Ντουρουντούς: το wellbeing δεν είναι τάση, είναι τρόπος ζωής!

Συζητάμε για τα γνήσια, βιολογικά, παραδοσιακά φουρνίσματα, που χρησιμοποιώ  στο οικογενειακό μας τραπέζι για υγεία, γεύση και ευεξία! Ντουρουντούς: το wellbeing δεν είναι τάση, είναι τρόπος ζωής!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι μελέτες σχετικά με τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής είναι αμέτρητες και πλέον γνωστές σε όλους μας. Προσεγγίζοντας όλο και περισσότερο γνήσια προϊόντα, βιολογικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς αλάτι, χωρίς ζάχαρη με παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής – καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν συζητάμε για τάση, αλλά για τρόπο ζωής. Ντουρουντούς: το wellbeing δεν είναι τάση, είναι τρόπος ζωής! Αυτό ακριβώς έρχεται στο μυαλό μου όταν τοποθετώ αυτά τα προϊόντα στο καθημερινό μας οικογενειακό τραπέζι.

Προσπαθώ να αποφεύγω όσο μπορώ το λευκό αλεύρι και να χρησιμοποιώ παξιμάδια που βασίζονται κυρίως σε αλεύρι από όσπρια ή ολικής άλεσης ή βρώμης αφού και η θρεπτική τους αξία εκτοξεύεται αυτομάτως στα ύψη αλλά και η αίσθηση «φουσκώματος» που προσωπικά νιώθω από το λευκό αλεύρι, εξαφανίζεται. Ντακάκι οσπρίων (περιέχει αλεύρι από  φαγόπυρο, φακή και φάβα), ντακάκι χαρουπιού και συνολικά η σειρά Super Healthy & Wellbeing είναι από τις αγαπημένες μου γιατί δεν συζητάμε απλώς για εναλλακτικά προϊόντα, αλλά για το «πάντρεμα» της παράδοσης με νέες ιδέες και πρώτες ύλες που οδηγούν σε ακόμα πιο θρεπτικές επιλογές!

Με αγνές επιλεγμένες πρώτες ύλες, μεράκι και συνέπεια ο φούρνος Ντουρουντούς – που έχει λάβει διακρίσεις «Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης 2020 & 2021» – φτιάχνει χειροποίητα, παραδοσιακά, χωρίς συντηρητικά αρτοσκευάσματα και μπορείτε να τα βρείτε όλα και στο e-shop https://ntourountous.gr/e-shop

Άρα συζητάμε για το Super Food από τα Σφακιά της Κρήτης! Προσθέτοντας χειροποίητες αλοιφές, λαχανικά, ελιές, λαδάκι, τυράκια, σούπες που μπορείτε να φτιάξετε προσθέτοντας μέσα παξιμάδια, απογειώνετε τη διατροφή σας!

Απίθανες επίσης είναι οι Μπουκίτσες Βρώμης, Κριτσίνι Φαγοπυράκι και τα Χαρουπένια με Πετιμέζι. Χωρίς συντηρητικά, βιολογικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης! Ενισχύονται από φυσικά αρωματικά, όπως πορτοκάλι, κανέλα, αλλά και από φουντούκι, βρώμη, χαρούπι, ελαιόλαδο και αποδίδουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Ως λάτρης του καφέ θέλω πάντα και το συνοδευτικό του. Επιλογή που δεν θα μου προσθέσει άχρηστες θερμίδες αλλά θα μου προσφέρει γεύση και ενέργεια! Κριτσίνια κανελάτα, Μπισκοτάκια Αμύγδαλο & Γλυκάνισο είναι μόνο μερικές από τις πολλές γλυκές επιλογές!

Αναζητήστε τα λοιπόν και φυσικά… Καλή σας απόλαυση!

Φούρνος Ντουρουντούς – ntourountous.gr

Website – e shop

Facebook

Instagram

Και μην ξεχάσετεΚάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ