Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζώδια από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019

Με τον Ήλιο, την ΑΦροδίτη και τον Δία στον Τοξότη νιώθεις ευεξία, είσαι αισιόδοξος και φαίνεται πως η τύχη θα σου κλείσει πονηρά το μάτι. Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζώδια από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019

Με τον Ήλιο, την ΑΦροδίτη και τον Δία στον Τοξότη νιώθεις ευεξία, είσαι αισιόδοξος και φαίνεται πως η τύχη θα σου κλείσει πονηρά το μάτι ….κάποιο δώρο θα λάβεις, κάπως θα αγγίξεις τα όνειρα σου..βγαίνει το ουράνιο τόξο!! 

για ερωτευμένους.. Ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει ακραία εκδικητικό και βέβαια σε νοιάζει να ικανοποιηθείς..

Υστερόγραφο, η ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό ολοκληρώνει την ψυχοθεραπεία για να μπεις στην πραγματικότητα. ακόμα όμως κρατάς άμυνες..δεν ανοίγεσαι. 

Υστερογραφο, Ο άρης σε αντίθεση με ουρανό  πουθενά δεν υπάρχει σιγουριά, ασφάλεια. 

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σας ευνοεί ψυχολογικά, αλλά και πιθανόν θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που μένουν μακριά, στο εξωτερικό, κυρίως  για επαγγελματικούς, κοινούς σκοπούς. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν και ίσως δείτε να αδειάζει το πορτοφόλι σας (άρης αντίθεση ουρανό).     Κριός β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό ανοίγει σιγά σιγά το δρόμο για επίλυση οικονομικών ζητήματων με δάνεια, οφειλές και γενικά θα ολοκληρωθούν οι περισσότερες εκκρεμότητες που τρέχουν με γραφειοκρατικές υποθέσεις. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην σεξουαλική σας ζωή.    Κριός γ’ δεκαημέρου,   τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και θα δείτε οτι πολλοί στόχοι εκπληρώνονται με ευκολία, επίσης επιλύονται με επιτυχία νομικά ζητήματα και πιθανόν να βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωή. Έχετε εύνοια.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σας ρίχνει στα βαθιά, καθώς πρέπει να ασχοληθείτε με κληρονομικά  και με ζητήματα οφειλών, διώχνοντας κάθε πιθανή σκέψη για χαλάρωση ή ψυχαχωγία. Επίσης, πρέπει να διατηρείτε χαμηλούς τους τόνους σε θέματα επικοινωνίας, καθώς φαίνεται προς το τέλος της εβδομάδας να χάνετε την ψυχραιμία σας με ..ολέθρια αποτελέσματα. Πάθος,  ένταση αλλά και ξαφνικές ρήξεις (άρης αντίθεση ουρανό).  Ταύρος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό ανοίγει σιγά σιγά το δρόμο για βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, αλλά και για να έρθετε σε επαφή με μελλοντικούς συνεργάτες, οδηγούμενοι πλέον σε οριστικά αποτελέσματα. Δέσμευση, επισημοποίηση σχέσεων.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και θα λάβετε οικονομική ενίσχυση είτε από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή από τη ξαφνική επίλυση προβλήματών που σχετίζονται με δανεισμό. Η σεξουαλική σας ζωή απογειώνεται.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί ξεκάθαρα τις προσωπικές σας σχέσεις και σας φέρνει όλο και πιο κοντά με το επιθυμητό σας ταίρι και γενικά ζείτε μια περίοδο όπου θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυλούν ομαλά. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πιθανόν εργασιακές συνθήκες αλλάζουν ξαφνικά και θα σας ζορίσει η καινούργια κατάσταση, δημιουργώντας επιπρόσθετο άγχος (άρης αντίθεση ουρανό).  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ερθή φορά στον Σκορπιό οδηγεί σε επίλυση διαφωνιών που είχαν προκύψει μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα βελτιωθεί αρκετά η καθημερινότητα σας. Διεκδίκηση μιας νέας θέσης η μετακινησης με επιτυχία. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, τυχερή εβδομάδα που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη σε προσωπικά ζητήματα, πιθανον ζείτε ένα παραμύθι με αίσιο τέλος, επισημοποίηση και ότι επιθυμείτε καθώς και σε επαγγελματικά ανοίγματα μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα η σύναψη νέων κερδοφόρων συνεργασιών .

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη φωτίζει θέματα καθημερινότητας και θα ασχοληθείτε αρκετά με την οργάνωση της δουλειάς σας, τη διακόσμηση του χώρου σας και οτιδήποτε σχετίζεται με την φυσική σας κατάσταση. Εργασιακές συνθήκες θα ζητηθουν εκ νέου. Προσοχή σε εντάσεις που θα προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν να ζήσετε επικίνδυνα παράνομες κατάστασεις που θα αλλάξουν τα συναισθήματα σας (άρης αντίθεση ουρανός).   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό οδηγεί σε ξεκαθάρισμα ερωτικών σχέσεων που σας είχαν προβληματίσει, πιθανόν να έχετε πει ναι σε μια επανασύνδεση και οδηγείστε σε μια δέσμευση που εδώ και καιρό θέλατε να συμβεί.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη σε θέματα εργασιακών ζητημάτων, όσοι αναζητάτε μια εργασία πιθανόν αυτές τις μέρες να λυθεί το πρόβλημα σας με επιτυχία. Τύχη, χρήματα μέσα από βελτιώση εργασιακών συνθηκών, προαγωγή , αύξηση μισθού.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη φέρνει μεγάλη επιτυχία σε ερωτικές σχέσεις, ειδικά στους ελεύθερους του δεκαήμερου σας και θα δείτε ότι έχετε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο αντίθετο φύλο. Επίσης επιλύονται με επιτυχία προβλήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και ανοίγονται οι προοπτικές για εξάπλωση, εξέλιξη της επιχείρησης σας. Προσοχή σε εντάσεις , κόντρες που προκύπτουν με άτομα που ασκούν συναισθηματική η οποιαδήποτε άλλη μορφή εξουσίας καθώς ξαφνικές ρήξεις αναμένονται (Άρης αντίθεση ουρανό). Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό, θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε ξανά περασμένη ιστορία ερωτικού ενδιαφέροντος και θα γυρίσετε σε κατάσταση που σας γεμίζει και ανανεώνει σεξουαλικά. Επιστροφή σε παλιές ιδέες με σκοπό την ολοκλήρωση επιχειρηματικών σχεδίων.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και ο έρωτας θα είναι το ζητούμενο και περνάτε στιγμές έντονα ερωτικές που πιθανόν θα σας μείνουν αξέχαστες. Πάθος και λαγνεία.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί θέματα οικογενειακά αλλά και ακίνητης περιουσίας, πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διακόσμηση του χώρου σας και μια πιθανή συγκατοίκηση που είναι τώρα στα σκαριά.. Προσοχή σε μετακινήσεις, προβλήματα που μπορεί να προκυψουν μέσα από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Περίεργες συμπτώσεις και ερωτικά νιώθετε να έχετε διλήμματα(άρης αντίθεση ουρανό).  Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό σας βάζει σε μια διαδικασία ολοκλήρωσης ενός επιχειρηματικού σχεδίου που μπορεί να σχετίζεται με μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο. Αναμνήσεις γύρω από περασμένες αγάπες σας κάνουν να αναθεωρήσετε.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και θα περάσετε όμορφες συγκινητικές στιγμές με το ταίρι σας και φαίνεται να αναζητάτε την οικογενειακή γαλήνη. Εύνοια σε οικονομικά θέματα, κυρίως από πώληση ή εκμετάλλευση ακινήτων.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη φωτίζει την καθημερινότητα σας και θα περάσετε σε φάση δυναμική για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν συμβόλαια , συμφωνίες και πιθανόν σπουδές ή επαφές με ανώτερα ιδρύματα.  Προσοχή σε εκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από δάνεια και οφειλές και αυτό θα οδηγήσει σε διαπληκτισμούς με το περιβάλλον σας (άρης αντίθεση ουρανό). Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό επιλύει οικονομικά προβλήματα πιθανόν θα έχετε επιστροφές χρημάτων και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας άγχωναν ιδιαίτερα. Επιστροφή σε γνώριμη αγκαλιά. Πιθανή επισημοποίηση.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει αρκετά το πορτοφόλι σας είτε μέσα από μια νέα πηγή εσόδων είτε από οικονομική ενίσχυση που θα δεχτείτε από άτομο που γνωρίζετε. Ερωτικά έχετε κατακτήσεις που σας παρασύρουν όμως σε άτακτες συμπεριφορές.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί θέματα οικονομικά μέσα από νέες πηγές εσόδων και θα δείτε ξαφνικά να επιλύονται ζητήματα που καιρό σας ταλάνιζαν και είχατε χάσει την ηρεμία σας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μια νέα απασχόληση και να λύσετε το θέμα της ανεργίας και σε περίπτωση που ψάχνετε εργασία. Προσοχή μόνο σε νεύρα, απρόσεκτες κινήσεις και κινδυνος έντονων παρεξηγήσεων (άρης αντίθεση ουρανό).  Σκορπιός β δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στο δεκαήμερο σας είναι ο από μηχανής θεός που ξαφνικά θα σας φωτίσει δρόμους να περπατήσατε και γίνεστε πιο μαχητικοί και τέλος πλέον η ενδοσκόπηση. Επιστροφή σε ακραία ερωτικούς συντρόφους και πιθανόν αυτοκαταστροφικές σχέσεις.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,    τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και νιώθετε πως το Σύμπαν επιστρέφει ότι σας χρωστάει. Ζείτε υπερβολικά ευχάριστες στιγμές .. προσοχή σε απιστίες και ανήθικες προτάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στο δεκαήμερο σας φέρνει τα γενέθλια σας με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνετε την επανεκτίμηση της χρονιάς και να βγάλετε τα συμπεράσματα, έτσι ώστε να καθορίσετε νέους στόχους. Προσοχή σε υπερβολικό άγχος και φροντίστε να ξεκουράζεστε καθώς και έντονη μεταφυσική δραστηριότητα που σας ξυπνά , μπαίνετε σε αφύπνιση (άρης αντίθεση ουρανός). Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στο Σκορπιό ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε ότι σας έχει προβληματίσει και κυρίως γύρω από μια σχέση που τείνει να είναι περισσότερο μυστική , ίσως και παράνομη.  Πιθανόν και να μην εκφράζετε τα συναισθήματα σας και τώρα να προχωρήσετε σε μια προσωπικη εξομολόγηση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία στο δεκαήμερο σας και μπορείτε να έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αισθηματικές επιτυχίες, νέες γνωριμίες, αύξηση κερδών, οικονομική άνοδος και επαγγελματική αναγνώριση.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αγγίζει εσωτερικά κομμάτια της ψυχής σας και κάνετε τη δική σας επανάσταση, πετώντας οτιδήποτε περιττό που σας έχει πληγώσει και φθείρει ψυχολογικά. Για αναγέννηση μιλάει ο Ήλιος στον Τοξότη και βγείτε από τα σκοτάδια σας με θάρρος. Προσοχή σε φιλικές επαφές, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις που προκύπτουν από διαφορές, μπορείτε να το δείτε όμως θετικά (άρης αντίθεση ουρανό). Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό θα σας δώσει ώθηση για να βγείτε μπροστά, να ηγηθείτε μέσα σε μια ομάδα και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσετε πως πολλές δυσκολίες εξαφανίζονται δια μαγείας και έχετε στήριξη από φίλους και αγαπημένα άτομα. Μυστικές σχέσεις .

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα γνωρίσετε κόσμο και έτσι θα ευνοηθείτε μέσα απο τις δημόσιες σχέσεις που θα αναπτύξετε με σκοπό πάντα την στήριξη ενός συλλογικού έργου. Διενέξεις, εντάσεις προκύπτουν μέσα στην οικογένεια, όπου και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε πιθανές ρήξεις που θα σας στεναχωρήσουν ιδιαίτερα (άρης αντίθεση ουρανό).   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό θα σας δώσει ώθηση να τακτοποίησετε εκκρεμότητες σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και να ορίσετε τις κόκκινες γραμμές σας με αποτέλεσμα να φανείτε πιο δυναμικοί και σίγουροι γύρω από τα θέλω σας.Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και μέσα από φιλικές σχέσεις θα ευνοηθείτε και θα ανέβει η αναγνωρισιμότητα σας. Επιτυχής ολοκλήρωση ομαδικών προσπαθειών , επιτυχία μέσα από πολιτικές και κοινωνικές συλλογικές προσπάθειες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σας κάνει πιο δημοφιλή και φωτίζει κάθε φιλόδοξο σχέδιο που έχετε με σκοπό να δυναμώσετε τις προσπάθειες σας και να ξεπεράσετε ακόμα και τον εαυτό σας. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να γίνουν σε ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συμβόλαια ( άρης αντίθεση με ουρανό). Ιδέες , οραματισμός απελευθέρωση από ταμπού. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο  Ερμής σε ορθή φορά στον Σκορπιό δινει ώθηση σε ότι είχε μείνει στάσιμο την προηγούμενη περίοδο και αφορά τα όνειρα σας, θέματα σπουδών αλλά και νομικά ζητήματα και οδεύετε προς θετικές εξελίξεις.   Έρωτας από απόσταση.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   τυχερή εβδομάδα μια που σας αγγίζει η Αφροδίτη παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη και ολοκληρώνετε με επιτυχία κάθε φιλοδοξία σας. Έρωτας με πρόσωπο κύρους. Γνωριμίες που ανοίγουν κλειστές πόρτες. Οικονομική ενίσχυση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ