρκετά δυναμικός για την προσωπική σας ζωή, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους και βέβαια αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να σπαταλήστε περισσότερο χρήματα και βγείτε εκτός προυπολογισμού. Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα..το παιδί σας ή είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια νέα γνωριμία που σας αναστατώνει και έχετε χάσει τον ύπνο σας. Μετά τις 15 του μήνα όπου ζείτε μια ανατρεπτικά ευχάριστη Πανσέληνο, θα ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα δείτε ότι έχετε πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας αξιοποιώντας μια δεύτερη πηγή εσόδων. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα, σας προτρέπει να κινητοποιηθείτε δυναμικά για να τονώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι μαζί με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ζείτε και ευχάριστες προσωπικές στιγμές.  Θα είστε λαμπεροί και ελκύετε τα βλέμματα.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας ουσιαστικός, αρχικά για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να αντικρίσετε κατάματα τις ανασφάλειες σας αλλά και να δουλέψετε με το ..παρασκήνιο , προσπαθώντας να βρείτε λύσεις σε υπόγεια προβλήματα που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν την επέκταση της ακίνητης περιουσίας σας ή και για προσωπικά ζητήματα να αποφασίσετε να δεσμευτείτε γιατί νιώθετε ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι και νιώθετε έτοιμοι να το κάνετε. Μετά τις 15 του μήνα όπου ζείτε ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο λόγω της Πανσελήνου, θα ασχοληθείτε αρκετά με την ολοκλήρωση μισοτελειωμένων καταστάσεων και θα βάλετε τα δυνατά σας να εκπληρώσετε στόχους ζωής. Ερωτικά είσαι αρκετά ευνοημένοι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στο τέλος του μήνα, προτρέπει να τολμήσετε νέα ξεκινήματα, αποφεύγοντας όμως τις επαναλήψεις , δηλαδή λάθη του παρελθόντος και κυρίως δοκιμάστε να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα. Προσοχή σε τάσεις εκνευρισμού και ιώσεις, εξασθένηση του οργανισμού λόγω υπερβολικής κούρασης.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας αρκετά ενθαρρυντικός για να ξεχάσετε τις δοκιμασίες του Κρόνου και να περάσετε σε φάση χαράς ξεγνοιασιάς και ίσως ξοδέψετε και περισσότερα χρήματα γιατί θα περνάτε καλά και το έχετε πραγματικά ανάγκη. Φιλικές επανασυνδέσεις σας χαροποιούν ιδιαίτερα.Με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη μπορείτε να αξιοποιήσετε θετικά τις γνωριμίες σας, να προχωρήσετε τα σχέδια σας και πιθανόν να υπογράψετε συμβόλαια που θα σας διασφαλίσουν οικονομική ανάταση. Προσοχή μόνο σε σκέψεις υπεραισιοοδοξίας. Μετά τις 15 του μήνα , όπου ζείτε μια ερωτική Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κρυφά σας σχέδια και όνειρα, θα δώσετε προτεραιότητα σε επίλυση διαφορών μέσα στον εργασιακό σας χώρο, κάνοντας γενναία ξεκαθαρίσματα και ίσως έρθετε σε αναγκαστική ρήξη με τωρινούς συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους αλλά και συνήθειες που σας αποδυναμώνουν και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Μυστικές σχέσεις ενδέχεται να ανθίσουν αυτήν την περίοδο , προσοχή μη γίνουν αποκαλύψεις.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας που σας χαρίζει την πρωτιά και πιθανόν μέσα από τη δουλειά σας να πετύχετε μια δυναμική προβολή προς τα έξω και έτσι να νιώσετε ότι οι κόποι σας ανταμείβονται και τελικά άξιζαν οι θυσίες και οι συνεχόμενες προσπάθειες. Ο Δίας σε ορθή πορεία στον Τοξότη οδηγεί σε γρήγορη απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας, ευνοείστε αρκετά ώστε να δείτε χρήματα στην τσέπη σας με αποτέλεσμα να ολοκληρώσετε σχέδια που είχαν κολλήσει λόγω έλλειψης οικονομικής ρευστότητας. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σας, βελτιώνονται αρκετά. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε μια ακραία ερωτικήσυμφιλιωτική Πανσέληνο, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει το πρώτο βήμα για την άνθιση μιας ερωτικής σχέσης και έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερα με την κοινωνικοποίηση σας, ερχόμενοι σε επαφή με φίλους και ομοιδεάτες για να προωθήσετε κοινά σχέδια και ενδιαφέροντα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να εμπιστευτείτε ένα νέο κύκλο φιλικών επαφών και να ποντάρετε περισσότερο στην τύχη σας και σε δημόσιες σχέσεις. Φιλική σχέση τείνει να γίνει έντονα ερωτική. Μη διστάσετε να το τολμήσετε.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μήνας αρκετά ταξιδιάρης, σας μαγεύει και ουσιαστικά ονειρεύεστε αρκετά, κάνετε σχέδια για το μέλλον, οργανώνετε σπουδές, επαναξετάζετε επαφές με ανώτερα ιδρύματα και γενικά θα συνειδητοποιήσετε  ότι έχει αλλάξει η τύχη σας και οδεύετε προς δυναμικές θετικές εξελίξεις. Ο Δίας σε ορθή πορεία πλέον δίνει επέκταση, αναγνώριση, αφθονία (εφόσον το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας ) και το σπουδαιότερο είναι ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αυξανόμενες υποχρεώσεις που σας είχαν τρομάξει. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε μια έντονη προβολή μέσα στο διαδίκτυο λόγω της Πανσελήνου, μπαίνετε δυναμικά στην επαγγελματική αρένα και θα ωφεληθείτε από γνωριμίες αλλά και προτάσεις για συνεργασία. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, με επιμονή και ξεκάθαρο μυαλό και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας και να υπερπηδήσετε υπαρκτά εμπόδια με μεγάλη ευκολία. Κάντε την αρχή.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας μήνας αρκετά ανακουφιστικός , όχι βέβαια ότι δεν έχετε θέματα να επιλύσετε και είστε χαλαροί, τουλάχιστον όμως και για να ξεπεράσετε κύρια οικονομικά θέματα λαμβάνετε ξαφνική βοήθεια από πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα (εάν το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας) και μπορείτε να καλύψετε εκκρεμότητες με εφορίες, Τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο Δίας σε ορθή πορεία στον Τοξότη, δίνει ψυχική ηρεμία, προστασία και γενικά αντιλαμβάνεστε ότι υποχωρούν φόβοι και ανασφάλειες. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε μια τονωτική Πανσέληνο μπορείτε να κάνετε διακοπές να ταξιδέψετε ή ακόμη επειδή θα έχετε ελεύθερο χρόνο να επαναπροσδιορίσετε στόχους και να βγείτε νικητές. Ερωτικά ευνοείστε αρκετά και είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε με μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.  Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας παροτρύνει να γίνετε τολμηροί, εφευρετικοί και να κάνετε νέα ανοίγματα κυρίως με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από εσάς και να λάβετε νέες γνώσεις και εμπειρίες.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας αρκετά ανατρεπτικός, κυρίως γιατί ζείτε εδώ και καιρό αλλαγές που δεν είχατε καν φανταστεί με αποτέλεσμα η προσωπική σας ζωή να έχει απογειωθεί ή ανάλογα βέβαια με τον αστρολογικό σας χάρτη να ζείτε μια μόνιμη διαμάχη με τον άνθρωπο σας και αυτό σας έχει κουράσει. Ωστόσο το διάστημα αυτό και με τον Δία σε ορθή φορά στον Τοξότη έχετε τη διάθεση να τολμήσετε νέες εμπειρίες και να γνωρίσετε ανθρώπους που μοιράζεστε επιτέλους κοινά ενδιαφέροντα,  υιοθετώντας μια νέα στρατηγή -τάση εκπλήρωσης στόχων. Μετά τις 15 του μήνα, όπου ζείτε εξαιρετικές στιγμές με το ταίρι σας λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο σας, μπορείτε να κάνετε νέα πλάνα σχετικα με την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και να γλιτώσετε απώλειες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο βέβαια σας προτρύνει να ασχοληθείτε με την σεξουαλική σας ζωή, να εκτονώσετε πιθανή συσσωρευμένη ενέργεια και να τολμήσετε να ζήσετε πικάντικες ιστορίες.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας μήνας κομμένος στα δύο, μια που αρχικά θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασιακή σας ζωή, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε κακώς κείμενα που αφορούν εργασιακές σχέσεις ή ανανέωση του εργασιακού σας χώρου και μετά θα ξεκουραστείτε μια που πάτε διακοπές . Ο Δίας σε ορθή φορά στον Τοξότη σας κάνει πιο εξωστρεφείς και φυσικά δέχεστε ισχυρή βοήθεια από πρόσωπα εξουσίας με αποτέλεσμα να νιώθετε πως τα έχετε καταπολεμήσει τα μεγαλύτερα εμπόδια. Μετά τις 15 του μήνα , όπου ζείτε έντονες..προσωπικές στιγμές (μυστικές ) με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας με άτομα του περιβάλλοντος σας, πιθανόν επιλύονται διαφορές και έχετε τον τρόπο να πείσετε τους γύρω σας και να τους πάρετε με το μέρος σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας παροτρύνει να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή συνεργασία φεύγοντας από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

(επικοινωνήστε μαζί μου για ερωτήσεις)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ