Όσα δεν ξέρετε για το eyeliner τρόποι και tips για να το πετύχετε!

Πάμε μαζί να δούμε τρόπους ώστε να εφαρμόζεις τέλεια το eyeliner στα μάτια σου! Όσα δεν ξέρετε για το eyeliner τρόποι και tips για να το πετύχετε! – Γράφει η Vlogger Χρύσα Εμμανουήλ Mumabe

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΜumabeVlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του site!!! Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο σήμερα θα μιλήσουμε (προφανώς) για ένα θέμα που οι γυναίκες λατρεύουμε και μισούμε παράλληλα (σχέση πάθους).. Λατρεύουμε όταν το έχουμε και μισούμε όταν δεν μας πετυχαίνει… Και φυσικά μιλάμε για το γνωστό σε όλες μας eyeliner…

Το eyeliner λοιπόν πρωτο-χρησιμοποιήθηκε στην Αρχαία Αίγυπτο και στη Μεσοποταμία από γυναίκες και άντρες σχηματίζοντας μια έντονη μαύρη γραμμή γύρο από τα μάτια. Οι Αιγύπτιοι και οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας χρησιμοποιούσαν διάφορα καλλυντικά, συμπεριλαμβανομένου και του eyeliner καθώς η γραμμή ήταν αρκετά παχιά, όχι μόνο για θέμα καλλωπισμού αλλά και για την προστασία τους από τον καυτό ήλιο της ερήμου. Από διάφορες έρευνες που είχαν γίνει αργότερα εικάζεται πως πίστευαν ότι πέραν των υπολοίπων το eyeliner προστάτευε αυτόν ή αυτήν που το φορούσε και από το ”κακό μάτι”.

Τώρα τι περιείχε το μείγμα αυτό που άπλωναν στα μάτια τους ως eyeliner??? Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας παρήγαγαν έναν παχύρρευστο πολτό που περιείχε βαριά μέταλλα όπως υδράργυρο, άνθρακα καθώς και αδυμμώνιο που είναι ένα δηλητήριο…

Και από το τότε στο τώρα…. Η εξέλιξη μεγάλη και στη σύνθεση του (ευτυχώς) αλλά και στις μορφές του. Οι πιο πολυ-χρησιμοποιημένες είναι το υγρό, το τζελ και το στυλό. Ποιο όμως είναι το κατάλληλο για σένα που ποθείς να αποκτήσεις μια σχέση γαλήνια μαζί του και όχι μια σχέση πάθους όπως προαναφέρθηκε?? Το στύλο eyeliner μόλις το πιάσεις στα χέρια σου θα σου δώσει αμέσως κάποιες ευκολίες… Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς την γραμμή της μύτης του στυλό και απλά να τη γείρεις παράλληλα με τις βλεφαρίδες σου…

Έτσι έχεις ήδη το 1/3 της γραμμής σου ευθεία! Το τι βέβαια τελικά θα βολέψει εσένα είναι καθαρά στην δική σου κρίση… Πάντως να θυμάσαι πως κανένας δεν γεννήθηκε ξέροντας να βάζει eyeliner και πως ένας από τους καλύτερους συμμάχους που θα βοηθήσει για να ευοδωθεί η ”σχέση” είναι η πρακτική!
Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΥΣ που μπορούν και σε βοηθήσουν για μια πιο εύκολη εφαρμογή καθώς και TIPS για να διορθώνεις γρήγορα και εύκολα τα λάθη που μπορούν να προκύψουν σε ΟΛΕΣ μας!!!!

Χάρηκα αν βοήθησα!
Η μελλοντική κουμπάρα στη σχέση σου με το eyeliner,
Μumabe…

ΜumabeVlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΠότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι;
Επόμενο άρθροΟ εγκλωβισμός συνειδήσεων και ψυχών ενάντια στο όνειρο είναι αλητεία ψυχής!
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)