Μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης: Έξυπνες προτάσεις για κάθε περίσταση

Ο γάμος και η βάπτιση είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου, με τις μπομπονιέρες να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τέτοιων εορταστικών συγκεντρώσεων. Μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης: Έξυπνες προτάσεις για κάθε περίσταση.

Εάν προβληματίζεστε για το στυλ και την προσέγγιση που θέλετε να ακολουθήσετε, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε έξυπνες και οικονομικές προτάσεις για να μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι το μοναδικό.

Ανεξάρτητα από την εποχή ή το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε, υπάρχουν αρκετές έξυπνες επιλογές και συνδυασμοί που μπορούν πολύ εύκολα να λειτουργήσουν ως δημιουργική βάση πολλών διαφορετικών προσεγγίσεων.

Εάν θέλετε να σχεδιάσετε μπομπονιέρες που θα είναι άκρως οικονομικές αλλά ταυτοχρόνως και πολύ ποιοτικές, τότε πρέπει να δείτε τις έξυπνες προτάσεις του vaza.gr!

Μπομπονιέρα για γάμο και βάπτιση μαζί με αρωματικό κερί σε βαζάκι

Μια φανταστική επιλογή που μπορεί να εμπλουτίσει την μπομπονιέρα σας είναι ένα do it yourself αρωματικό κερί, με τις αρωματικές επιλογές που έχετε στην διάθεση σας να είναι σχεδόν αμέτρητες!

Μπορείτε να επιλέξετε γυάλινο ή πλαστικό βάζο, ανάλογα με την δική σας αισθητική προσέγγιση, και μέσα από τα 99 διαφορετικά αρωματικά έλαια του Vaza να δημιουργήσετε πραγματικά ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Προμηθευτείτε ότι υλικά χρειάζεστε για την δημιουργία των αρωματικών κεριών σας (κερί σόγιας, καρύδας, μίγματα, φιτίλια, χρώματα, εργαλεία).

Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμα, 100% φυτικά και οικολογικά κεριά σόγιας για ασφαλή και καθαρή καύση.

Χρησιμοποιείστε όμορφες κορδέλες, σχοινάκια, φύλλα ή φτερά για να διακοσμήσετε τους περιέκτες σας.

Τοποθετήστε custom made ετικέτες της επιλογής σας (τόσο σε κείμενο, όσο και design, αποκλειστικά από το vaza.gr) και ολοκληρώστε την παρουσίαση με κουφέτα σε πουγκί, μέσα σε τούλι.

Μπομπονιέρα γυάλινου σωλήνα για γάμο

Συνδυάστε μοντέρνα υλικά με boho διακοσμητικά στοιχεία. Το γυαλί του σωλήνα παντρεύεται αρμονικά με κόκκους ρυζιού, διακοσμητικά βοτσαλάκια ή πετρούλες και τον πορώδη φελλό, δημιουργώντας μια upscale πρόταση διακόσμησης.

Μπομπονιέρα με αρωματικό χώρου για πολυτελείς παρουσιάσεις

Δώστε μια νότα πολυτελείας, αξιοποιώντας γυάλινα μπουκαλάκια αρωματικών χώρου διαφόρων σχεδίων.

Πανεύκολα στη κατασκευή τους και ανάλογα τις κορδέλες και τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να τα προσαρμόσετε απόλυτα στο δικό σας στυλ.

Πουγκάκι υφασμάτινο διακοσμημένο

Γεμίστε το με κουφέτα και στολίστε το με διακοσμητικά στοιχεία της αρεσκείας σας, ανάλογα με το χρώμα και το ύφος του γάμου ή της βάπτισης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότσαλα, κοχύλια ή αστερίες, δημιουργώντας μια εξαιρετική καλοκαιρινή παρουσίαση ή να χρησιμοποιήσετε γήινα χρώματα για πιο natural προσεγγίσεις.

Εάν επιλέξετε λευκό ή γαλάζιο χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε ματάκι και γαλαζοπράσινα πλακέ βοτσαλάκια για να προσδώσετε το απόλυτο minimal, μεσογειακό ταμπεραμέντο στην ιδιαίτερη αυτή μέρα σας.

Εναλλακτικά, επιλέξτε γαλάζιο πουγκάκι με λευκές σατέν κορδέλες μαζί με κάποιο γήινο στοιχείο, όπως στην παρακάτω πρόταση.

Για περισσότερες προτάσεις για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, μπορείτε να επισκεφθείτε το vaza.gr και να εμπνευστείτε μέσα από έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων, όλα σε προνομιακές τιμές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ