Ζούμε σε έναν κόσμο που μας αγκαλιάζει; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, διάβασε και τον ωροσκόπο σου! Ζούμε σε έναν κόσμο που μας αγκαλιάζει; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19 έως 25 Ιουνίου!

Ζούμε σε έναν κόσμο που μας αγκαλιάζει;

Ξαφνικές επαφές που οδηγούν σε δυναμικές συνεργασίες δίνει ο Ερμής, προτού περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 21 Ιουνίου- Θερινό Ηλιοστάσιο) και με Πλούτωνα, Αφροδίτη μπαίνουμε δυναμικά ξανά και μέσα στο παιχνίδι. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου,  θα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε ξεχασμένα συναισθήματα, αναγνωρίζουμε πλέον τον ψυχισμό μας και αποδεχόμαστε το Παρελθόν. Έτσι, συναισθηματικά φορτισμένες μέρες, με μπόλικο ρομαντισμό, κυκλοθυμία, αλλά και υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης.. Ζούμε σε έναν κόσμο που μας αγκαλιάζει;

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου:

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και αναζητάς συνέχεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό. Συμφωνίες, συμβόλαια σε αποζημιώνουν. Σκέφτεσαι να αλλάξεις κατοικία. Κριέ β’ δεκαημέρου, υπερβολικά φορτισμένες μέρες, ή νιώθεις πολύ ερωτευμένος ή έχεις τελείως απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σου και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο; Θέματα καριέρας βελτιώνονται. Κριέ γδεκαημέρου, μετακινήσεις, συμφωνίες και πολλά πάρε δώσε με νέους ανθρώπους, ανεβάζουν την ψυχολογία σου και είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις το παρελθόν. Ευνοείσαι όταν τολμάς.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, βελτιώνεται σιγά σιγά η καθημερινότητα σου, μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους. Εύρεση νέας απασχόλησης. Ταύρε β’ δεκαήμερου, ξεκινάει ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με ευχάριστα απρόοπτα, ευκαιρίες υπάρχουν πάντα για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να κάνεις μια καινούργια σχέση. Προσοχή στις υπερβολές. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, εύνοια σε φιλικό κύκλο, ηθική ικανοποίηση μέσα από δημιουργικές ενασχολήσεις και πολλές ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που σου κινούν το ενδιαφέρον. Ερωτικά ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, προκύπτει μια νέα πηγή εσόδων και φαίνεται να γλιτώνεις από οικονομικούς πονοκεφάλους και μπορείς πλέον να χαλαρώσεις. Ρομαντικές συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, είσαι σε υπερένταση, καθώς πολλά έχουν αλλάξει γύρω σου και δεν πιστεύεις πλέον στα μάτια σου. Κρυφές σχέσεις ή ακόμα και ειδύλλια σε επαγγελματικούς χώρους. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, φίλοι σε στηρίζουν σε νέα ξεκινήματα, μπορείς να υλοποιήσεις εύκολα μια νέα ιδέα και τα εμπόδια υποχωρούν. Άρπαξε τις ευκαιρίες για να κάνεις τη διαφορά.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ευεργετούν αυτήν την περίοδο, για να πάρεις επιτέλους τα πάνω σου και να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή. Μη φοβάσαι να λες τη γνώμη σου. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, επεισόδια κυκλοθυμίας σε πιάνουν και μια θέλεις να φύγεις και μια να μείνεις.. Κυρίως αισθηματικής φύσεως ιστορίες σε απασχολούν και αναπολείς (θέλεις) την ησυχία σου. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες μέσα από συμμαχίες και βελτιώνεται η δημόσια εικόνα σου. Κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σταματάς να συμβιβάζεσαι.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,θα σε ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική σου κατάστασηκαι θα αποζητάς συνεχώς την ηρεμία σου, μακριά από τον πολύ κόσμο. Μεταφυσικές αναζητήσεις και εκτόνωση με εναλλακτικές θεραπείες. Λέοντα β’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα, αναζητάς ερωτικές συγκινήσεις και θα κάνεις την υπέρβαση.. Καλό είναι να αποφύγεις τις ακραίες συμπεριφορές. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ξεκαθαρίζοντας προσωπικά θέματα, θα βρεις χρόνο να ταξιδέψεις και να αλλάξεις παραστάσεις. Νέα ξεκινήματα σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μια φιλική σχέση εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω και θα νιώσεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Επιτυχία μέσα από συλλογικές εκδηλώσεις. Διάθεση για προσφορά. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευτυχισμένες στιγμές με τον/την σύντροφο σου θα ζήσεις και θα υπάρξει βελτίωση σε σταθερές σχέσεις.  Ωστόσο, Φόρτος εργασίας σε ταλαιπωρεί. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά διλήμματα σε απασχολούν και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για μια νέα θέση ή προαγωγή. Επανεκτίμησε την κατάσταση σου και ξανακέρδισε την ανεξαρτησία σου.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δίνεις έμφαση σε θέματα καριέρας, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου και μπορείς να δεις αύξηση και στις απολαβές σου. Ξεκαθαρίσματα που σε ευνοούν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,η υπερβολική αισιοδοξία ίσως σε έχει βγάλει από το δρόμο σου και θα αναμασάς κάπως τα λόγια σου, μη ξέροντας ακριβώς τι θέλεις. Οικονομική ενίσχυση. Ερωτικές συναντήσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επαφές με το εξωτερικό, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα αλλάξει η οπτική σου καθώς θα πειραματίζεσαι με διαφορετικούς ανθρώπους. Ερωτικά είσαι διαθέσιμος/η.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εύνοια σε νομικά θέματα και επαγγελματικής αναζήτησης καθώς και μια νέα απασχόληση εμφανίζεται για να σε βγάζει από την ανασφάλεια. Ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δυναμώνεις, παίρνεις τα πάνω σου και περίμενε αλλαγή του εργασιακού σου πεδίου. Καλύτερα σε όλους τους τομείς. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ασχολείσαι με δάνεια, βρίσκεις ευτυχώς λύσεις που θα σε ελαφρύνουν από το άγχος των οφειλών σου  και καλό είναι να κινείσαι γρήγορα-αποτελεσματικά. Εργασιακές μετακινήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νέους τρόπους θα ψάξεις για την σωστή διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων και σιγά σιγά θα χαλαρώσεις για να μπορέσεις να χαρείς την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Σεξουαλικά είσαι πιο δραστήριος/α. Τοξότη β’ δεκαημέρου, φιλικές συγκεντρώσεις σε ξεκουράζουν, οικογενειακά μαζώματα σε χαλαρώνουν και συναισθηματικά είσαι γεμάτος. Προσωπικές ανάγκες ικανοποιούνται. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται ο αγώνας σε οικονομικά θέματα, ωστόσο υπάρχουν λύσεις, προτάσεις πέφτουν από το πουθενά και μπορείς να κάνεις προσωρινές συνεργασίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με ηρεμία πλέον αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις στον οικογενειακό σου χώρο και γενικά αρχίζεις και εμπιστεύεσαι περισσότερο τους γύρω σου. Ευοίωνες συνεργασίες. Γάμος ή αρραβώνας. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, θα είσαι σε υπερδιέγερση, καθώς πολλά πράγματα ολοκληρώνονται και δεν ξέρεις αν προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Νέα πρόσωπα σε εντυπωσιάζουν. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η πολλή δουλειά «τρώει» τον αφέντη και είσαι συνεχώς στο δρόμο, προσπαθώντας  να κλείσεις συμφωνίες. Οικογενειακοί προβληματισμοί.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σταθεροποιούνται αρκετά πράγματα αυτήν την εβδομάδα, κυρίως σε σχέση με το σπίτι σου ή την εργασία σου  και ακολούθησε την καλή διάθεση των κοντινών σου ανθρώπων. Ξεκίνα να φλερτάρεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, νέες συνεργασίες, θα υπάρξει βελτίωση στα επαγγελματικά σου και γρήγορα θα αλλάξει η ψυχολογία σου. Μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά σκιρτήματα, κρυφές συναντήσεις και η εβδομάδα προβλέπεται απίθανα ερωτική. Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, κάνεις νέα ξεκινήματα και γρήγορα θα αλλάξει η αισθηματική σου ζωή και προς το καλύτερο. Γνωριμία με νεώτερο άτομο. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, θέλεις να ρυθμίσεις όλες τις εκκρεμότητες και βρίσκεις λύσεις.. Καλές βάσεις για επαγγελματικές συμφωνίες. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, πρόσωπα της οικογένειας σου θα σε απασχολήσουν και δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις για τους στόχους σου. Ωστόσο, επιδίωξε κάθε είδους αλλαγή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ