Αστρολογικές προβλέψεις 19 Δεκεμβρίου ως 1 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Οδεύουμε προς το τέλος του έτους! Διανύουμε την εορταστική εβδομάδα και σας παρουσιάζουμε τις Αστρολογικές προβλέψεις 19 Δεκεμβρίου ως 1 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377

E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) έρχεστε όλο και πιο κοντά σε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε θέματα καριέρας, β)ασχολείστε με την προβολή σας και γ) ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να ξεπεράσετε πιθανές ήττες και απογοητεύσεις που προκάλεσε η αρνητική στάση των συνεργατών σας. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσει ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και στην δημιουργία φιλικών σχέσεων που θα έχουν διάρκεια.  Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στα όνειρα σας και δεσμευτείτε να ακούτε,μόνο στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Καλή σας χρονιά!

Ταύρος

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι  α) ανοίγετε τους ορίζοντες σας, β) επικοινωνείτε περισσότερο με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και γ) θέλετε να σπουδάσετε.Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να επανεξετάσετε μια προσωπική σχέση που έχει δείξει σημάδια φθοράς και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.  Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσει ευκαιρίες να κάνετε ξαφνικές γνωριμίες και να δημιουργήσετε τις προοπτικές μια νέας επαγγελματικής συνεργασίας.  Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στο φιλικό σας περιβάλλον και στην φιλία γενικότερα και δεσμευτείτε να αφουγκράζεστε  τα συναισθήματά σας. Καλή σας χρονιά!

Δίδυμοι

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια β) συζητάτε αρκετά για τα χρήματα τρίτων και γ) καταλήγετε σε συμφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να βγάλετε από τη ζωή σας χρέη, οφειλές που σας βαραίνουν και οργανώστε το πρόγραμμα σας. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες να νιώσετε δυνατά συναισθήματα και να κάνετε μια μοιραία γνωριμία που θα σας μεταμορφώσει. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στους στόχους σας  και δεσμευτείτε να προωθήσετε μόνο στην δυναμική πλευρά του εαυτού σας για να μπορέσετε να πετύχετε. Καλή σας χρονιά!

Καρκίνος

Η Περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) ψάχνετε να σταθεροποιήσετε την συναισθηματική σας κατάσταση, β) να ικανοποιήσετε τον σύντροφο σας και γ) να διώξετε όλες τις περιττές αμφιβολίες.Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να κλείσετε οριστικά αρνητικές επαφές του παρελθόντος και να γίνετε πιο αισιόδοξες. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες σε ξαφνικά κέρδη και πιθανόν να λάβετε μια οικονομική ενίσχυση που θα σας βγάλει από αδιέξοδα.  Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στις επιθυμίες σας και δεσμευτείτε να οργανωθείτε σε σχέδια που σας βγάζουν από την καθημερινότητα και τον στενό κύκλο σας. Καλή σας χρονιά!

Λέων

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) προσαρμόζεστε, αποδέχεστε την καθημερινότητα σας, β) κατανικάτε φοβίες και εμμονές και γ) κατανοείτε την στάση των δικών σας ανθρώπων. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, να επανεξετάσετε τον τρόπο ζωή σας και να βάλετε πιο υγιεινές βάσεις. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσει ευκαιρίες στην σταθεροποίηση των σταθερών σας σχέσεων και πιθανόν να αποφασίσετε να επισημοποιήστε τον δεσμό σας. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στον παράγοντα τύχη και δεσμευτείτε να τολμάτε ότι σας κάνει να χαμογελάτε και να ονειρεύεστε. Καλή σας χρονιά!

Παρθένος

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) έχετε το δικαίωμα της προσωπική επιλογής, β) διασκεδάζετε, ασχολείστε με την χαλαρή πλευρά της ζωής και γ) αν είστε γονείς, έρχεστε πολύ κοντά στα παιδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και να ξεπεράσετε καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από μια σχέση που έχει λήξει. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες σε νέες γνωριμίες, με άτομα νεώτερα, καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε ταξίδι που έχετε ήδη οργανώσει. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στις επιθυμίες σας και δεσμευτείτε να μην παραμελείτε θέματα καρδιάς και ξεμπλέξτε από το παρελθόν σας. Καλή σας χρονιά!

Ζυγός

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) έρχεστε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, β) ανανεώνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και γ) αναζητάτε την ευχαρίστηση μόνο μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να ξεπεράσετε αντιθέσεις και αντιζηλίες με τον σύντροφο σας και επαναξιολογήσετε την στάση σας. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν  ευκαιρίες σε νέες συνεργασίες καθώς και απρόβλεπτα κέρδη, αν παίζετε τυχερά παιχνίδια. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στην φυσική σας κατάσταση και δεσμευτείτε ότι θα κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, για να ξεκουράζεστε. Καλή σας χρονιά!

Σκορπιός

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) γίνεστε πιο κοινωνικές β) προβάλετε περισσότερο την δουλειά σας σε διαδικτυακούς κύκλους και γ) ανεβαίνει η δημοτικότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να επαναξιολογήσετε παλιές φιλίες, να δείτε φίλους που είχατε χαθεί και να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν.Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να έχετε την σταθερή υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.  Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία σε θετικές σκέψεις και δεσμευτείτε να μην χάνετε την πίστη σας, αλλά και την εμπιστοσύνη σας στον παράγοντα τύχη. Καλή σας χρονιά!

Τοξότης

Η περίοδος  με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) ασχολείστε περισσότερο με τα εισοδήματα σας β) ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και γ) θα σας ευνοήσει η τύχη για να ξεπεράσετε υπάρχουσες δυσκολίες.Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να επανεξετάσετε μια θέση εργασίας και μια πρόταση που σας έχει γίνει και αξιολογήστε πιο αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσει ευκαιρίες στην βελτίωση, προώθηση των σχεδίων σας και μέσα από επαφές που θα σας ανοίξουν κλειστές πόρτες.  Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στην οικογένεια σας, σε άτομα που σας έχουν ανάγκη και δεσμευτείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ονειρικό χώρο. Καλή σας χρονιά!

Αιγόκερως

Η περίοδος με τον Ήλιο στο ζώδιο σας σημαίνει ότι α) την έναρξη της γενέθλιας σας χρονιάς,  β) βγαίνετε, δηλαδή, στην πρώτη γραμμή και γ) έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας.Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, πάλι στο ζώδιο σας, για να συζητήσετε με υποψήφιους συνεργάτες μια μελλοντική συνεργασία που θα σας δώσει ώθηση και θα ξεχωρίσετε. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσει ευκαιρίες να βελτιώσετε μια αισθηματική σας σχέση και να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα με την προοπτική όμως, της δέσμευσης σας. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στις επαφές, γνωριμίες σας και δεσμευτείτε να καλωσορίσετε την ανατροπή στην ζωή σας. Καλή σας χρονιά!

Υδροχόος

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) ασχολείστε με την εσωτερική πλευρά σας β) αγαπάτε δηλαδή και φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και γ) έχετε πλέον απαιτήσεις από τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω για να επαναξιολογήσετε την δημιουργία μυστικών σχέσεων ή χρόνιους κρυφούς δεσμούς και  αποφασίστε πιο ώριμα, τι θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες να νικήσετε προσωπικές ανασφαλείς σκέψεις και να χαρείτε τον έρωτα, όπως εσείς τον ονειρεύεστε. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία σε θέματα καριέρας και δεσμευτείτε να στηρίζεστε μόνο στον εαυτό σας. Καλή σας χρονιά!

Ιχθείς

Η περίοδος με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι α) είστε πιο σίγουρες για τα όνειρα σας, β) έχετε την στήριξη του φιλικού σας κύκλου και γ) επιμένετε, χωρίς να δυσανασχετείτε. Εκμεταλλευτείτε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερω, για να προωθήσετε μια ιδέα σε συλλογικό επίπεδο ή να ασχοληθείτε πάλι με αλτρουιστικές δραστηριότητες, που είχατε παραμελήσει. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Δία, Κρόνο και Ουρανό, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα σας δώσουν ευκαιρίες στην συμφιλίωση με το περιβάλλον σας και θα εισπράξετε αγάπη και τρυφερότητα από τον άνθρωπό σας. Πρωτοχρονιά, δώστε μεγάλη σημασία στα συναισθήματα σας και δεσμευτείτε να μην θυσιάζετε τις ανάγκες σας. Καλή σας χρονιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ