Κατεστημένο: δύσκολο να το νικήσεις, νιώθεις κούραση και εξάντληση! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομάδα με δράση, δουλειά, τρέχεις να προλάβεις προθεσμίες. Κατεστημένο: δύσκολο να το νικήσεις, νιώθεις κούραση και εξάντληση! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, κινείται ευνοϊκά, συμπορεύεται με Κρόνο, Δία και διασφαλίζει σταθερότητα, εξέλιξη και πολλές ευκαιρίες για να φτιάξεις λαμπρό μέλλον… Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, ωστόσο,ο Ήλιος συγκρούεται με τον Κρόνο και το  κατεστημένο είναι δύσκολο να το νικήσεις και νιώθεις κούραση και εξάντληση; Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με δράση, πολλή δουλειά και τρέχεις να προλάβεις προθεσμίες και να κάνεις το… καθήκον σου.. Έρωτας η μόνη διέξοδος;

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός

Κριός α΄δεκαημέρου, αρκετή κούραση και ένταση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και φόρτος εργασίας που σε βγάζει από τα όρια σου. Πειθαρχία και υπομονή θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις. Κριός β΄δεκαημέρου, εργασιακά θέματα επιλύονται, όπως και η διάθεση σου φτιάχνει για να παίξεις με το ταίρι σου και να νιώσεις και πάλι έφηβος. Κριός γ’ δεκαημέρου, κρύο ζέστη η εβδομάδα, μια που η Αφροδίτη σε ευνοεί αλλά ο Κρόνος επιβάλλει να διαχειριστείς με σύνεση τη τύχη σου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο .

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ερωτικά μπλεξίματα σε βγάζουν από τη ρότα σου και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τις επιλογές σου. Περιόρισε τα έξοδα.Ταύρε β’ δεκαήμερου, βελτιώνεται η σχέση με τον εαυτό σου, δηλαδή σταματάς την αυτοκριτική και χαλαρώνεις. Χρειάζεσαι χρόνο και ξεκούραση. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, άνθιση των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τα πας σαφώς καλύτερα με τους οικείους σου και μπορείς να κάνεις όνειρα σχετικά με το ταίρι σου. Πρόταση για συγκατοίκηση, δέσμευση.

Δίδυμοι                          

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, οικογενειακές εντάσεις σε αποσυντονίζουν, ωστόσο είναι αναγκαίο να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Η εβδομάδα απαιτεί ξεκούραση. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η προσκόλληση σου σε ένα οικείο πρόσωπο επιβαρύνει την ψυχολογία σου και πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου. Μη δημιουργείς χάος. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν τα οικονομικά σου, δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνεις μια υπάρχουσα δραστηριότητα σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται οι συνεργασίες.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, έντονη κινητικότητα για μια νέα θέση εργασίας, προσπαθείς πλέον να συντονίσεις τις ενέργειες σου για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κούραση και ένταση στο συγγενικό περιβάλλον. Καρκίνε β’ δεκαημέρου,σταδιακά βγαίνεις από το τούνελ, ένας νέος κύκλος έχει ανοίξει, σχετικά με σπουδές ή μια νέα απασχόληση, όμως επιβάλλεται πειθαρχία και υπευθυνότητα. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, ψυχική ηρεμία, ηθική συμπαράσταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο και τακτοποίηση των συναισθημάτων σου θα οδηγήσουν στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων. Ωστόσο, συνεχίζονται οι οικογενειακές πιέσεις και αυξημένες υποχρεώσεις.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με επιθετικότητα και υπερβολική ευαισθησία αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και έχεις στριμωχτεί ψυχολογικά. Νέα ξεκινήματα θα σε απελευθερώσουν. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  πολλά μυστικά έχουν αποκαλυφθεί, με αποτέλεσμα να νιώθεις αδικημένος και σίγουρα θα ζητήσεις εξηγήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας, κοινωνικής ανόδου, αλλά και μια νέα θέση εργασίας θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις εισόδημα και ψυχολογία. Δημόσιες επαφές, αυξημένη προβολή.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου. Η παραμονή του Άρη και του Ερμή στο δεκαήμερο σου φέρνει οξυδέρκεια, αποφασιστικότητα,  αλλά και έλλειψη υπομονής με τους γύρω σου. Υπερβολικό άγχος. Παρθένε β’ δεκαημέρου,λύονται παρεξηγήσεις αυτό το διάστημα και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Βάζεις προτεραιότητες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, μετά από πιέσεις και υπερβολικό φόρτο εργασίας, έρχεται η καταξίωση-ανταμοιβή και απελευθερώνεσαι. Υπομονή επιβάλλεται. Ερωτικές μυστικές σχέσεις σε ανανεώνουν.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ήρθε ο καιρός να αποκαλύψεις μια κρυφή σχέση και να ξεπεράσεις τις τύψεις σου. Αναγκαία προσωπικά ξεκαθαρίσματα. Θέματα υγείας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,θα ανακουφιστείς από τις πρόσφατες αποκαλύψεις και αυτό που μένει είναι να προχωρήσεις χωρίς δεκανίκια. Ξέρεις τι ζητάς.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευτυχές εξελίξεις σχετικά με ένα προσωπικό σου εγχείρημα, έχεις άστρο και μπορείς να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου. Προσοχή σε συγγενικές σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η συμμετοχή σου σε ομάδες έχει ωφελήσει την εικόνα σου και επίσης μπορείς να προβάλλεις τη δουλειά σου και να έχεις επιτυχία. Επωφελείσαι από φίλους. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, προχωράς με επιμονή τα σχέδια σου, έρχεσαι πολλές φορές σε ρήξη με το περιβάλλον σου, αλλά τελικά θα επιβληθείς. Θετικές εξελίξεις σε δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  η αναμονή κάποια στιγμή τελειώνει και έφτασε η στιγμή να πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Κοινωνική άνοδος, βοήθεια από άτομα εξουσίας, προβολή. Οικονομική σταθεροποίηση.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας, υπερβολικές απαιτήσεις αυξάνουν το άγχος και νιώθεις ψυχολογική κούραση και ότι δεν θα τα καταφέρεις; Επιμονή και βάλε πρόγραμμα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, σκαμπανεβάσματα που βιώνεις στον επαγγελματικό σου χώρο, πιέζουν να πάρεις αποφάσεις. Επιτυχία μετά από προσπάθεια. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, θετικές προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές εξελίξεις μετά όμως από στρες και κούραση!  Αποκαλύψεις που διώχνουν τις αμφιβολίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, τρεξίματα , επικοινωνία σχετικά με μια νέα απασχόληση ή σπουδή και έχει ενδιαφέρον η εβδομάδα, αλλά και αρκετό άγχος. Προβλήματα με γραφειοκρατία. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό ή πρόταση για εργασία σε άλλη πόλη. Θετικές εξελίξεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  οικονομική ενίσχυση από πρόσωπα που έχετε κοινά συμφέροντα, νέες συνεργασίες που ταυτίζονται με τις επιθυμίες σου και έρωτας εν όψει.. Προσοχή σε αποκαλύψεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,εντάσεις και έξοδα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα προκύψουν, αλλά είναι αναγκαίο κακό, για να αρχίσεις την τακτοποίηση των οικονομικών σου. Διαμάχες με το ταίρι σου. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ρύθμιση των οικονομικών σου έχει ξεκινήσει και αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου και να νικήσεις το άγχος σου. Νέα σχέση. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, καλύτερες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών, αλλά και προσωπικές συναισθηματικές νίκες, ανεβάζουν την ψυχολογία. Επιβάρυνση από νεώτερα άτομα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έρχεσαι πολλές φορές σε ρήξη με το ταίρι σου, αλλά τελικά θα καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή και θα συνθηκολογήσεις. Επικοινωνιακά πήγαινε έλα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,φόρτος εργασίας,περισσότερες υποχρεώσεις και απαιτήσεις που σε κουράζουν αλλά και σε βάζουν στην ..πρίζα. εκφράσου με σαφήνεια. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, θετικά βλέπεις  εργασιακό σου χώρο, μπορείς να ασχοληθείς με την διακόσμηση του σπιτιού σου και να νιώσεις όμορφα. Εναλλακτικές θεραπείες και άσκηση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ