Φροντίζεις τον εαυτό σου και απομακρύνεις ότι σε κουράζει και φθείρει ψυχικά…

Αστρολογικές προβλέψεις από 14 έως 27 Αυγούστου! Φροντίζεις τον εαυτό σου και απομακρύνεις ότι σε κουράζει και φθείρει ψυχικά… – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Προβλέψεις από 14 έως 27 Αυγούστου!

Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος, από το ζώδιο της Παρθένου, σε παιδεύει, γκρινιάζεις, μια που φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και θέλει προσοχή σε εργασία και υγεία. Φροντίζεις τον εαυτό σου και απομακρύνεις ότι σε κουράζει και φθείρει ψυχικά.

Η Νέα Σελήνη, Ολική Έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα, ωστόσο, στις 21 Αυγούστου, θυμίζει Ηollywood,  ταινία υπερπαραγωγή και λάμπεις, τραβάς τα βλέμματα , μια που είσαι και ο πρωταγωνιστής. Σαφώς πλοκή, δράση, πάθος, αλλά και αίσιο Τέλος. Μια τέλεια Παράσταση..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, έντονες μέρες, κυρίως σε ερωτικά θέματα και περνάς από διάφορα σκαμπανεβάσματα, μέχρι να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Εργασιακές καθυστερήσεις , προσοχή σε συναδέλφους, τι λες. Κριέ β’ δεκαημέρου, έχεις ερωτευτεί, ή ενδιαφέρεσαι να το κάνεις και φυσικά δεν θα είσαι μόνος αυτό το διάστημα, αλλά θα μαζέψεις εμπειρίες. Προσοχή σε χρήματα που ξοδεύεις. Κριέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη ακουμπάει περισσότερο εσένα και δίνει ευκαιρίες για να ξεπεράσεις το παρελθόν, κάνοντας νέα βήματα. Μπρος ολοταχώς.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ερωτικά πισωγυρίσματα και αμφιβάλλεις συνέχεια για τις επιλογές σου. Μην πέφτεις σε αντιφάσεις. Δες πιο προσεκτικά σχέδια που αφορούν την καριέρα σου. Ταύρε β’ δεκαήμερου, υπερβολές, σπατάλες και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου, πάλι και αρκετά έντονα, με αποτέλεσμα να βγεις από επιτρεπτά όρια. Βάλε φρένο στις επιθυμίες σου. Ζήσε, αλλά σκέψου και το μετά! Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα, στον άξονα καριέρας-οικογένειας. σημαίνει ότι αλλάζεις σπίτι, δουλειά, σύντροφο και δηλαδή ..ζωή; Θέλει προσοχή..

Δίδυμοι       

                                                 
Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στο σπίτι σου και συζητάς αρκετά με τους δικούς σου ανθρώπους, θέλοντας να φτιάξεις σχέσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών και όλα φαίνονται σιγά σιγά να τακτοποιούνται και έχεις το χάρισμα να βγαίνεις από την δύσκολη θέση. Καλά περνάς.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα και στον άξονα «ανταλλαγής» με τους άλλους, αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς και συνεννοείσαι με τον περίγυρο σου και τώρα βάζεις νέες βάσεις και σχέδια. Αναζητάς το νόημα σε ότι κάνεις.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, καλύτερα τα οικονομικά σου , με την έννοια ότι έχεις τον τρόπο ή θες την τύχη , να γεμίζει το πορτοφόλι σου , ωστόσο μην ανοίγεσαι και πολύ. Απαιτήσεις από το συγγενικό σου περιβάλλον και συζητήσεις που σε φέρνουν μπροστά στις ευθύνες σου. Καρκίνε β’ δεκαημέρου, ερωτικές ιστορίες, μπερδέματα και αρκετά ερωτηματικά για μια σχέση που εδώ και πολύ καιρό σε ταλαιπωρεί.  Καλές μέρες για ξεκούραση και περνάς χρόνο με φίλους. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα και στον άξονα,  αξίζω, γίνομαι υπεύθυνος, αλλά και μοιράζομαι,  μιλά για οικονομικά ξεκινήματα, για μια νέα πηγή εσόδων και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ερωτικά ειδύλλια, αρκετό φλερτ και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου , έχει αυτό το διάστημα και ίσως καταφέρεις και ξεπεράσεις τις προσωπικές σου φοβίες. Ασχολήσου με το χρήμα, δηλαδή τι βγάζεις και που το ξοδεύεις; Λέοντα β’ δεκαημέρου,  σημαντικές στιγμές ζεις με τον άνθρωπο σου, έχεις αποφασίσει να κάνεις το γενναίο βήμα και να προχωρήσεις τη σχέση σου. Ευχάριστες στιγμές. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου και στον άξονα, εγώ και οι «άλλοι» θα δεις ξεκαθαρίσματα, θα κάνεις «νέες εκκινήσεις» και όλα βελτιώνονται. Είσαι έτοιμος για την αλλαγή;

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος και όλα πηγαίνουν προς τα πίσω και συνεχώς αλλάζεις στάση και άποψη, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε αντιφάσεις. Προσοχή σε μετακινήσεις, επαφές και μη κλείνεις τώρα συμφωνίες. Παρθένε β’ δεκαημέρου, είσαι αρκετά ανεβασμένος αυτήν την περίοδο, οικονομικά καλύτερα και έχεις κάνει νέες γνωριμίες που σε ανεβάζουν ερωτικά. Ξεκινήματα που αξίζουν να γίνουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική Έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα και στον άξονα μυστικά , παρασκήνιο αλλά και πως επηρεάζεσαι από αυτό που συμβαίνει, σε κάνει διαφορετικό, μυστήριο και σίγουρα δεν θέλεις άλλα μπερδέματα. Ξεκαθαρίσματα παντού!

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος φέρνει επιστροφές, προηγούμενες σχέσεις ξαναζείς και είσαι σε αρκετά πιο ενδιαφέρουσα φάση. Μπαίνεις και σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, μια που σε ενδιαφέρει να βελτιώσεις την εμφάνιση σου. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικό το διάστημα για σένα και έχεις βγει από το τούνελ, ξέρεις που πατάς και τι θέλεις. Προτάσεις για συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και στον άξονα, προσδοκίες αλλά και θέματα αυτοπεποίθησης, σε βάζει στην διαδικασία ξεκαθαρίσματος και φεύγεις από τοξικές σχέσεις. Νέες εκκινήσεις θα γίνουν πάνω σε μια ιδέα σου, που τώρα βλέπεις να υλοποιείται.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ένας καλός προγραμματισμός χρειάζεται αυτήν την περίοδο, να «αρχειοθετήσεις» τη σκέψη σου, να βάλεις προτεραιότητες και να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείς. Επανασυνδέσεις με φίλους. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ψυχολογικά είσαι σαφώς καλύτερα, έχεις και την δυνατότητα να κάνεις τα ταξιδάκια σου και γενικά εισπράττεις επιτυχία. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, στον άξονα καριέρα, οικογένεια, φέρνει καλά νέα για τα επαγγελματικά σου, προτάσεις που σε απογειώνουν, αλλά σε κρατούν μακριά από την οικογένεια σου. Γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος σε κάνει λίγο άνω-κάτω, με την έννοια ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα και δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου , τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Προτάσεις από πρώην συνεργάτες. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλές μέρες για να ξεκουραστείς, να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να χαλαρώσεις. Λαμβάνεις στήριξη από το περιβάλλον σου. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, ολική Έκλειψη Ηλίου , στον Λέοντα, στον άξονα, σκέφτομαι- ονειρεύομαι, σε κάνει να βλέπεις μακριά, βάζεις νέους στόχους και θα ανοίξεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Απελευθερώνεσαι.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, προβληματισμένος είσαι αρκετά, αλλά βέβαια έχεις χρόνο να σκεφτείς για τα σοβαρά της ζωής. Σεξ ναι, έρωτας ναι, δέσμευση όχι; Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  στριμωγμένος από τα «καλά» της ζωής, με την έννοια ότι μπορείς πλέον να δεις την αλήθεια, δεν έχεις ανάγκη από ψευδαισθήσεις και ξέρεις να συμβιβάζεσαι. Προτάσεις για σταθερές συνεργασίες. Υποχωρεί το παρασκήνιο . Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου, στον Λέοντα και στον άξονα, υλική, συναισθηματική ασφάλεια, όλα είναι αρκετά ρευστά και βέβαια χρειάζεσαι άμεσα, τη λύση. Γρήγορα τα καταφέρνεις.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό για να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος συνεχίζει να είναι μπελάς, αλλά μπορείς να τον χειριστείς. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους, να δεχτείς φίλους και φυσικά να ανέβεις ψυχολογικά. Σταθερά καλύτερα. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και στον άξονα προσωπικές σχέσεις και πως χειρίζεσαι συναισθήματα, αλλά και περίεργες συμπεριφορές, σε οδηγεί σε σοβαρά (θετικά) ξεκαθαρίσματα. Επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, συναντήσεις με πρώην συντρόφους, ευχάριστες συζητήσεις και μια χαλαρή διάθεση σε συντροφεύει αυτό το διάστημα. Προσοχή σε αγορές. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, είσαι σαφώς καλύτερα, έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και τώρα θέλεις να προχωρήσεις , χωρίς δεκανίκια και σαφώς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και στον άξονα, φοβίες και πως διαχειρίζομαι την ψυχολογία μου, θα κάνεις την υπέρβαση και θα διαγράψεις ανασφάλειες, αλλά και ακατάλληλους ανθρώπους. Προχωράς σε νέα φάση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ