Νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου, όλα όσα θέλεις να ξέρεις! ΒΙΝΤΕΟ

Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με τα τέλεια χαρακτηριστικά μας αλλά με το πόσο φροντίζουμε το δέρμα μας! Νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου, όλα όσα θέλεις να ξέρεις! ΒΙΝΤΕΟ – Παρουσιάζει η Vlogger Χρύσα Εμμανουήλ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

MVI_1542aaaaaa

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

 

 

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του site!!! Σήμερα θα μιλήσουμε για την νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας και το πόσο σημαντική είναι αυτή. Όλες μας σε πιο μικρή ηλικία περισσότερο αλλά ακόμη και τώρα κάποιες φορές, ας μην κρυβόμαστε, έχει τύχη γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια μεγάλη έξοδο να αμελήσουμε να ξεβαφτούμε. Πόσο κακό είναι αυτό λοιπόν?

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας μια παραδοχή στον εαυτό μας. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να είμαστε ”όμορφες”. Και η ομορφιά δεν έχει να κάνει με τα τέλεια χαρακτηριστικά μας αλλά με το πόσο φροντίζουμε το δέρμα μας έτσι ώστε να ακτινοβολεί υγεία και κατά συνέπεια ομορφιά…
Φαντάσου πως κατά των 17ο αιώνα ο συνδυασμός της φτωχής υγιεινής και της χρήσης των δηλητηριωδών υλικών στο make-up είχαν σαν αποτέλεσμα να θεωρείται μία γυναίκα ήδη μεγάλη στην ηλικία των είκοσι και των τριάντα.

Σίγουρα τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε στις μέρες μας έχουν κατά πολύ βελτιωμένη σύσταση σε σχέση με το παρελθόν αλλά και πάλι περιέχουν αρκετά στοιχεία που μπορούν αμελώντας συστηματικά την απομάκρυνση τους από το δέρμα μας να μας το καταστρέψουν.
Η νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας περιλαμβάνει τρία στάδια. Πρώτον το ντεμακιγιάζ– καθαρισμός επιδερμίδας ακόμα κι αν δεν έχουμε βαφτεί μέσα στην ημέρα γιατί το δέρμα μας έχει μαζέψει ρύπους, δεύτερον την ενυδάτωση και τρίτον τη βαθιά θρέψη. Ξεκινώντας λοιπόν την νυχτερινή ρουτίνα σου θα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι έχεις πλύνει τα χέρια σου κι αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα η κίνηση που είχες κάνει πιο πριν ήταν να πιάσεις το κινητό σου.

Το κινητό μας σύμφωνα με έρευνες περιέχει σχεδόν ίδια ποσοστά βακτηριδίων με όσα περιέχει και μία λεκάνη τουαλέτας. Στην συνέχεια προχωράς στα επόμενα στάδια χρησιμοποιώντας προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον δικό σου τύπο δέρματος.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις μία ολοκληρωμένη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης, tips καθώς και τους νέους τρόπους εφαρμογής προϊόντων. Και κάτι τελευταίο για τις μέρες που μπορεί να είσαι πολλή κουρασμένη έχε δίπλα στο κομοδίνο σου μαντιλάκια ντεμακιγιάζ πέρασε έστω με αυτά το πρόσωπο σου και όνειρα γλυκά..

Χάρηκα αν βοήθησα,
η φίλη σου Μumabe. . .

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΠαιδική διατροφή και καλοκαίρι…
Επόμενο άρθροΘέλεις να φτιάξουμε ρεσώ με άρωμα θάλασσας;
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ