Φτιάξτε ένα διακοσμητικό μπουκάλι με decoupage για το Halloween!

Έχετε άδεια γυάλινα μπουκάλια; Σας αρέσει το Halloween; Θέλετε μια scary κατασκευή; Φτιάξτε ένα διακοσμητικό μπουκάλι με decoupage για το Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση, τα γυάλινα μπουκάλια είναι ένα άριστο υλικό επάνω στο οποίο μπορείτε να δουλέψετε με πολλά υλικά. Φαντασία χρειάζεται και με τον καιρό θα βελτιώσετε και τις τεχνικές σας. Η τεχνική του decoupage μου αρέσει ιδιαίτερα, βέβαια δεν την έχω τελειοποιήσει, παίρνει αρκετές βελτιώσεις, αλλά όπως είπαμε, με τον καιρό!

Μιας και διανύουμε εβδομάδα Halloween, τα crafts που σας παρουσιάζω αυτή την εβδομάδα έχουν να κάνουν με αυτή τη θεματολογία. Στα χέρια μου έφτασε ένα θαυμάσιο μπουκάλι, για την ακρίβεια μου το χάρισε αγαπημένη φιλεναδίτσα και είπα να το τιμήσω δεόντως! Τα υλικά που χρησιμοποίησα τα βλέπετε παρακάτω. Το σκεπτικό είναι να κάνουμε decoupage.

Το μπουκάλι ήταν ήδη μαύρο, αυτό που έπρεπε να κάνω είναι να περάσω επάνω του το κομματάκι χαρτοπετσέτας που είχε κόψει η κόρη μου από μία θεματική χαρτοπετσέτα. Να σημειώσω πως τοποθέτησα δύο “μούμιες” επάνω στο μπουκάλι, δύο κομματάκια από την χαρτοπετσέτα.  Στην συνέχεια αφού το άφησα λίγο να στεγνώσει ξεκίνησα να περνώ λίγο χρώμα πορτοκαλί και μαύρο, ταμποναριστά κυρίως γύρω από την φιγούρα. Ουσιαστικά να κρύψω λίγο τα τελειώματα του. Είναι γεγονός ότι μου “πήρε” λίγο αέρα η απεικόνιση ενώ την έκανα πολύ προσεκτικά. Όμως τελικά ήταν καλύτερο γιατί επειδή το μπουκάλι είναι μαύρο αν δεν δημιουργούσε αυτά τα μικρά λευκά τμηματάκια θα χανόταν εντελώς η φιγούρα της μούμιας. Έτοιμο το μπουκάλι μας, μούμια…. τοποθετήθηκε στο τραπέζι ώστε να συμπληρώσει την Halloween διακόσμησή μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

DIY: φτιάξτε βαζάκια για το Halloween!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τέλειο Μαρία μου!!!! Κι αυτό το πορτοκαλί κάνει σαν εφφέ σκουριάς και μπορεί σαν τεχνική να χρησιμοποιηθεί και αλλού! Πολύ ωραία δουλειά!

  2. Με τιμά το σχόλιό σου Χριστίνα μου!!!! Σε ευχαριστώ θερμά! Δυστυχώς δεν είχα χρώματα ακρυλικά και…χρησιμοποίησα τις τέμπερες, της κόρης μου!Σε φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ