Ανάδρομος Ερμής Στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ανάδρομη εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να πηγαίνει προς τα πίσω και ζεις το ντεζαβού με αποτέλεσμα να χάνεις την αίσθηση του χρόνου και να επαναλαμβάνεις το παρελθόν. Ανάδρομος Ερμής Στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Στις 14/10 ο Ερμής σε ανάδρομη φορά στον Σκορπιό και σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο συνεχίζει να σε ξαφνιάζει νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Ανάδρομος Ερμής Στον Σκορπιό

(επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι τέλος α δεκαημέρου, αρχές β δεκαημέρου, από την 8η έως την 11 μοίρα).

Στις 15/10 ο Ήλιος από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε θυματοποιεί, μπαίνεις σε παιχνίδια χειραγώγησης, γνωρίζεις ότι δεν είναι τίποτα όπως φαίνεται και πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γ΄δεκαημέρου)

Στις 16/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε αναγκάζει να βγεις από δυσλειτουργικές σχέσεις και να παλέψεις με τα κρυμμένα σου συναισθήματα. Οδηγείσαι σε συμβιβασμό ή ρήξη.

Ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει να συσσωρεύει την ενέργεια του, άρα σε μπερδεύει και δεν ξέρεις τι να κάνεις.

(μπαίνει στο β΄δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων)

Στις 18/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ζυγό, γεννά περίεργο σκηνικό, ωραιοποιείς τις καταστάσεις, ζεις μαγικές στιγμές, μα στο τέλος σε περιμένει ψυχρολουσία να το ξέρεις.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, αρχές γ΄δεκαημέρου, γύρω από την 22η μοίρα)

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μόνοι σας πιέζεστε αυτήν την περίοδο, καθώς δεν υπάρχουν εξωτερικά γεγονότα, αλλά νιώθετε ένα ανεξήγητο κενό και πρέπει να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Κριός β’ δεκαημέρου, o Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα σας σπρώχνει, κυρίως προς τα πίσω και ίσως οι αποκαλύψεις δεν θα σας αρέσουν. Δύσκολο το διάστημα για γενναίες αποφάσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας να οργιάσει, καθώς με την Νέα Σελήνη απέναντι σας θα γίνουν νέα ξεκινήματα που θα σας βγάλουν από την ασφαλή σας ζώνη. Πλούτωνας και Κρόνος θα προσπαθήσουν να σας επαναφέρουν στην τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε αρκετά συναισθηματικοί αυτό το διάστημα, και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους θα γίνει πιο ουσιαστική. Μυστικές σχέσεις, αλλά και έντονο παρασκήνιο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα οδηγήσει σε εσωτερικές κόντρες, καθώς αναζητάτε να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις που σας είχαν χωρίσει από το ταίρι σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οδηγεί σε νέες εκκινήσεις που διαταράσσουν το πρόγραμμα σας,  αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, θα είναι για το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με περισσότερο κόσμο και επενδύοντας περισσότερο στις ιδέες σας θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Ξεπεράστε ερωτικά τραύματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα σας γυρίσουν σε παλαιότερο επαγγελματικό χώρο,  όπου θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις προτάσεις που σας γίνονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οδηγεί σε νέες ερωτικές γνωριμίες που  θα σας αποσυντονίζουν και θα χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Κρύο και ζέστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να ξεπεράσετε πιθανά συναισθήματα ηττοπάθειας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και να βρείτε πάλι τον καλό σας εαυτό.  Πιθανά οικονομικά ανοίγματα θα σας αγχώνουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα σας αναστατώσει, καθώς αναζητάτε τις συγκινήσεις του παρελθόντος και χάνετε την επαφή με το τώρα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οδηγεί σε εντάσεις και διαφωνίες με το περιβάλλον σας, καθώς οδηγείστε σε ρήξεις και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας, μην κλείνεστε στο καβούκι σας και πείτε ναι σε άτομα που έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία ή σας ξενίζουν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αγαπήστε το διάστημα αυτό με την αναδρομή του Ερμή στον Σκορπιό και τονώστε τις επαφές σας με άτομα κύρους. Διαπραγματευτείτε τα δικαιώματα σας. Ερωτικά παιχνίδια σας ανανεώνουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρο με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φορτώνετε το πρόγραμμα σας, λέγοντας ναι σε προγράμματα επιμόρφωσης και νέες συνεργασίες, ωστόσο αυτό θα σας οδηγήσει αργά, αλλά σταθερά στην επιτυχία.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε τώρα πόσο σας έχουν βλάψει οι λάθος επιλογές σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να ορθοποδήσετε, κάνοντας μια νέα αρχή. Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό σας βάζει σε διαδικασία να σκεφτείτε το παρελθόν σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Οδηγείστε σε ξεκαθαρίσματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας,καθώς συνειδητοποιείτε ότι αλλάζετε σελίδα και πρέπει να στηρίξετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα αυτό το διάστημα και οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις που θα καθορίσουν σιγά σιγά την προσωπική σας ζωή. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό σας κάνει να ανατρέχετε στο παρελθόν και επαναξιολογείτε προσωπικές σχέσεις, αλλά και επαγγελματικής φύσεως αποφάσεις. Αναζητάτε την αξία σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας ανοίγει το παραθυράκι για νέες προσωπικές εκκινήσεις, ωστόσο πιέζεστε από Κρόνο και Πλούτωνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μπλεξίματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αναζητάτε ένα κίνητρο μέσα στην εργασιακή σας ζωή για να αναστηθείτε, να βρείτε ξανά το κέφι σας και το ενδιαφέρον σας. Ασχοληθείτε με το σώμα σας. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερο σας οδηγεί σε σκέψεις και άτομα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να αναβιώνετε μια παρελθούσα κατάσταση και να νιώθετε έντονα μπερδεμένοι. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα δημιουργήσει τις προοπτικές για μια νέα σχέση στη ζωή σας, αξίζει να παραβλέψετε τις δυσκολίες, γιατί θα είναι προσωρινές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  αφοσιώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό και εγκαταλείψετε συνήθειες που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Πείτε όχι σε κάθε μορφής απόρριψη. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό φουντώνει ξεχασμένα συναισθήματα και ήρθε η στιγμή να αγκαλιάσετε μια κρυφή πλευρά του εαυτού σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, εξωστρεφείς, μπαίνετε δηλαδή σε ένα νέο κύκλο που σας στηρίζει. Βέβαια αυτό σημαίνει την αποχώρηση σας από το παρελθόν και θα γεννήσει δυσαρέσκεια στο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, με μια συστολή αντιμετωπίζετε το άτομο που ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο στα συναισθήματα σας και αυτό θα σας απομακρύνει από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τολμήστε να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα σας επανασυνδέσει με τον φιλικό σας κύκλο και θα βοηθήσει στο να ενδυναμώσετε τις δημόσιες επαφές σας. Ιδέες και προτάσεις επαναξιολογούνται. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό θέλετε να ξεπεράσετε ότι σας έχει στιγματίσει κοινωνικά και θα προχωρήσετε κάπως άτσαλα προς νέες επιλογές. Ρήξεις, εντάσεις, αποχωρισμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας και μέσα από δυναμικές επαφές θα πετύχετε το ακατόρθωτο.Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα επανασυνθεδείτε αρχικά με τις “φιλοδοξίες” σας, και θα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα βοηθήσει να βγείτε από δυσλειτουργικές σχέσεις, ακολουθώντας πιο ελεύθερες επιλογές.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις οικονομικές προκλήσεις και μην περιμένετε να αλλάξουν οι συνθήκες δια μαγείας. Αναζητήστε νέα πηγή εσόδων ή διαχειριστείτε με συνετό τρόπο τα χρήματα σας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό θα σας αποσυντονίζει, καθώς ο έρωτας γίνεται απόμακρος και κυνηγάτε τώρα το ταίρι σας. Πλατωνικός. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας, πιθανόν όμως να πρέπει να βάλετε ένα φρένο σε παρορμητικές σκέψεις. Συμπεριφερθείτε με μετριοπάθεια.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

Δείτε το βίντεο για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ