Παρουσίαση στο Mega-Καλημερούδια με το toftiaxa.gr!

Η παρουσία μου στο Mega και συγκεκριμένα στα Καλημερούδια ως αποκλειστικός συνεργάτης του toftiaxa.gr ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Σήμερα λοιπόν αυτή την εμπειρία θέλω να την μοιραστώ μαζί σας με το να σας δείξω αναλυτικά όλο το backstage!

Αρχικά το αντικείμενο της παρουσίασή μου ήταν οι γραβατοκατασκευές. Μια κατασκευή DIY την οποία είχα στην διάθεσή μου ένα χρονικό διάστημα περίπου δύο εβδομάδων για να μελετήσω και στην συνέχεια να φτιάξω κάποια αντικείμενα. Είναι γεγονός πως γραβάτες στο σπίτι μας δεν είχαμε ούτε μία, συνεπώς έπρεπε να στρέψω την προσοχή μου αλλού. Ευτυχώς η καλή μου πεθερούλα, μου έφερε αρκετές γραβάτες (του πεθερού μου βεβαίως βεβαίως) πάνω στις οποίες έκανα την πρακτική καθώς και τις κατασκευές μου! Αρχικά έφτιαξα μια θήκη για γυαλιά που πολύ σωστά στην εκπομπή η Ντορέττα Παπαδημητρίου επισήμανε πως ήταν και άριστη θήκη για το κινητό!

kalhmeroudia 2 mommyjammi

kalhmeroudia 10 mommyjammi

kalhmeroudia 9 mommyjammi

Στην συνέχεια έφτιαξα ένα υπέροχο κολιέ με πιέτες και με αυτοκόλλητη σειρά με στρας!

kalhmeroudia 5 mommyjammi

kalhmeroudia 3 mommyjammi

Επόμενη κατασκευή ήταν η διακόσμηση ενός ψάθινου καπέλου!

kalhmeroudia 4 mommyjammi

kalhmeroudia 6 mommyjammi

Επίσης έφτιαξα και ένα όμορφο υφασμάτινο περικάρπιο ασορτί με την θήκη γυαλιών! Αυτή την κατασκευή η αλήθεια είναι πως στο live ξέχασα να την δείξω!

kalhmeroudia 7 mommyjammi

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έδειξα και έναν πολύ απλό τρόπο για το πως θα μετατρέψουμε μια γραβάτα σε μια ζώνη καθώς επίσης και μια αυτοσχέδια μπαντανα μαλλιών.

Η παρουσίαση πήγε εξαιρετικά καλά αν κρίνω από τα σχόλια των υπευθύνων και η χαρά μου ήταν μεγάλη! Σαφώς δεν θα σας κρύψω ότι είχα αρκετό άγχος και αγωνία για το πως θα βγει όλο αυτό στον αέρα. Είναι γεγονός πως επάνω στο live πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και ειδικά εάν δεν υπάρχει μια προηγούμενη εμπειρία, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει. Έχω επαφή και εμπειρία επάνω στο κομμάτι των παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων λόγω και της προηγούμενης επαγγελματική μου ιδιότητας όμως ποτέ δεν βρέθηκα σε τηλεοπτικό live.

kalhmeroudia 8 mommyjammi

Τα πολλά φώτα, ο μεγάλος χώρος, οι οδηγίες, οι αρκετοί άνθρωποι, όλα είναι αρκετά για να σου προκαλέσουν ένα μεγάλο άγχος αλλά μπορώ να πω, πως οι υπεύθυνοι και παρουσιαστές με στήριξαν εξαιρετικά σε αυτό που έκανα. Οδηγίες, συγχρονισμός και όλα πήγαν τέλεια!

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” στους συνεργάτες μου από το toftiaxa.gr! Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι εγώ η υπεύθυνη/χορηγός επικοινωνίας και παρουσίασης του συγκεκριμένου project.

Επίσης ευχαριστώ θερμά και εσάς που στηρίξατε αυτή την κίνηση με τόσο ενθουσιασμό! Τι άλλο να ευχηθώ; Ραντεβού σε επόμενο τηλεοπτικό μας project!

Το βίντεο της παρουσίασης μπορείτε να το δείτε εδώ!

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε απολαύσαμε Μαράκι μας και παρά τα λεγόμενα σου δεν φάνηκε καθόλου το στρες, το οποίο είναι και λογικό πως θα είχες. Και εις ανώτερα εύχομαι

  2. Μαράκι μου, όπως σου ξανά είπα, ήσουν πολύ καλή και ενθουσιάστηκα με όλα αυτά που μπορούμε να φτιάξουμε με τις γραβάτες! Άντε και εις ανώτερα…χιχιχι φιλάκια

  3. ήσουν φοβερή! Μου αρεσες πάρα πολύ και δεν μου έβγαλες ούτε μια στιγμή άγχος. Ήσουν τόσο άνετη που περίμενα να διαβάσω ότι το έχεις ξανακάνει άλλες 1000 φορές! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Θα ενθουσιαστω να σε ξαναδώ! !!

  4. Καλέ, δεν το πήρα χαμπάρι! Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα! Δε μας βάζεις το λινκ από το βιντεάκι να σε καμαρώσουμε; Φαντάζομαι θα υπάρχει στο Webtv. Πάντως οι κατασκευές σου είναι όλες μια προς μια. Σε φιλώ!

  5. Αγαπητή μου Ασπασία σε ευχαριστώ πολύ! Το Link βρίσκεται στο τέλος του άρθρου “το βίντεο της παρουσίασης μπορείτε να το βρείτε εδώ!”, επίσης υπάρχει και πάνω πάνω δεξιά σταθερά στην σελίδα μου (κάτω από το about me). Αλλά για διευκόλυνση στο επισυνάπτω και εδώ: https://www.youtube.com/watch?list=FLPY0q94S-H5o258W5WobSXg&v=9xvI9vKYDDQ

  6. Μαράκι μου σου το είπα! Ο τηλεοπτικός φακός σου πάει πολύ! Και εις ανώτερα γλυκιά μου, με δική σου στήλη και γιατί όχι με δική σου εκπομπή! Οι γραβατοκατασκευές υπέροχες, αλλά φαντάζομαι η εμπειρία στο γυαλί θα ήταν ακόμη πιο συγκλονιστική! Πάντα τέτοια!!!

  7. το χεις λεμε! γεννημενη σταρ!!!! αντε κ στο επομενο με το καλο!

    οσο για τις κατασκευες…ψαχνω γραβατες!

  8. Πολύ ωραίες ιδέες! Ο στολισμός του ψάθινου καπέλου εξαιρετικός! Μπράβο και πάντα τέτοια εύχομαι!

  9. Μπράβο για την εμφάνιση και φυσικά για το θέμα που ομολογώ πως με εξέπληξε μιας και ποτέ δεν θα σκεφτόμουν τη γραβάτα ως υλικό!!! Καλή συνέχεια!!!

  10. Μαρακι μου συγχαρητήρια!!! Δεν το πήρα είδηση γιατί δεν βλέπω τηλεόραση συχνά…
    Πάντα επιτυχίες, φιλιά πολλά ??

  11. Τι όμορφες ιδέες! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα μπορούσε μια γραβάτα να μεταμορφωθεί σε τόσο διαφορετικά πράγματα! Φαντάζομαι ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία όλο αυτό!
    Kathy

  12. Ξαναεπιστρέφω μετά την προβολή του βίντεο για να σου πω πως ήσουν υπέροχη, άνετη, χαλαρή, τα εξήγησε όλα πολύ καλά! Μου άρεσες πολύ!
    Kathy

  13. Σε ευχαριστώ αγαπητή μου! Σαφώς και οι συνεργάτες μου είναι από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης! Για να σου είμαι ειλικρινής ποτέ δεν είχα δει και εγώ προσωπικά την γραβάτα ως υλικό για κατασκευές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ