Ο Πλούτωνας Σε Ορθή Φορά. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Στις 5/10 ο Πλούτωνας επιτέλους σε ορθή πορεία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε πτώση, όμως είναι έτοιμη να φτιάξει την καθημερινότητα σου και να τακτοποιήσεις τη σχέση σου με το άλλο σου μισό. Ο Πλούτωνας Σε Ορθή Φορά. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινάει η εβδομάδα που ξεσηκώνει ερωτικές θύελλες, όχι δεν θα πλήξεις, καθώς ο Ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στο ζώδιο της Αρμονίας, τον Ζυγό, και σκέφτεσαι πως θα ζευγαρώσεις με το ταίρι σου. Θα δεις αποτελέσματα, θα νιώσεις τη λαχτάρα.

Στις 5/10 ο Πλούτωνας επιτέλους σε ορθή πορεία για να σταματήσει τις κατεδαφίσεις και τώρα, αφού βρεις τη θέση σου και που βρίσκεσαι, θα αρχίσεις να χτίζεις. Πρώτο εμπόδιο η σύγκρουση, στις 9/10 με τον ανάδρομο Άρη, και είσαι βουτηγμένος στο παρασκήνιο. Ο Πλούτωνας Σε Ορθή Φορά

(επηρεάζεται ο παρορμητικός Ταύρος, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γ ‘δεκαημέρου, γύρω από την 22η μοίρα).

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε πτώση, όμως είναι έτοιμη να φτιάξει την καθημερινότητα σου και να τακτοποιήσεις τη σχέση σου με το άλλο σου μισό και από το πουθενά ναι χωρίς να το περιμένεις στις 11/10/2020 ο Ουρανός φέρνει ουρανοκατέβατες λύσεις.

(ευνοούνται ζώδια γης, αλλά και νερού, τέλη α δεκαημέρου, αρχές β΄δεκαημέρου, γύρω από την 9η έως την 11 μοίρα).

Ο Ερμής ετοιμάζεται να μπει σε στάση και βλέπει σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό, αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα, τι και με ποιον μοιράζεσαι; που χρωστάς; Στις 7/10 λαμβάνεις περισσότερο παρά δίνεις.

Τέλος α’ δεκαημέρου, αρχές β΄δεκαημέρου, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι από 8η έως 11η μοίρα.

Στις 11/10 ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, δίνει ευκαιρίες επέκτασης, νέες συνεργασίες, εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων, συνεργάτες που στηρίζουν τα ξεκινήματα σου και τέλος έρωτας με προοπτική.

(επηρεάζεται ο παρορμητικός Ταύρος, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, β δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα). Ο Πλούτωνας Σε Ορθή Φορά

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες  εκπλήξεις και φέρνει διευκόλυνση σε καθημερινά ζητήματα, αλλά κα ξεπερνώντας τις δυσκολίες γίνεστε πιο παραγωγικοί και λαμβάνετε αναγνώριση. Προαγωγή, οικονομική ενίσχυση. Διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Έρωτας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτήν την εβδομάδα για να σιγουρέψετε συναισθήματα, να προχωρήσετε επαγγελματικά σχέδια και να προωθήσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Αξιοποιήστε όμως σωστά το χρόνο σας. Κριός γ’ δεκαημέρου,  προσοχή αποφύγετε να συμμετέχετε ή να δίνετε την προσοχή σας σε παιχνίδια χειραγώγησης, καθώς χάνετε την επαφή με τον εαυτό σας και προβάλλετε τα αδύναμα σημεία σας. Κόντρες με πρόσωπα εξουσίας

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  ανατροπές, αλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Μαθαίνετε να ακολουθείτε το άγνωστο χωρίς να φοβάστε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος σας. Αποστασιοποιείστε από σκέψεις, φόβους. Ταύρος β’ δεκαημέρου, εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας και έτσι τολμάτε να αλλάξετε την εργασιακή σας κατάσταση, ακολουθώντας στόχους που σίγουρα σας ξεβολεύουν. Επικοινωνία με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε μέσα στον περίγυρο σας, καθώς αντιλαμβάνεστε το παρασκήνιο και τους περιορισμούς. Νιώθετε καταπίεση και παρασύρεστε σε αρνητικές σκέψεις. Συσσωρευμένα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η έντονη ανάγκη σας να διακόψετε από άτομα που σας θυμίζουν το παρελθόν ανοίγει την πόρτα στην κοινωνικοποίηση σας, δίνοντας δυνατές προοπτικές για εξέλιξη. Αιφνίδιες αλλαγές ανατρέπουν την εργασιακή σας καθημερινότητα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, βγαίνετε από τα όρια σας αυτό το διάστημα, καθώς φλερτάρετε με το άγνωστο και η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις νέες σας επιλογές κρύβει κινδύνους. Μια ερωτική γνωριμία σας ξεσηκώνει. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   συνειδητοποιείτε το μερίδιο ευθύνης για τυχόν ευτράπελα που βιώνετε γύρω από οικονομικά ζητήματα και αυτό οδηγεί σε αυτοκριτική και πέφτει η ψυχολογία σας. Διαταράσσονται οι σχέσεις με άτομα που συνεργάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις επιφυλάσσει η εβδομάδα και είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τα ταμπού σας και να ζήσετε το “απωθημένο” σας. Αποκοπείτε από το παρελθόν σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, χείρα βοηθείας λαμβάνετε για να αντιμετωπίσετε θέματα οικογενειακής φύσεως και νιώθετε πως σας φεύγει ένα τεράστιο βάρος. Επίλυση προβλημάτων. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  εντάσεις, ίντριγκες και σχόλια πίσω από την πλάτη σας οδηγούν στο να χάνετε την ψυχραιμία σας και συσσωρεύετε αρνητικά συναισθήματα. Αγνοήστε ότι σας καταβάλλει.Συναισθηματική χειραγώγηση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εμφανίζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και πρέπει να κινηθείτε γρήγορα, μπαίνοντας δυναμικά σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Ερωτικές επιλογές που ξαφνιάζουν; Λέοντα β’ δεκαημέρου, αγαπήστε τις νέες σας αρμοδιότητες και το υπερφορτωμένο πρόγραμμα σας, καθώς μπορείτε να βγείτε έτσι από την αφάνεια και να μεγαλουργήσετε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο δυναμισμός,  αλλά και η ικανότητα σας να ξεπερνάτε τις δυσκολίες,  οδηγούν στο να πάρετε την πρωτιά , δημιουργώντας όμως ένα εχθρικό παρασκήνιο.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, εύνοια σε προσωπικές σχέσεις και ξαφνικές γνωριμίες οδηγούν στο να μπείτε σε διλήμματα και να χαθούν οι ισορροπίες. Ζείτε όμως ευχάριστες στιγμές. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ακολουθείτε πλέον ότι σας εκφράζει και φεύγοντας από δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς ζείτε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Ρομαντισμός, έντονο σεξ. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  μπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και κρίσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μην ταυτίζεστε με τις σκέψεις τρίτων.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να τονώσετε τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα  και μπορείτε να απαλλαγείτε από οφειλές, χρέη και να ανταπεξέλθετε σε άλλες υποχρεώσεις. Δελεαστικές προτάσεις για σεξ. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μια γενέθλια τώρα χρονιά ξεκινά και μπορείτε με πάθος να ακολουθείτε τις επιθυμίες σας και να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αντιλαμβάνεστε πως το τίμημα για την επιτυχία και την κοινωνική καταξίωση ελλοχεύει κινδύνους όπως το να χάσετε τον εαυτό σας ή την επαφή με τις προσωπικές σας αξίες. Παρασύρεστε από κάθε τι παράνομο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θετικές ερωτικές εξελίξεις αναμένονται αυτό το διάστημα και πιθανόν το σοκ θα είναι ευχάριστο και θα μπείτε γρήγορα μέσα σε μια νέα πραγματικότητα. Το παλιό πεθαίνει. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  τύχη, εύνοια αλλά και μεγάλη προοπτική να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία που θα σας δώσει την ώθηση να ολοκληρώσετε κολλημένα σχέδια. Μηνύματα και ερωτικοί διάλογοι που ιντριγκάρουν. Εξομολογήσεις. Παίρνετε τη ρεβάνς. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πισώπλατα μαχαιρώματα και αρνητικά σχόλια οδηγούν στο να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ανατροπές στον εργασιακό χώρο αναμένονται αυτήν την περίοδο και μια αναστάτωση βιώνετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης. Περιορίζεται αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σας. Φλερτάρετε με άτομο που σχετίζεστε επάγγελματικά. Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις που βελτιώνουν την οικονομική σας κατάσταση και αλλάζετε τώρα τις προτεραιότητες σας. Προσοχή σε σπατάλες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ανεβαίνει το κασέ σας μέσα στον εργασιακό χώρο, εισπράττετε δηλαδή την οικονομική ενίσχυση, ωστόσο έχετε αρκετές εκκρεμότητες που σας “στερούν” κάπως τη χαρά. Ερωτικά παιχνίδια που κοστίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μόνο για έρωτα μιλάτε αυτήν την περίοδο και ταυτίζεστε επικίνδυνα με το άτομο που σας έχει κλέψει καρδιά και μυαλό. Νέες εκκινήσεις που σας ιντριγκάρουν. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   ευνοείστε αρκετά μέσα στον επαγγελματικό χώρο και λαμβάνετε την μερίδα του λέοντος. Αξιοποιείστε σωστά τις ευκαιρίες. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η πίεση που δέχεστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί στο να νιώθετε καταπίεση και να μην ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας. Αντιδράτε σπασμωδικά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ξαφνικά απομακρύνεστε από καταστάσεις και άτομα που προσπάθησαν να σας ελέγξουν και μπαίνετε σε φάση νέων εκκινήσεων που θα καθορίσουν σημαντικά την προσωπική σας ζωή. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ξεπεράστε πιθανές κρίσεις ανασφάλειας και τολμήστε νέα ξεκινήματα που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Μην μένετε σε καταστάσεις που φθείρουν. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και μείνετε “προσκολημένοι” σε ότι σας χαροποιεί. Δεν έχετε λόγο να εστιάζετε στην τοξικότητα τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη σημασία στην προσωπική σας ζωή που φαίνεται να εξελίσσεται πολύ δυναμικά το επόμενο διάστημα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και πειραματιστείτε μέσα σε μια νέα ομάδα που σας υποστηρίζει. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, υπόγεια χτυπήματα και οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια ωστόσο μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις εάν αποφύγετε το άγχος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ