Σας προσκαλούμε στην Παρουσίαση | Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει

Αεροπλανάκια θα φτιάξουμε και την Αμέλια θα γνωρίσουμε και θα περάσουμε τέλεια! Σας προσκαλούμε στην Παρουσίαση | Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η ”Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετά” θα κάνει μια καταπληκτική προσγείωση, γεμάτη παιχνίδια, κατασκευές και εκπλήξεις στον χώρο του βιβλιοπωλείου Ευριπίδης. Σας περιμένουμε όλους με χαρά το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν οι bloggers Μάγδα Ζήνδρου Κάθε μέρα Γονείς – Everyday Parents, Μαρία Λιόντου MommyJammi.gr, Ζήνα Ζαχαράκη ΕυΖην Creations και Ελένη Καραγιαννίδου Craftwithmom

Ευριπίδης στην Κηφισιά, Κηφισίας 310, 2108075792.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Αφήστε τα όνειρά σας να πετάξουν… Το νέο βιβλίο από τις εκδόσεις Φουρφούρι με τίτλο “Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει,” της Μάρα Νταλ Κόρσο και με την εικονογράφηση της Ντανιέλα Βολπάρι αναφέρεται σε ένα συνηθισμένο κορίτσι που είχε μεγάλα όνειρα. Μια ιστορία για τα παιδικά όνειρα που βγαίνουν αληθινά, για ένα κορίτσι δυνατό και με αυτοπεποίθηση, για το όραμα ενός αξιοθαύμαστου ανθρώπου.

Ένα υπέροχο βιβλίο, μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα & θαυμασμό που αφηγείται την μοναδική ιστορία της 10χρονης Αμέλια Έρχαρτ που ήξερε από νεαρή ηλικία ότι ήθελε να πετάξει. Η Αμέλια ονειρευόταν να κάνει κάτι σπουδαίο. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει κάνεις. Ζούσε σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν τόσα πράγματα όπως οι άνδρες, μέσα στο βιβλίο τονίζεται ο θαυμασμός της για τις γυναίκες που είχαν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στην εποχή τους. Ήλπιζε ότι και την ίδια θα την θυμόντουσαν ως μια γυναίκα που είχε κάνει επίσης σπουδαία πράγματα.

Οι όμορφες εικόνες απεικονίζουν απόλυτα τη φανταστική προοπτική του ονείρου ενός νεαρού κοριτσιού να φτάσει σε φαινομενικά αδύνατα ύψη, καθώς και λεπτομέρειες της περιόδου και το αντίστοιχο πνεύμα της εποχής. Παρουσιάζει μια φιλόδοξη νεαρή πρωταγωνίστρια, οι περιπέτειες της απευθύνονται σε όλους τους νέους αναγνώστες. Οι βιογραφικές λεπτομέρειες και το λυρικό κείμενο κάνουν την ιστορία της Αμέλια Έρχαρτ προσιτή στους αναγνώστες που αναζητούν την γνώση αλλά και μια επιβεβαίωση ότι όλα είναι δυνατά στην ζωή μας αρκεί να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να τα ακολουθούμε.

Στοιχεία έκδοσης

ΙSBN: 978-960-436-355-1

Κείμενο: Μάρα Νταλ Κόρσο

Εικονογράφηση: Ντανιέλα Βολπάρι

Χρονολογία  Έκδοσης: Δεκέμβριος 2017

Αριθμός σελίδων: 36

Τιμή: 12,99€

Διαστάσεις: 21 (πλάτος) x 26,5 εκ. (ύψος)

Έκδοση: Φουρφούρι (Συνεργασία Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ – Eternal Optimists)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ / Κολωνού 12-14, Κεραμεικός, Αθήνα

Tηλ. παραγγελιών: 210 2514123 / Φαξ: 210 5227768 / Email: contact@brainfood.gr / Site: brainfood.gr για θέματα διανομής και παραγγελιών μπορείτε να καλείτε στην Brainfood στο τηλέφωνο 210 2514123.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ