Αύγουστος 2022. Προβλέψεις και Ζώδια

Η προσωπική σου ζωή αλλάζει και φαίνεται να ανοίγεται ένας νέος δρόμος που μπορεί να έχει αγκάθια, αλλά  έχει το ενδιαφέρον του. Αύγουστος 2022. Προβλέψεις και Ζώδια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Αύγουστος  

αστρολογικά είναι ένας μήνας καυτός, με πιέσεις, ανατροπές αλλά και ερωτικές εξελίξεις που θα σε ταρακουνήσουν. Η προσωπική σου ζωή αλλάζει και φαίνεται να ανοίγεται ένας νέος δρόμος που μπορεί να έχει αγκάθια, αλλά  έχει το ενδιαφέρον του. Οικογενειακές υποχρεώσεις και οικονομικά ζόρια παραμένουν ένα εμπόδιο. Ξεκινάει ένας νέος τρόπος ζωής που πρέπει να ακολουθήσεις. Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα  μέχρι τις 22/8/22, με αποτέλεσμα να βιώνουν αλλαγές οι σταθεροί, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, β’γ’δεκαημέρου. Γενικά όλα τα ζώδια θα έχουν τη διάθεση να διασκεδάσουν, και να αγκαλιάσουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους.

Στις 23/8/22 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο, οπότε γινόμαστε πιο εσωστρεφείς, μας πιάνει η ανάγκη να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας, να μπει μια τάξη και θεραπευτούμε από κακές συνήθειες, διατροφικά λάθη και σφάλματα εργασιακής φύσεως. Το α’ δεκαήμερο των ζωδίων επηρεάζεται μέχρι την 7η μοίρα.

Πιο συγκεκριμένα,

στις 4/8/22 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο που κυριαρχεί την Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι τις 26/8/22. Έτσι η σκέψη μας γίνεται πιο ορθολογιστική, και όλο και πιο πολύ θα εστιάζουμε στην λεπτομέρεια. Βέβαια τύχη φέρνει το τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Ουρανό, στις 16/8/22 και αφορά το β’ δεκαήμερο των ζωδίων, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες γύρω από την 18η μοίρα.

Προσοχή στον μεταβλητό σταυρό, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, στις 21/8/22 καθώς ο Ερμής θα συναντηθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο. Αποκαλύψεις οδηγούν σε μεγάλες απογοητεύσεις.

Στις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και έτσι θα εστιάσουμε περισσότερο σε θέματα συντροφικότητας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας. Πολλές φορές η αναποφασιστικότητα θα μας τραβάει πίσω στο παρελθόν.

Υστερόγραφο,

μέχρι τις 10/8/22, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και η συναισθηματική εξάρτηση θα αποτυπώνεται στις κοντινές μας σχέσεις. Ωστόσο δίνεται η ευκαιρία στα ζώδια της γης, και του νερού του β’ και γ’ δεκαημέρου να πάρουν ανάσες και να βρεθούν κοντά στον άνθρωπο τους, γύρω στις 2/8/22 και 7/8/22.

Στις  11/8/22 η Αφροδίτη γίνεται λαμπερή, φοράει τα καλά της, και μπαίνει στον πολυτελή χώρο του Λέοντα, οπότε ο έρωτας γίνεται γενναιόδωρος και θα δοθούν ευκαιρίες για νέες σχέσεις, καθώς το παλιό καταρρέει. Εντάσεις, υπερβολές και ακραίοι περιορισμοί αναμένονται. Σημαντικές ημερομηνίες, α)18/8/22 που η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Κριό , α’ δεκαήμερο των ζωδίων, στις 27/8/22 τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, β΄  δεκαήμερο των ζωδίων, ξαφνικές ρήξεις και χωρισμοί και στις 28/8/22 σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, όπου και συμβιβασμοί , περιορισμοί βάζουν όρια στη αγάπη, γ’ δεκαήμερο των ζωδίων.

Υστερόγραφο,

στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό και τον βόρειο δεσμό στον Ταύρο , μια αρκετά σημαντική εκρηκτική περίοδος ξεκινά για το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους β’ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα. Νέες εκκινήσεις που σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας, ρήξεις  και σοκαριστικές αποκαλύψεις θα συμβούν.   Στις 7/8/22 ο Άρης σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει συγκρούσεις, περιορισμούς και μεγαλώνει το αίσθημα του φόβου, για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου. γύρω από την 22η μοίρα.

Στις 15/8/22 ο Άρης ξεκινάει το πολύμηνο ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, (μέχρι τις 25/3/22) και αυτό θα φέρει άνοιγμα, ευκολία για δημιουργία εφήμερων σχέσεων και νέων συνεργασιών. Η προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβάλλεται. Βέβαια είναι και ένας Άρης πολύ κινητικός, δραστήριος, άρα μας κάνει βιαστικούς, και επίσης τα λόγια και οι πράξεις με αυτόν τον Άρη μπορεί να είναι απερίσκεπτα.

SOS Υστερόγραφο, στις 12/8/22 έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου και η παρουσία του Κρόνου δυσκολεύει επαφές, επικοινωνίες και ίσως επικρατήσει κάποιου είδους “φυλάκιση”. Περιορισμούς για τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, του β’ δεκαημέρου.

Στις 27/8/22  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δίνει ενάρξεις σε θέματα εργασιακής φύσεως, καθημερινότητας, καθώς και πολλοί θα ασχοληθούν με την φυσική τους κατάσταση.  Θέματα σχέσεων μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επανέρχονται καρμικές σχέσεις, έτσι ώστε να επιλυθούν προβλήματα ή να διακοπούν οριστικά.  Ο Άρης από τους Διδύμους σε τετράγωνο με Ήλιο, και Σελήνη δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και χαλάει απότομα πιθανές συμφωνίες, συνεργασίες. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του α΄  δεκαημέρου.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,

θα αφοσιωθείτε στην εργασιακή σας ζωή αυτόν τον μήνα και θα προσπαθήσετε να φτιάξετε το πρόγραμμα σας. Η καθημερινότητα θα τραβάει αρκετά το ενδιαφέρον σας. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής,  από το ζώδιο της Παρθένου, ρίχνει την προσοχή σας σε θέματα εργασιακής φύσεως και φυσικής κατάστασης. Στις 26/8/22 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, απέναντι σας και αυτό αυτόματα θα σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας, πιθανόν με άτομο νεότερο από εσάς. Στις 20/8/22 ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και έρθετε κοντά σε συγγενικά σας άτομα και παρέες του παρελθόντος και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο και να προβάλλετε την δουλειά σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 24,25, & 26 Μαρτίου) σας δίνει το κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να αλλάξει ο τρόπος εργασίας σας ή ακόμα και να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Κριός β’ δεκαημέρου,

αρκετές φορές θα νιώσετε πίεση και έντονο άγχος μέσα στον μήνα Αύγουστο και ίσως αναγκαστείτε να αποχωριστείτε καταστάσεις και πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούσατε οικογένεια σας. Στις 2/8/22 ο Άρης από τον Ταύρο θα δεχτεί την πίεση του Ουρανού και εμπλέκεται ο Β.δεσμός με αποτέλεσμα να βιώνετε οικονομικές δυσκολίες και ξαφνικές απώλειες. Ωστόσο ένα καρμικό άτομο ενδέχεται να σας στηρίξει. Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου ρίχνει την προσοχή σας σε θέματα εργασιακής φύσεως και φυσικής κατάστασης. Στις 13/8/22 ευκαιρίες παρουσιάζονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και η οικονομική σας κατάσταση ενδέχεται να βελτιωθεί.

Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο επιβάλλει ένα γενικό ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν μια νέα γνωριμία να σας τραβήξει έξω από την ασφαλή σας ζώνη( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 8,9,10 Απριλίου). Από τις 20/8 έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας χαρίζει νέους έρωτες , φλερτ και προτάσεις για νέες συνεργασίες. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια όμως και ξαφνικές απώλειες αναμένονται.

Κριός γ’ δεκαημέρου,

κόντρες, αντιπαραθέσεις και ερωτικά καυγαδάκια αναμένονται μέσα στον μήνα Αύγουστο και δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σας φορτώνει με άγχος και υπερβολικές ευθύνες  για τα οικονομικά σας ζητήματα και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) θα φέρνει την ισορροπία, καθώς θα σας στηρίζει σε συναισθηματικά θέματα.

Στις 7/8/22 & 9/8/22  αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο επιβάλλει ένα γενικό ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν μια νέα γνωριμία να σας τραβήξει έξω από την ασφαλή σας ζώνη(για όσους είστε γεννημένοι 11 Απριλίου).

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου ρίχνει την προσοχή σας σε θέματα εργασιακής φύσεως  και φυσικής κατάστασης.    Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων, και συμφωνίες που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας χαρίζει νέους έρωτες, φλερτ και προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Προσοχή στις 28/8/22 αναμένονται εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος, α’ δεκαημέρου,

είστε αρκετά απορροφημένοι στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας τονώνει ψυχολογικά για να αντιμετωπίσετε πιθανές προκλήσεις. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου,  θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε καθώς και η σχέση σας με νεότερα άτομα βελτιώνεται. Ο Ερμής, από τις 26/8/22, θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού θα αλλάξουν τα ενδιαφέροντα σας και θα νιώσετε έτοιμοι να διεκδικήσετε μια νέα θέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Από τις 11/8/22, Η Αφροδίτη  θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και να τονώσετε τα οικονομικά σας. Μια περισταστιακή σχέση ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο. Στις 20/8/22 ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και θα επιβαρυνθείτε με περισσότερα έξοδα και υποχρεώσεις. Η οικονομική σας κατάσταση θα αποτελεί ένα αγκάθι τους επόμενους μήνες.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στις 27/8/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 24,25, & 26 Απριλίου) φέρνει αλλαγές στην ερωτική σας κατάσταση και επηρεάζονται οι σχέσεις σας με νεότερα άτομα. Οι επαφές με τα παιδιά σας παρουσιάζουν ενδιαφέρον.  Επιχειρηματικά σχέδια θέλουν προσοχή.

Ταύρος β’ δεκαημέρου,

περνάτε φάση κρίσιμων αλλαγών και πρέπει να θωρακίσετε τον εαυτό σας για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Στις 2/8/22 ο Άρης από το ζώδιο σας θα έρθει σε επαφή με τον Ουρανό και τον Β. δεσμό στο ζώδιο σας και αυτό θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα σας.Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε καθώς και η σχέση σας με νεότερα άτομα βελτιώνεται.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 12/8/22, ρίχνει λάδι στην φωτιά και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό χωρισμό ή ακόμα και μια ανατροπή μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.(αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 9, 10 Μαίου). Από τις 20/8 έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βοηθήσει να έρθετε κοντά σε άτομα της οικογενείας σας, να ανοίξετε το σπίτι σας και να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας. Προσοχή σε εντάσεις και αιφνίδιες ανατροπές στις 27/8/22,που οδηγούν σε ρήξεις.

Ταύρος γ’ δεκαημέρου,

ιδιαίτερος μήνας ο Αύγουστος, καθώς έρχεστε σε σύγκρουση με το παρελθόν σας και πρέπει να φτιάξετε ένα νέο παρόν. Αρκετά ανταγωνιστικό το περιβάλλον σας και νιώθετε ήδη να περιορίζεστε και πιέζεστε να ξεπεράσετε τα όρια σας. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το δεκαήμερο σας θα σας ενεργοποιήσει να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο πείσμα τα θέλω σαςκαι η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) θα ενεργοποιήσει την παρουσία σας μέσα από το διαδίκτυο. Φλερτ, μηνύματα και νέες γνωριμίες αναμένονται.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 θα αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου  ρίχνει λάδι στην φωτιά και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό χωρισμό ή ακόμα και μια ανατροπή μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο (αφορά όσους είναι γεννημένοι 11 Μαίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 &23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείτε καθώς και η σχέση σας με νεότερα άτομα βελτιώνεται. Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικών συνεργασιών. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βοηθήσει να έρθετε κοντά σε άτομα της οικογενείας σας, να ανοίξετε το σπίτι σας και να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας.  Στις 28/8/22 προχωράτε σε νέους συμβιβασμούς που σας πιέζουν ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος, α’ δεκαημέρου,

προετοιμάζεστε για ένα έντονο διάστημα που θα αγγίξει και μεταμορφώσει το οικογενειακό σας περιβάλλον  και γενικότερα τις επαφές με το περιβάλλον σας. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα, θέματα μετακόμισης και μερικοί είστε έτοιμοι για την επισημοποίηση μιας υπάρχουσας σχέσης. Από τις  26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό και μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας κατάσταση και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Θέματα με παιδιά επανέρχονται.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές, καθώς μπορείτε να ταξιδέψετε, να τονώσετε τις διαδικτυακές επαφές σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 18/8/22 έχετε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.  Από τις 20/8/22  ο Άρης θα περάσει στο δεκαήμερο σας και είστε γεμάτοι ενέργεια, δυναμικοί και αποφασισμένοι να κυνηγήσετε με πάθος τα θέλω σας. Αποφύγετε τα νεύρα, χρησιμοποιείστε θετικά την ενέργεια του Άρη.  Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 25,26, & 27 Μαίου) θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για την εξέλιξη μιας στενής προσωπικής σχέσης. Πιθανόν να εργαστείτε μέσα από τον δικό σας χώρο.

Δίδυμος β’ δεκαημέρου,

ένας αρκετά σημαντικός μήνας ξεκινά και έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε τις εξελίξεις, αρκεί να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Στις 2/8/22 ο Άρης από τον Ταύρο θα δεχτεί την πίεση του Ουρανού και εμπλέκεται ο Β.δεσμός με αποτέλεσμα να βιώνετε αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν αρκετά. Αναμένονται εντάσεις και κόντρες μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα, θέματα μετακόμισης και μερικοί είστε έτοιμοι για την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει μια πρόταση για ένα μακρινό ταξίδι ή για μια θέση εργασίας σε μια άλλη πόλη, ή χώρα και πρέπει να μετοικήσετε. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 9, 10 Ιουνίου). Από τις 20/8 έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας χαρίζει δημοτικότητα, προβολή, καινούργιες φιλίες και έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα.  Υποθέσεις γύρω από ένα ακίνητο επανέρχονται.  Προσοχή στις 27/8/22, όπου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το παρελθόν και τυχόν αποκαλύψεις  μπορεί να σας εκθέσουν μέσα στο περιβάλλον σας. Οικονομικά θέματα επανέρχονται. Δεν είναι εύκολο να βρείτε συμμάχους.

Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,

ιδιαίτερος μήνας ο Αύγουστος, καθώς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που πιθανόν να σας απομακρύνουν από το περιβάλλον σας.  Νιώθετε αρκετά σίγουροι για για τον εαυτό σας, ωστόσο οι εξωτερικές συνθήκες παραμένουν πιεστικές. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σας φορτώνει με άγχος και υπερβολικές ευθύνες  και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8)  χαρίζει δημοτικότητα , καλές δημόσιες σχέσεις και προχωράτε προς ένα νέο περιβάλλον.

Στις 7/8/22 & 9/8/22  αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά λάθη του παρελθόντος και χρειάζεται να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που θα σας απομακρύνουν από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 13 Ιουνίου).   Θετικές οικονομικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 &23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα, θέματα μετακόμισης και μερικοί είστε έτοιμοι για την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.  Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικών συνεργασιών. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα φέρει οικονομικές ανατροπές, και δεν θα σας χωράει ο τόπος (κυρίως στις 28/8/22). Αναμένονται εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος, α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος είναι ένας παραγωγικός μήνας που δίνει νέες επιλογές και μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν ατυχίες που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου βοηθάει σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης και μπορείτε να πετύχετε μια διαδικτυακή συμφωνία. Από τις 26/8/22 και μετά ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό και θα περάσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές καθώς και θέματα γύρω από κληρονομικά αποκτήματα θα προκύψουν

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας φέρει μεγάλη οικονομική τύχη και στις 18/8/22 αξίζει να ποντάρετε σε μια νέα γνωριμία με πρόσωπο κύρους.  Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό επηρεάζει τον ψυχισμό σας και γεννά κόντρες και διαμάχες με το περιβάλλον σας. Πιθανόν άγχος και έντονη καχυποψία θα σας διακρίνει. Προσωπικά αδιέξοδα αναμένονται.  Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχετε τη δυνατότητα να υπογράψετε μια νέα συμφωνία, να ταξιδέψετε ή ακόμη να αρχίσετε μια νέα δραστηριότητα μέσα από το διαδίκτυο. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 25, 26 27 Ιουνίου).

Καρκίνος  β’ δεκαημέρου,

πολύ σημαντικός μήνας ο Αύγουστος , καθώς θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε αρκετές από τις αποφάσεις σας , να δείτε την πραγματικότητα και να ξεκαθαρίσετε από σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν.  Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Β.δεσμό και θα φέρει θετικές ανατροπές μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Θετικές συναισθηματικές εξελίξεις αναμένονται και στις 2 και 3/8/22, και πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθάει να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και μερικοί να ποντάρετε σε διαδικτυακές επαφές. Επίσης επιστρέφετε σε γνώριμες αγκαλιές και εφηβικές παρέες.. Μια κρυφή σας επιθυμία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί.   Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά λάθη του παρελθόντος  και χρειάζεται να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που θα σας απομακρύνουν από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 10,11,12 Ιουλίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, και μια νέα πηγή εσόδων θα προκύψει. Προσοχή μόνο στις 27/8/22, αποφύγετε τις σπατάλες και το άσκοπο οικονομικό ξόδεμα.

Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,

πολύπλοκος μήνας ο Αύγουστος, καθώς δίνει διευκολύνσεις αλλά και συγχρόνως πιέζει για να αλλάξετε τις συνήθειες σας και να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου και η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας  (από τις 4 έως τις 10/8) σας χαρίζει δημοτικότητα, καλές δημόσιες σχέσεις και προχωράτε προς ένα νέο περιβάλλον.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 θα αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά λάθη του παρελθόντος  και χρειάζεται να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που θα σας απομακρύνουν από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 13 Ιουλίου).   Θετικές οικονομικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 &23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα, θέματα μετακόμισης και μερικοί είστε έτοιμοι για την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης. Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικών συνεργασιών. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα φέρει οικονομικές ανατροπές, και δεν θα σας χωράει ο τόπος (κυρίως στις 28/8/22). Αναμένονται εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέων, α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος είναι ανατρεπτικός μήνας και μπαίνετε σε φάση θετικών εξελίξεων , όπου μπορείτε να νικήσετε τις προσκολλήσεις του παρελθόντος και να αγαπήσετε το καινούργιο.   Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου βοηθάει σε θέματα οικονομικά και πολλοί απ΄εσάς θα μπείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.  Από τις 26/8/22 και μετά ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό και η ερωτική σας κατάσταση θα γίνει η προτεραιότητα σας. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας βελτιώνονται.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας θα βοηθήσει στην βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα είστε πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Στις 18/8/22 μπορείτε να ταξιδέψετε, να βραβευτείτε από ένα ανώτερο ίδρυμα και να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας που σας στηρίζουν. Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει εξωστρέφεια, μεγάλη κινητικότητα και η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα φέρει μεγάλη επιτυχία.  Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχετε τη δυνατότητα να υπογράψετε μια νέα συμφωνία και να αυξήσετε το εισόδημα σας.  (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  27, 28, 29 Ιουλίου).

Λέων β’ δεκαημέρου, 

ανατρεπτικός ο μήνας Αύγουστος καθώς και μέσα από τις ανατροπές που βιώνετε θα ζωγραφίσετε ένα νέο κόσμο και θα αποστασιοποιηθείτε από το παρελθόν.  Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Β. Δεσμό και θα μπείτε αιφνίδια σε μια καινούργια κοινωνική θέση, που απαιτεί απ΄εσάς υπευθυνότητα και ωριμότητα. Πιέζεστε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πρόσωπα κύρους που σας τεστάρουν καθημερινά.   Ευχάριστες μυστικές συναντήσεις αναμένονται και στις 2 και 3/8/22, και θα μπορέσετε να τονώσετε το εγώ σας. Επανασυνδέεστε με άτομο του παρελθόντος.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει διεξόδους σε επαγγελματικά διλήμματα και θα επιλύσετε αρκετά από τα οικονομικά σας θέματα.   Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο πιέζει αρκετά για να ταυτιστείτε με το παρελθόν και να κάνετε μια γενναία αρχή σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο(αφορά όσους είναι γεννημένους στις 10,11,12 Αυγούστου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας χαλαρώνει κάπως το έκρυθμο κλίμα και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την τσέπη σας.  Προσοχή μόνο στις 27/8/22 , ενδέχεται να απομακρυνθείτε από άτομο που σας επηρεάζει συναισθηματικά.

Λέων γ’ δεκαημέρου,

έχει περιορισμούς ο μήνας Αύγουστος και αυτό αυτόματα σας κάνει ευέξαπτους και πολλές φορές επιθετικούς μέσα στο περιβάλλον σας.  Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα γεννά εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό χώρο σας και επιβαρύνεστε αρκετά με νέες υποχρεώσεις.  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  (από τις 4 έως τις 11/8) βοηθάει στο να πλησιάσετε συναισθηματικά το άτομο που βρίσκετε πάντα στο μυαλό σας και δεν το ομολογείτε.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας  πιέζει αρκετά για να αποταυτιστείτε με το παρελθόν και να κάνετε μια γενναία αρχή σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο(αφορά όσους είναι γεννημένους στις 13 Αυγούστου).   Θετικές οικονομικές εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο αναμένονται στις 15/8/22 &23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, θέματα δανείων, οφειλών αλλά και να μιλήσετε με συνεργάτες σας για την διαχείριση της κοινής περιουσίας σας.  Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και να αποφύγετε να εμπιστευτείτε μια νέα συνεργασία. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας  θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση που μέχρι πρότινος δεν την επιλέγατε. (κυρίως στις 28/8/22). Βελτιώνετε την εμφάνιση σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένος, α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος σας βοηθάει να βγείτε από αδιέξοδα, να κάνετε νέες επιλογές και να δρομολογήσετε εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Ο έρωτας σας συντροφεύει. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής στο δεκαήμερο σας φέρνει λύσεις σε επικοινωνιακά αδιέξοδα και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες επιλογές. Διαπροσωπικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Από τις 26/8/22 και μετά ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό και ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται να προκύψει μια πηγή εσόδων μέσα από μια νέα θέση εργασίας.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα σας χαρίζει συντροφικές στιγμές με το ταίρι σας και χαρούμενες στιγμές με τους φίλους σας. Μυστικότητα χαρακτηρίζει τις σχέσεις, και στις 18/8/22 θα λάβετε οικονομική ενίσχυση που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε δάνεια ή οφειλές που έχετε. Από τις 20/8/22 και μετά ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα ζήσετε τον ανταγωνισμό και πολλές εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης θα πρέπει να αποδείξετε τα ταλέντα σας. Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας περνάτε σε νέες ενάρξεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξει η ζωή σας και να βγείτε από την μετριότητα. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  27, 28, 29 Αυγούστου).

Παρθένος  β’ δεκαημέρου,

πολύ σημαντικός μήνας ο Αύγουστος με ευχάριστα γεγονότα και νέες ενάρξεις, καθώς η τύχη σας ευνοεί αρκετά. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και ευνοείστε σε συναισθηματικά ζητήματα, θέματα σπουδών, και αιφνίδιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μια σχέση από απόσταση εξελίσσεται θετικά. Στις  3/8/22, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας κατάσταση. Προτάσεις που σας μαγεύουν.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στο δεκαήμερο σας φέρνει λύσεις σε επικοινωνιακά αδιέξοδα και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες επιλογές. Διαπροσωπικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο σας τοποθετεί σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, αποχαιρετάτε το παλιό. (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 10,11,12 Σεπτεμβρίου). Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει εξελίξεις σε παράνομα ειδύλλια, βρίσκεστε με τον άνθρωπο σας, ωστόσο παραμένουν τα προβλήματα. Προσοχή μόνο στις 27/8/22 , αποφύγετε να εκθέτετε την προσωπική σας κατάσταση.

Παρθένος γ’ δεκαημέρου,

ο Αύγουστος θα σας δώσει ευκαιρίες να πετάξετε από πάνω σας συνήθειες και τοξικούς ανθρώπους και να κάνετε μια νέα αρχή με άτομα που σας κατανοούν και στέκονται δίπλα σας. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με κόσμο και να επανασυνδεθείτε με φίλους.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας τοποθετεί σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και αποχαιρετάτε οτιδήποτε παλιό. (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 13 Σεπτεμβρίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στο δεκαήμερο σας φέρνει λύσεις σε επικοινωνιακά αδιέξοδα και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες επιλογές. Διαπροσωπικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικών συνεργασιών. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα φέρει ανατροπές σε μυστικές σχέσεις, και πιθανόν να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας εκθέσουν(κυρίως στις 28/8/22). Αναμένονται εξελίξεις.

 ΖΥΓΟΣ 

Ζυγός, α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος φέρνει θετικές εξελίξεις και μπορείτε να ποντάρετε σε νέες σχέσεις  και επαγγελματικές συνεργασίες. Είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι και έχετε αφήσει πίσω σας τα δύσκολα. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθάει να προχωρήσετε προς γενναίες εξομολογήσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Επίσης επικοινωνείτε με άτομα κλειδιά και συζητάτε για τις εξελίξεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό σας χώρο. Στροφή προς την μεταφυσική, τις Τέχνες. Από τις 26/8/22 και μετά ο Ερμής θα περάσει στο δεκαήμερο σας και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο να έρθετε κοντά σε άτομα που είναι οικογένεια σας  και να επικοινωνήσετε τα όρια σας, χωρίς να κρύβεστε. Γίνεστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας χαρίσει δημοσιότητα, νέους φίλους και ένα όνειρο ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή.  Έχετε μια μεγάλη επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο, στις 18/8/2022. Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σπουδή, να έρθετε κοντά σε άτομα διαφορετικής κουλτούρας και από απόσταση και να επιχειρήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκινάει μια περίοδος μυστικών διαπραγματεύσεων και συναντήσεων, με σκοπό να πετύχετε ένα στόχο σας. Στροφή προς τις εναλλακτικές θεραπείες (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  27, 28, 29 Σεπτεμβρίου).

Ζυγός  β’ δεκαημέρου, 

έχετε έναν επεισοδιακό μήνα μπροστά σας και ετοιμάζεστε για γενναία ξεκαθαρίσματα με σκοπό να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και από σφάλματα που σας εγκλωβίζουν σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Βόρειο δεσμό και σας καλεί το πεπρωμένο, καθώς θα συγκρουστείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα και πιθανόν μια ερωτική κατάσταση να σας απογοητεύσει.   Στις  3/8/22, θα ζητήσετε καταφύγιο σε οικογενειακό χώρο.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας βοηθάει να προχωρήσετε προς γενναίες εξομολογήσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Επίσης επικοινωνείτε με άτομα κλειδιά και συζητάτε για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό σας χώρο. Στροφή προς την μεταφυσική, τις Τέχνες. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο αγγίζει την ερωτική σας κατάσταση, και είστε αποφασισμένοι να τερματίσετε μια υπάρχουσα σχέση. Νέες εκκινήσεις που αφορούν τα επιχειρηματικά σας σχέδια αναμένονται (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 11,12,13 Οκτωβρίου). Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, σας χαρίσει δημοσιότητα, νέους φίλους και ένα όνειρο ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή. Προσοχή μόνο στις 27/8/22 , ενδέχεται να αποχαιρετίσετε μια σταθερή σχέση.

Ζυγός γ’ δεκαημέρου,

ο Αύγουστος θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε σχέδια, να κάνετε νέες επιλογές και κυρίως να αποτοξινωθείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) φέρνει εύνοια στον έρωτα και στα χρήματα. Διαχειρίζεστε με άνεση τυχόν χρηματικές οφειλές και θα επωφεληθείτε από άτομα που διαχειρίζεστε κοινή περιουσία.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου αγγίζει την ερωτική σας κατάσταση, και είστε αποφασισμένοι να τερματίσετε μια υπάρχουσα σχέση. Νέες εκκινήσεις που αφορούν τα επιχειρηματικά σας σχέδια αναμένονται (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 14 Οκτωβρίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας βοηθάει να προχωρήσετε προς γενναίες εξομολογήσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Επίσης επικοινωνείτε με άτομα κλειδιά και συζητάτε για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό σας χώρο. Στροφή προς την μεταφυσική, τις Τέχνες. Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικές συνεργασίες. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, σας χαρίζει δημοσιότητα, νέους φίλους και ένα όνειρο ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή.  (κυρίως στις 28/8/22). Αναμένονται εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος είναι ένας ευχάριστος μήνας για εσάς και μπορείτε να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις που σας ταιριάζουν απόλυτα. Από τις 4/8  έως τις 10/8 ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα βρεθείτε με περισσότερο κόσμο και θα μπορέσετε να ενισχύσετε το δημόσιο προφίλ σας. Από τις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα προχωρήσετε προς μυστικές επικοινωνίες, θέλοντας να διασφαλίσετε μια επερχόμενη συνεργασία. Μια μυστική ερωτική σχέση θα ξεκινήσει. Στροφή προς την μεταφυσική ή τις εναλλακτικές θεραπείες.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας χαρίσει κοινωνική καταξίωση, επιτυχία και δώρα από πρόσωπα κύρους που σας πλησιάζουν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους.  Επιτυχίες μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον αναμένεται γύρω στις 18/8/2022.    Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της. Αναμένονται όμως κόντρες και εντάσεις γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα. Συγκρούεστε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα.  Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο συμμετέχετε σε μια κοινωνική δραστηριότητα που θα σας χαρίσει μεγάλη δημοσιότητα. Συνδέεστε με έναν φιλικό κύκλο που σας στηρίζει. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  27, 28, 29 Οκτωβρίου).

Σκορπιός  β’ δεκαημέρου,

το πεπρωμένο σας καλεί αυτήν την εβδομάδα και προετοιμάζεστε για κρίσιμους αποχωρισμούς, αλλά και απαραίτητα ξεκινήματα. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Βόρειο δεσμό και μια νέα γνωριμία θα σας χτυπήσει την πόρτα. Πιθανόν μερικοί απ΄εσάς να ζήσετε μια επανασύνδεση.   Στις  3/8/22, ταξιδεύετε για προσωπικούς λόγους. Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα βρεθείτε με περισσότερο κόσμο και θα μπορέσετε να ενισχύσετε το δημόσιο προφίλ σας. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή ζωή και πιθανόν να μετακομίσετε και να αποχωριστείτε αγαπημένα πρόσωπα. Εξωτερικές συνθήκες σας απομακρύνουν από δικούς σας ανθρώπους (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 10,11,12 Νοεμβρίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας χαρίσει κοινωνική καταξίωση, επιτυχία και δώρα από πρόσωπα κύρους που σας πλησιάζουν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους  Προσοχή μόνο στις 27/8/22 , ενδέχεται να αποχαιρετίσετε μια χρόνια επαγγελματική συνεργασία.

Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,

έχετε πολλά να καταφέρετε αυτόν τον μήνα, ωστόσο νιώθετε ότι το Σύμπαν σας περιορίζει και δεν φτάνετε στο σκοπό σας εύκολα. Πιθανή απογοήτευση σας κυριεύει όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε.Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) κάνει άκρως ανταγωνιστικές τις επαγγελματικές σας σχέσεις , ωστόσο υπερέχετε παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου  θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή ζωή και πιθανόν να μετακομίσετε και να αποχωριστείτε αγαπημένα πρόσωπα. Εξωτερικές συνθήκες μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδια σας  (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 14 Νοεμβρίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας κάνει πιο εξωστρεφείς, θα βρεθείτε με περισσότερο κόσμο και θα μπορέσετε να ενισχύσετε το δημόσιο προφίλ σας. Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικές συνεργασίες. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας χαρίσει κοινωνική καταξίωση, επιτυχία και δώρα από πρόσωπα κύρους που σας πλησιάζουν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Αναμένονται εξελίξεις (κυρίως στις 28/8/22).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος είναι ένας θετικός μήνας για εσάς και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα. Νέες γνωριμίες αναμένονται καθώς και εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου σας φέρνει κοντά σε άτομα κύρους και συζητάτε το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής σας αναβάθμισης. Είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. Από τις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα ενωθείτε με ομοϊδεάτες,υποστηρίζοντας μια ιδέα , ένα κοινό όραμα. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

Απο τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε, να συζητήσετε τα σχέδια σας αλλά και να επιτυχείτε σε σπουδές και τυχόν εξετάσεις που έχετε δώσει.  Συνδέεστε έντονα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και μέσα από αυτήν την σχέση θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά από τα προβλήματά σας. Επιτυχίες σε επιχειρηματικά σχέδια αναμένεται γύρω στις 18/8/2022.    Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα αρχίσει μια έντονη περίοδος που θα καθορίσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Αναμένονται νέες γνωριμίες αλλά και ρήξεις με άτομα που μετράνε χρόνια δίπλα σας.   Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα κάνετε ένα γενναίο επαγγελματικό βήμα, υλοποιώντας ένα μεγάλο όνειρο σας.   (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  26, 27, 28 Νοεμβρίου).

Τοξότης β’ δεκαημέρου,

βιώνετε αλλαγές αυτόν τον μήνα που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας και μέσα από μια επαγγελματική πρόταση θα βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Βόρειο δεσμό και θα αλλάξει ο τρόπος εργασίας σας, καθώς μετακομίζετε, αρπάζοντας μια πρόταση για μια νέα θέση εργασίας. Γίνονται καρμικές γνωριμίες στις 3/8/22.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας φέρνει κοντά σε άτομα κύρους και συζητάτε το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής σας αναβάθμισης. Είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο αφορά τις συγγενικές σας σχέσεις και πιθανόν να βιώσετε μια απομάκρυνση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία μέσα από το διαδίκτυο και να προωθήσετε με επιτυχία τη δουλειά σας (αφορά όσους είναι γεννημένοι στις 11,12, Δεκεμβρίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε, να συζητήσετε τα σχέδια σας αλλά και να επιτυχείτε σε σπουδές και σε εξετάσεις που έχετε να δώσετε. Συνδέεστε έντονα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και μέσα από αυτήν την σχέση θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά από τα προβλήματά σας. Στις 27/8 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια κρίση μέσα στην καθημερινότητα μας.

Τοξότης γ’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους και το περιβάλλον σας και θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Πολλές φορές θα νιώθετε ότι το Σύμπαν ακούει τις εντολές σας και άλλες ότι είστε μόνοι και δεν έχετε καμία βοήθεια. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει τα πάνω κάτω μέσα στην καθημερινότητα σας  και η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) ενισχύει το πορτοφόλι σας, καθώς τα έξοδα θα τρέχουν.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου αφορά τις συγγενικές σας σχέσεις και πιθανόν να βιώσετε μια απομάκρυνση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία μέσα από το διαδίκτυο και να προωθήσετε με επιτυχία τη δουλειά σας (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 13 Δεκεμβρίου).  Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας φέρνει κοντά σε άτομα κύρους και συζητάτε το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής σας αναβάθμισης. Είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις  Στις 21/8/22 πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με υπογραφές συμβολαίων και μελλοντικές συνεργασίες. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε, να συζητήσετε τα σχέδια σας αλλά και να επιτυχείτε σε σπουδές και σε εξετάσεις που έχετε να δώσετε. Συνδέεστε έντονα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και μέσα από αυτήν την σχέση θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά από τα προβλήματά σας. Αναμένονται εξελίξεις(κυρίως στις 28/8/22).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος σας χαρίζει ευκαιρίες για να φτιάξετε το προσωπικό σας καταφύγιο και να απεξαρτηθείτε από κακές συνήθειες και τοξικά άτομα.  Επίσης μπορείτε να ανακουφιστείτε οικονομικά μέσα από την ευνοϊκή διαχείριση οφειλών και δανείων. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γύρω από νομικά ζητήματα, σπουδές και η επαφή σας με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Από τις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, να υποστηρίξετε τα θέλω σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας. Αντιπαραθέσεις αναμένονται.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθάει να διευθετήσετε ένα θέμα που έχει προκύψει γύρω από ένα δάνειο σας.  Οικονομική ενίσχυση αναμένεται γύρω στις 18/8/2022. Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα ζείτε μια έντονη καθημερινότητα, καθώς οι υποχρεώσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο αναμένονται να αυξηθούν υπερβολικά. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα απαιτεί απ΄εσάς να ταξιδεύετε ή να συνεργάζεστε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  26, 27, 28 Δεκεμβρίου).

Αιγόκερως β’ δεκαημέρου, 

συνεχίζονται οι ερωτικές ανατροπές αυτόν τον μήνα και πιθανόν να μπείτε σε μια σχέση επιφανειακή, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Βόρειο δεσμό και αναμένονται μοιραίες γνωριμίες που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Ενάρξεις γύρω από επιχειρηματικά σχέδια αναμένονται. Επενδύσεις και οικονομικά οφέλη να περιμένετε γύρω στις 3/8/22.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γύρω από νομικά ζητήματα, σπουδές και η επαφή σας με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο  αγγίζει την οικονομική σας κατάσταση, και πιθανόν να πρέπει να αφήσετε πίσω σας μια θέση εργασίας και αυτό να σας κοστίσει οικονομικά (αφορά όσους είναι γεννημένοι στις 11,12 Ιανουαρίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας βοηθάει να διευθετήσετε ένα θέμα που έχει προκύψει γύρω από ένα δάνειο σας. Στις 27/8 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια ερωτική κρίση και να οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές.

Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος θα αλλάξει την ερωτική σας κατάσταση και πολλές φορές θα συμπεριφέρεστε σαν να μην είστε εσείς, και θα έχετε άστατη ψυχολογία. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου γεννά ερωτικές κόντρες και πάθη, ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) στηρίζει κάθε χρόνια σχέση ή συνεργασία που θέλετε να κόψετε.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου αγγίζει την οικονομική σας κατάσταση, και πιθανόν να πρέπει να αφήσετε πίσω σας μια θέση εργασίας και αυτό να σας κοστίσει οικονομικά  (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 13 Ιανουαρίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γύρω από νομικά ζητήματα, σπουδές και η επαφή σας με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθάει να διευθετήσετε ένα θέμα που έχει προκύψει γύρω από ένα δάνειο σας. Αναμένονται εξελίξεις(κυρίως στις 28/8/22).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος χαρίζει καλές στιγμές και μπορείτε να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με κόσμο, να ασχοληθείτε με σπουδές και γενικά να φτιάξετε το δημόσιο προφίλ σας. Επανασυνδέσεις με συγγενικά άτομα αναμένονται. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου σας ρίχνει στα βαθιά, καθώς θα πρέπει να ασχοληθείτε με φλέγον οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές. Από τις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε σχέδια, να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα αλλά και να έρθετε σε επαφή με το ταίρι σας που παρεμπιπτόντως σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση.

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα σας φέρνει κοντά στο άτομο που επιθυμείτε, και θα λάβετε μια ηθική ικανοποίηση. Μια καλή συμφωνία ενδέχεται να γίνει γύρω στις 18/8/2022. Από τις 20/8/22 και μετά ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα γίνεται περισσότερο παιχνιδιάρηδες και φλερτάρετε έντονα με το αντίθετο φύλο. Σχέσεις με τα παιδιά ή νεότερα άτομα αναμένονται να σας απασχολήσουν. Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ασχοληθείτε με την διαχείριση κοινών οικονομικών πόρων και θα αλλάξει ο τρόπος που ξοδεύετε τα χρήματα σας. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  24, 25, 26 Ιανουαρίου).

Υδροχόος  β’ δεκαημέρου,   

διανύετε φάση κρίσιμων αλλαγών και βέβαια πολλές φορές θα σας προλαβαίνουν τα γεγονότα με αποτέλεσμα να νιώθετε ανασφάλεια και θυμό. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Βόρειο δεσμό και αναμένονται ρήξεις με άτομα της οικογενείας ή το μόνιμο ταίρι σας.  Θέματα κληρονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η εργασιακή σας κατάσταση θα ανατραπεί ευχάριστα αυτό το διάστημα.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας ρίχνει στα βαθιά, καθώς θα πρέπει να ασχοληθείτε με φλέγον οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές.  Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στο δεκαήμερο σας μιλάει για ρήξεις, οριστικά αντίο αλλά και για δυνατές επανασυνδέσεις που σας αλλάζουν τελείως την ζωή (αφορά όσους είναι γεννημένοι στις 7,8 Φεβρουαρίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  σας φέρνει κοντά στο άτομο που επιθυμείτε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα θέλετε. Στις 27/8 ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα που θα σας σοκάρει.

Υδροχόος γ’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά μια που πολλές επιθυμίες σας δεν θα πραγματοποιηθούν και θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να συμβιβαστείτε. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου γεννά οικογενειακές φουρτούνες και ατυχίες ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) προσπαθεί να σας στηρίξει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μιλάει για ρήξεις, οριστικά αντίο, αλλά και για δυνατές επανασυνδέσεις που σας αλλάζουν τελείως την ζωή   (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 9 Φεβρουαρίου).   Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο σας ρίχνει στα βαθιά, καθώς θα πρέπει να ασχοληθείτε με φλέγον οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές.  Από τις 29/8 έως τις 31/8 σας φέρνει κοντά στο άτομο που επιθυμείτε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα θέλετε.  Αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις(κυρίως στις 28/8/22).

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος σας δίνει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και μπορείτε τώρα μέσα από μια νέα πηγή εσόδων να τονώσετε το εισόδημα σας και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Από τις 4/8  έως τις 10/8  ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει τα κατάλληλα άτομα κοντά σας και θα κάνετε την επαναξιολόγηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Από τις 26/8/22 ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα, προσπαθώντας να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, όπως δάνεια και οφειλές. Μια ερωτική σχέση θα είναι όμως η προτεραιότητα σας. Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Από τις 11/8 έως τις 19/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα σας ομορφαίνει την καθημερινότητα, και τον εργασιακό σας χώρο. Ένα ειδύλλιο γεννιέται μέσα στην εργασία σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Πρόταση για θετική μετακίνηση μέσα στον υπάρχοντα χώρο. Μια καλή συμφωνία ενδέχεται να γίνει γύρω στις 18/8/2022. Από τις 20/8/22 και μετά  ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα φέρει κρίσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο ή θα έχετε προβλήματα γύρω από ένα ακίνητο. Συναισθηματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν. Στις 27/8/22 με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα κάνετε μια νέα προσωπική εκκίνηση και πιθανόν να δεσμευτείτε με άτομο που γνωρίζετε χρόνια. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  22, 23, 24 Φεβρουαρίου).

Ιχθύς  β’ δεκαημέρου,

μετακινήσεις, αλλαγές στο πρόγραμμα σας και επικοινωνία με άτομα που γνωρίζεται μέσα από το διαδίκτυο έχει ο μήνας Αύγουστος και θεωρείτε ένας καλός μήνας για εσάς. Στις 2/8/22 ο Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ουρανό και τον Βόρειο δεσμό στον Ταύρο,  και το μοιραίο σας χτυπάει την πόρτα. Καρμική γνωριμία που θα μεταμορφώσει την ζωή σας. Έναρξη σπουδών που ταυτίζονται με τον σκοπό της ζωής σας.

Από τις 11/8 έως τις 17/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει τα κατάλληλα άτομα κοντά σας και θα κάνετε την επαναξιολόγηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η Πανσέληνος στις 12/8/22 στον Υδροχόο φέρνει κρίσεις πανικού  καθώς οι επιλογές σας θα έρχονται σε κόντρα με τον ηθικό σας κώδικα(αφορά όσους είναι γεννημένοι στις 9,10 Μαρτίου).

Από τις 20/8  έως τις 28/8/22 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ομορφαίνει την καθημερινότητα, και τον εργασιακό σας χώρο. Ένα ειδύλλιο γεννιέται μέσα στην εργασία σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Πρόταση για θετική μετακίνηση μέσα στον υπάρχοντα χώρο. Προσοχή στις 27/8/22 μην εκτεθείτε στα μάτια των συναδέλφων σας.

Ιχθύς γ’ δεκαημέρου,

ο μήνας Αύγουστος επιβραβεύει τις προσπάθειες σας και ανοίγει πόρτες που μέχρι πρότινος ήταν κλειστές. Βέβαια κρύβεται ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Από τις 5 έως τις 19/8 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει ίντριγκες αλλά και ερωτικά πάθη μέσα στην καθημερινότητα σας,  ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο (από τις 4 έως τις 10/8) θα αυξάνει τον ερωτισμό μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Στις 7/8/22 & 9/8/22 αναμένονται εξελίξεις που θα σας γεννήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 12/8/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει κρίσεις πανικού αλλά και ανασφάλειας, καθώς οι επιλογές σας θα έρχονται σε κόντρα με τον ηθικό σας κώδικα (αφορά όσους είναι γεννημένους στις 13 Ιανουαρίου). Θετικές εξελίξεις αναμένονται στις 15/8/22 & 23/8/22.

Από τις 18/8 έως τις 25/8/22 ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει τα κατάλληλα άτομα κοντά σας και θα κάνετε την επαναξιολόγηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Από τις 29/8 έως τις 31/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα ομορφαίνει την καθημερινότητα, και τον εργασιακό σας χώρο. Ένα ειδύλλιο γεννιέται μέσα στην εργασία σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Πρόταση για θετική μετακίνηση μέσα στον υπάρχοντα χώρο. Αναμένονται εξελίξεις(κυρίως στις 28/8/22). Αύγουστος 2022 Προβλέψεις και Ζώδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ