Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους. Τα ζώδια της εβδομάδας.

Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, ξεκινάει η εβδομάδα. Θα επικρατήσει σύγχυση, επικοινωνιακά ευτράπελα, μπερδέματα, προβλήματα και άσκοπα πήγαινε έλα που θα κατακλύσουν την καθημερινότητα σου! Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους. Τα ζώδια της εβδομάδας. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Για μερικούς αναμένονται ερωτικές επανασυνδέσεις με προοπτική. Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, από τις 10/5 έως τις 23/5/22 που θα επιστρέψει στο ζώδιο της Αφροδίτης, Τον Ταύρο.  

Συγχρόνως ο Δίας στον Κριό, από τις 11/5/22 θα τονώσει την ψυχολογία και λόγω παρόρμησης – πρωτοβουλίας, θα γίνουν γενναία ξεκινήματα. Ο έρωτας είναι παθιασμένος.  Θέματα καριέρας έχουν το προβάδισμα. Η προβολή του “εγώ” εξαπλώνεται. Δείχνεις με ευκολία την ταυτότητα – προσωπικότητα σου. Το κυνήγι της πρωτιάς ξεκινά φέρνοντας ενθουσιασμό!

Επηρεάζονται θετικά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του α΄ δεκαημέρου.

Υστερόγραφο 

στις 15/5/22, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό, θεραπεύει τραύματα, πληγές αγάπης, και είναι ωραίο να αγαπάς χωρίς φόβο, τολμηρά, αβίαστα.  Παθιασμένα σ’αγαπώ, οδηγούν σε επανασυνδέσεις. Γενναίες απελευθερώσεις οδηγούν σε νέες σχέσεις.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και του Αέρα , Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου γύρω από την 14η μοίρα.

Υστερόγραφο,

στις 15/5/22, ο Ήλιος από τον Ταύρο, σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνουν περιορισμό, οικονομική πίεση και στεναχώρια. Η ελευθερία είναι άπιαστο όνειρο. Η πίστη υποχωρεί.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι Σκορπιοί, Λέοντες Υδροχόοι γ΄δεκαημέρου,  γύρω από την 24η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

στις 15/5/22, ο  Ήλιος από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οδηγεί σε διευκολύνσεις και απαλύνει τυχόν σκληρότητα και συναισθήματα απογοήτευσης. Γλυκαίνει το χάπι.

Επηρεάζεται κυρίως τα ζώδια Ταύροι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι, γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 24η μοίρα.

Δες το κανάλι. Κάνε εγγραφή! https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, εξαιρετικές μέρες για να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και να δείτε πολλά από τα θέλω σας να γίνονται πραγματικότητα. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται. Επικοινωνιακό κομφούζιο. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε το δικαίωμα να αγαπήσετε αλλά και να αγαπηθείτε, και αυτές τις μέρες, αυτό θα βιώσετε. Ανάγκη για να βρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κριός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες προσαρμογής μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιέζεστε εσωτερικά. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται. Διευκολύνσεις μέσα από κρυφές πηγές, ή αόρατους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αναμένονται διευκολύνσεις αυτό το διάστημα και μια χείρα βοηθείας, εκεί που δεν το περιμένατε. Συζητήσεις γύρω από μια θέση εργασίας επανέρχονται. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια περίεργη κατάσταση στα συναισθηματικά σας, ωστόσο νιώθετε ήρεμοι και έτοιμοι να βρείτε λύσεις. Περίεργες συναντήσεις, μοιραία πρόσωπα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αποπνικτικά πολλές φορές, ακόμα και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αποδράσετε. Ο φιλικός σας κύκλος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε το παρελθόν αυτές τις μέρες και ίσως έρθουν τα πάνω κάτω. Ωστόσο, ευνοείστε εάν συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η φιλία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες μέσα από την συμπαράσταση φίλων, και ομοιδεατών. Νιώθετε να σας στηρίζει το περιβάλλον σας.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά μπερδεμένοι σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας αλλά θα βγάλετε σύντομα τα συμπεράσματα σας. Η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας δίνει μια νέα προοπτική στη ζωή σας. Αγαπάτε την ελευθερία σας. Δυσκολεύεστε όμως να επιβάλλετε τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, περνάτε περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης με αποτέλεσμα να προκύπτουν νέες ευκαιρίες μέσα στην επαγγελματική σας κατάσταση. Νιώθετε πως είστε πολύ κοντά στην πραγμάτωση των ονείρων σας. Κρυφές ερωτικές επανασυνδέσεις αναμένονται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια νέα επαγγελματική προοπτική να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια προσωπική κατάσταση και χάνετε την ηρεμία σας. Πιθανόν οικονομικά θέματα σας πιέζουν ακόμα περισσότερο. Εύνοια μέσα από μια φιλική σχέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με τον φιλικό σας κύκλο και να προωθήσετε ξεχασμένα σχέδια με ομοϊδεάτες. Συγχρόνως, επαναξετάζετε μια σχέση του παρελθόντος. Ευνοείστε σε ταξίδια, σχέση με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή από απόσταση. Σπουδές. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας σας ανανεώνει ψυχικά. Θεραπεύεστε μέσα από ταξίδια, σπουδές και νέες διαδικτυακές εμπειρίες. Προτάσεις που σας κολακεύουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες που αντιμετωπίζετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, επιδρούν στην ψυχολογία σας και διαταράσσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Περιορισμοί και εσωτερική πίεση αναμένονται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε οικονομικά ζητήματα και να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Καθυστερήσεις, αναμονές που έχουν επίδραση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, μέσα από ένα ερωτικό ντελίριο θα συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Σχέση με άτομο που νιώθετε έντονο ερωτισμό. Θεραπεία μέσα από ερωτική αγκαλιά . Οικονομικά θέματα χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η πίεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο φέρνει εκνευρισμό και ταλαιπωρεί το νευρικό σας σύστημα. Αποσυντονίζεστε και δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας. Μια νέα γνωριμία όμως  τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε διαπροσωπικές σχέσεις και νέες γνωριμίες. Οι επαγγελματικές σας συμμαχίες ενδυναμώνονται. Επιστροφή σε σχέση από απόσταση ή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας αναμένεται. Νομικά ζητήματα έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Μικροεμπόδια σε ταξίδια αναμένονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μέσα από μια νέα γνωριμία μπορείτε να θεραπεύσετε το παρελθόν και τα κακώς κείμενα του. Νιώθετε πως έχετε συναντήσει το ταίρι σας , το άλλο σας μισό. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την τσέπη σας. Η εργασιακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και ευνοείστε αρκετά, εάν ψάχνετε μια νέα θέση εργασίας. Βγαίνει προς τα έξω η καλύτερη πλευρά του εαυτού σας. Συγχρόνως θα επαναξιολογήσετε ή επαναθεωρήσετε μια ερωτική σας γνωριμία. Σεξ μετ εμποδίων. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αυτό το διάστημα καθώς έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια νέα πρόταση να ξεπεράσετε δυσκολίες. Αγκαλιάζετε μια νέα καθημερινότητα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πίεση αλλά και θυμό, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Συναισθηματική επιτυχία όμως αναμένεται. Σχέση με άτομο που μιλά για σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά στην ερωτική σας ζωή και θα είστε πιο αισιόδοξοι και δεκτικοί σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Η επιχειρηματική σας ζωή ευνοείται αρκετά. Περνάτε φάση επαναξιολόγησης μιας προσωπικής κατάστασης. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια ερωτική σχέση, να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος. Περισσότερα φλερτ και ρομαντικές στιγμές αναμένονται. Μην επιδιώκετε όμως κάτι σταθερό. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μια επιτυχία κρύβετε σε αυτές οι μέρες και μπαίνετε σε ένα νέο περιβάλλον, που θα σας αξιώσει κοινωνικά. Η επαφή σας με συγγενικά άτομα θα συνεχίσει να σας προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια περίοδος εύνοιας για εσάς και μπορείτε να επενδύσετε στην οικογενειακή σας ζωή. Θέματα ακινήτου μπορούν να προωθηθούν τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Επιστροφή σε μια παλιά εργασιακή σχέση συζητείται. Η καθημερινότητα σας κρύβει εκπλήξεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε την οικογενειακή εστία σαν το μόνο σας καταφύγιο και μέσα από συζητήσεις και επαφές με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά θα νιώσετε θαλπωρή και ηρεμία.  Μια συναισθηματική σχέση σας θεραπεύει. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, οικονομικές πιέσεις θα δεχτείτε αυτό το διάστημα και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία σας αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ευνοείστε όμως σε νέες συνεργασίες και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, απελευθερώνεστε αυτό το διάστημα και θα αλλάξετε την οπτική σας, μέσα από μια νέα γνωριμία του διαδικτύου. Βρίσκεστε πολύ κοντά στα όνειρα σας. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται. Επαναπροσδιορισμος επιχειρηματικών σχεδίων.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μέσα από μια διαδικτυακή γνωριμία μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας και να διορθώσετε τυχόν κακώς κείμενα. Μετακινήσεις και ταξιδάκια αναψυχής θα σας ξεκουράσουν. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, βιώνετε μια δύσκολη πραγματικότητα , ωστόσο έχετε το κουράγιο να πάτε ενάντια σε ότι σας καταπιέζει. Οικονομικές διευκολύνσεις έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε οικονομικά ζητήματα και μπορείτε μέσα από μια νέα θέση εργασίας, να ξεπεράσετε οικονομικές προκλήσεις. Επαναπροσδιορισμός της προσωπικής σας κατάστασης αναμένεται. Καθυστερήσεις αναμένονται σε αγοραπωλησίες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, οικονομικές ελαφρύνσεις έρχονται αυτές τις μέρες και θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε κενά. Νέα θέση εργασίας. Γνωριμία μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και αυτό θα σας φέρει κοντά στο ιδεατό σας ταίρι και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αποφύγετε τις επικίνδυνες αποκαλύψεις και τα  ερωτικά μπερδέματα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ