Ο δικός μου ο μπαμπάς – το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα

Ένα τρυφερό παιδικό βιβλιαράκι που γοητεύει με την απλότητα του! Ύμνος στην αγάπη του παιδιού προς τον πατέρα του! Ο δικός μου ο μπαμπάς – το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

«Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί. Αν ρωτήσετε τα παιδιά τους, θα σας το πουν. Όμως ο δικός μου ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος! Και αυτό που λέω είναι πέρα για πέρα αλήθεια».

Έτσι ξεκινά η γλυκιά ηρωίδα μας την αφήγηση. Περιγράφει τον μπαμπά της με έναν τρόπο τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο γοητευτικό και συγκινητικό. Ο μπαμπάς μου ναι είναι ο καλύτερος γιατί ξέρει να μου απαντά σε όλες μου τις ερωτήσεις… άρα είναι σοφός! Με διέκοψε σε αυτό το σημείο η μικρή μου Κωνσταντίνα όσο διάβαζα για να μου τονίσει ότι επειδή ο μπαμπάς είναι σοφός και της απαντά, έτσι και εκείνη γίνεται πιο έξυπνη… “Ναι” απάντησα με ενθουσιασμό! Βέβαια ήθελα να συμπληρώσω πως και η μαμά είναι σοφή… αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή!

Η ρομαντική αφήγηση του Μάκη Τσίτα σε συνδυασμό με την παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Λίλας Καλογερή συνθέτουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα! Το παιδί διατηρεί πανεύκολα το ενδιαφέρον του επάνω στην αφήγηση και ειδικά για παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών όπως ‘Α ή ‘Β Δημοτικού που μπορούν να διαβάζουν μόνα τους, είναι ότι πρέπει! Δίνει εξαιρετικό κίνητρο για διάβασμα! Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στην κατηγορία των παιδικών βιβλίων, των Εκδόσεων Πατάκη, χωρίς σωσίβιο επίπεδο 1, με τις μόλις 250 λέξεις.

o-dikos-mou-o-mpampas-to-neo-paidiko-vivlio-tou-maki-tsita-mommyjammi2

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σίγουρα το συγκεκριμένο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα “Ο δικός μου ο μπαμπάς” θα γίνει το αγαπημένο όλων των παιδιών αλλά και των μπαμπάδων μαζί! Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

“Ο δικός μου ο μπαμπάς” του Μάκη Τσίτα από τις Εκδόσεις Πατάκη @ekdoseispataki Ένα τρυφερό βιβλίο πέρα για πέρα αληθινό… Μη ξεχάσουμε 18 Ιουνίου να του χαρίσουμε μία καρτούλα #γιορτητουπατερα . . Όλοι οι μπαμπάδες είναι καλοί! Αν ρωτήσετε τα παιδιά τους θα σας πουν: ο δικός μου ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος! . . #mommyjammi #momblogger #blogger #mommy #bookstagram #bookreview #ekdoseispataki #makistsitas #kidsbook #book #εκδοσειςπατακη #ΜακηςΤσιτας #ΛιλαΚαλογερη #χωρισσωσιβιο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις


Ο δικός μου ο μπαμπάς

Συγγραφέας: Μάκης Τσίτας
Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή
Εκδόσεις: Πατάκη
ISBN: 9789601668857
Αριθμός Σελίδων: 24

346

Ο Μάκης Τσίτας είναι συγγραφέας και διευθυντής του ενημερωτικού site για το βιβλίο και τον πολιτισμό diastixo.gr

Γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού Περίπλους (1994-2005) και συνεκδότης του περιοδικού Index (2006-2011).
Λογοτεχνικά κείμενά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες κι έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αγγλικά, τα εβραϊκά, τα αλβανικά, τα σουηδικά, τα φινλανδικά και τα ιταλικά. Έργα του παίχτηκαν στο «Θέατρο των Καιρών», σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη και στο «Vault», σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη. Στίχους του μελοποίησαν ο Τάκης Σούκας, ο Γιώργος Σταυριανός και η Τατιάνα Ζωγράφου.

Έχει εκδώσει δεκαεφτά βιβλία για παιδιά και τρία για ενήλικες.

Το μυθιστόρημά του «Μάρτυς μου ο Θεός» απέσπασε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 (European Union Prize for Literature) και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δέκα ευρωπαϊκές γλώσσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ