Ανάδρομος Ερμής – Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο;

Ανάδρομος Ερμής από την Παρασκευή 23 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου και έτσι φέρνει αναποδιές και λάθος συνεννοήσεις. Ανάδρομος Ερμής – Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology


Και ενώ μπαίνει η Άνοιξη με τον Ήλιο στον Κριό, ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσουμε να πραγματοποιούμε τα σχέδιά μας, να σου ο Ερμής που μας αναγκάζει να πατήσουμε φρένο! Βλέπετε γυρίζει ανάδρομος από την Παρασκευή 23 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου και έτσι φέρνει αναποδιές και λάθος συνεννοήσεις. Αυτό το διάστημα μην επιχειρήσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ούτε να προβείτε σε ενέργειες. Αντίθετα προτιμήστε να κάνετε μια ανασκόπηση των σχεδίων σας. Άλλοι τομείς που επηρεάζονται από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι το εμπόριο και οι μεταφορές για αυτό προσοχή και στα ταξίδια.

Το γεγονός πως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό ενισχύει την αναβολή σχεδίων. Πολλά λάθη επίσης μπορεί να γίνου λόγω βιαστικών κινήσεων και απερισκεψίας.

Πάμε να δούμε συνοπτικά τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο!

Κριός

Ο Ερμής πηγαίνει ανάποδα στο δικό σου ζώδιο οπότε περίμενε ανατροπές! Μη βιάζεσαι και δώσε προσοχή γιατί μπορεί να συμβούν μικροατυχήματα. Βούτα επίσης τη γλώσσα στο νου πριν μιλήσεις!Οι αναβολές θα είναι στο πρόγραμμα.

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή η ψυχολογία σου φαίνεται να έχει πολλές διακυμάνσεις. Προσπάθησε να μην τους δίνεις πολλή σημασία. Ίσως αυτό το διάστημα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιους φόβους. Παρατήρησέ τους και δράσε την κατάλληλη στιγμή, όταν φυσικά ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος.

Δίδυμοι

Παλιές συνεργασίες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Δε σημαίνει ότι θα κρατήσουν αλλά σου δίνεται μια ευκαιρία να τις επαναξιολογήσεις. Είναι επίσης πιθανό να συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς που έχεις να τους δείτε χρόνια.

Καρκίνος

Η δουλειά σου είναι ο τομέας που θα πρέπει να επικεντρωθείς γιατί εκεί θα βιώσεις τη μεγαλύτερη ένταση. Μην εκνευρίζεσαι με συναδέλφους καθώς έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολη η συνεννόηση αυτόν τον καιρό. Προσοχή στην αλληλογραφία και στα email. Τσέκαρε πχ αν έβαλες εκείνο το επισυναπτόμενο αρχείο!

Λέων

Οι μετακινήσεις σου θέλουν προσοχή. Ίσως αναγκαστείς να αλλάξεις τη ρουτίνα σου (πχ το λεοφωρείο αλλάζει διαδρομή λόγω παρκαρισμένου οχήματος). Ίσως επίσης επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Αν δεις οτι κάτι δε λειτουργεί άλλαξέ το όταν ο Ερμής έρθει στα συγκαλά του!

Παρθένος

Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν για αυτό κάνε καλό κοντρόλ! Από την άλλη μπορεί να σου επιστρέψουν χρήματα που έχεις δανείσει παλιότερα. Μπορεί επίσης να δοκιμάσεις νέους δρόμους -τεχνικές στη σεξουαλική σου ζωή. Ένας παλιός σύντροφος ίσως σου χτυπήσει το κουδούνι. Κοίτα από το ματάκι πριν ανοίξεις την πόρτα…

Ζυγός

Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σου και με τους συνεργάτες σου θα είναι δύσκολη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Πρώην σύντροφοι ίσως σκάσουν στο χαλάκι της πόρτα σου. Κοίτα και εσύ μαζί με την Παρθένο από το ματάκι της πόρτας για σιγουριά. Έχει όντως αλλάξει ή έτσι το λέει;

Σκορπιός

Η καθημερινότητα ίσως φανεί λίγο δύσκολη με τις ανατροπές που θα συμβαίνουν. Δείξε επίσης προσοχή στην υγεία σου. Το εργασιακό περιβάλλον θα είναι κι αυτό φορτωμένο. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις κάποια αύξηση ή χάρη.

Τοξότης

Στη σειρά και εσύ για να δεις από το ματάκι της πόρτας μαζί με την Παρθένο και τον Ζυγό! Αν επιστρέψει λοιπόν κάποιος πρώην, μη βιαστείς να πέσεις στην αγκαλιά του. Αξιολόγησέ τον και δώσε χρόνο. Η δημιουργικότητά σου θα είναι επίσης σε ακανόνιστους ρυθμούς. Η τύχη επίσης ίσως σου παίξει περίεργα παιγνίδια αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Το σπίτι μπορεί να είναι πηγή έντασης αντί ξεκούρασης για εσένα. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα εξωτερικά πρέπει και στα εσωτερικά θέλω ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι. Ίσως επίσης προχωρήσεις σε κάποια αλλαγή στο περιβάλλον σου. Θα είναι σωστότερο να περιμένεις να γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος.

Υδροχόος

Λοιπόν σε συμβουλεύω αυτό το διάστημα να είσαι χαλαρός και να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου καθώς η επικοινωνία θα είναι…ανύπαρκτη! Χαμένος στη μετάφραση είναι ο σωστός τίτλος. Βέβαια από αυτό το χάος μπορεί να προκύψει κάτι δημιουργικό. Μικρές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, χάσιμο πραγμάτων και γενικά όμορφες μικρές εκνευριστικές καταστάσεις μπορεί να συμβούν.

Ιχθύς

Στα οικονομικά μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα αλλά και έσοδα! Αν και εσύ έχεις δανείσει κάποιο ποσό (το έχει κάνει και η Παρθένος πιο πάνω) μπορεί αυτό το διάστημα να σου επιστραφεί. Επαναπροσδιόρισε τα θέλω σου ώστε να μπορείς όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδορμος να βάλεις πλώρη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ