Golden Rose product review – προϊόντα μακιγιάζ που δοκίμασα και με κέρδισαν!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε προϊόντα μακιγιάζ που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες αλλά και τις ανάγκες μας. Golden Rose product review – προϊόντα μακιγιάζ που δοκίμασα και με κέρδισαν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα λοιπόν θα σου παρουσιάσω τρία προϊόντα που δοκίμασα και με ενθουσίασαν της Golden Rose, της εταιρίας londessa. Μια ελληνική εταιρία (Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε.Ε) που ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα.

Στις πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει και με τα έμπειρα στελέχη της δραστηριοποιείται:

  • Στο χώρο των κομμωτηρίων με μια πλήρη γκάμα από έπιπλα, αξεσουάρ και προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης όπως βαφές μαλλιών – μαλακτικές – σαμπουάν κτλ.
  • Στο χώρο της ομορφιάς με μια φανταστική ποικιλία επώνυμων προϊόντων μακιγιάζ – αρωμάτων & περιποίησης μαλλιών-σώματος, με αποκλειστική διάθεση της εταιρείας καλλυντικών Golden Rose για Ελλάδα & Κύπρο.
  • Με εισαγωγές σε αξεσουάρ μαλλιών-μικροδώρα και ψευδοκοσμήματα.

Δοκίμασα το highlighter σε μορφή στικ. Ένα έξυπνο προϊόν λάμψης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο και στήθος στις περιοχές που θέλεις να δώσεις λάμψη. Φυσικά χρησιμοποιείται άριστα και ως σκιά. Το προϊόν μπορείς να το βρεις ΕΔΩ . Προσωπικά το χρησιμοποιώ ψηλά στα ζυγωματικά μου κάτω από τα μάτια δίνοντας λάμψη στην περιοχή.

golden-rose-review-proionta-makigiaz-pou-dokimasa-kai-me-kerdisan-mommyjammi2

golden-rose-review-proionta-makigiaz-pou-dokimasa-kai-me-kerdisan-mommyjammi3

Την Wonder Lash Mascara 12x Volume & Lash Lift, μια μάσκαρα που δίνει μέχρι και 12 φορές περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σας. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της, διαχωρίζει άψογα τις βλεφαρίδες και με 2 περάσματα αποκτούν όγκο αλλά και ένα έντονο μαύρο χρώμα. Σύνθεση με προβιταμίνη Β5  που θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες. Το προϊόν μπορείς να το βρεις ΕΔΩ.

golden-rose-review-proionta-makigiaz-pou-dokimasa-kai-me-kerdisan-mommyjammi4

Τέλος το Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα lipstick μακράς διαρκείας υγρό ματ που προσφέρει πλήρη κάλυψη, διαρκεί για ώρες και χωρίς αίσθηση ξηρότητας. Εφαρμόστε και αφήστε για μερικά δευτερόλεπτα ανοικτά τα χείλη σας ώστε να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί. Βγαίνει σε 17 μοναδικές αποχρώσεις που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.


Φυσικά το review δεν τελειώνει εδώ! Μια τυχερή θα κερδίσει αυτά τα τρία υπέροχα προϊόντα! Ακολουθώντας τα εξής βήματα! – ΕΛΗΞΕ –

golden-rose-review-proionta-makigiaz-pou-dokimasa-kai-me-kerdisan-mommyjammi5

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Golden Rose Greece – Londessa S.A.

Follow στο Instagram Mommyjammi.gr και στο goldenrosegreece

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Σάββατο 01/04/2017 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η νικήτρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Η νικήτρια θα παραλάβει τα παραπάνω προϊόντα με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη.

Καλή επιτυχία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ