Βιβλία που ζωντανεύουν και ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους!

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν και μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα! Βιβλία που ζωντανεύουν και ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η εκπληκτική τεχνολογία έρχεται να δώσει μία διαφορετική διάσταση στο παιδικό βιβλίο. Τα Livebooks είναι κανονικά έντυπα βιβλία που συνοδεύονται από μία δωρεάν εφαρμογή για κινητά ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS. Κατεβάζουμε την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet στην συνέχεια την ανοίγουμε, σημαδεύουμε την σελίδα του βιβλίου με το ειδικό σύμβολο και η διασκέδαση ξεκινά! Προϋποθέτει αρχικά να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή QR scanner ώστε να σημαδέψετε το αντίστοιχο QR code επάνω.

Δείτε όλα τα βιβλία ΕΔΩ

Δείτε την σελίδα των Livebooks στο Facebook

Ξεκινήσαμε με την χαριτωμένη γατούλα τη Ρενάτα που μαθαίνει τα γράμματα! Μαθαίνουμε παίζοντας και πράγματι με το που εμφάνισα το βιβλίο στην Κωνσταντίνα μου και ξεκίνησε να σκανάρει τις σελίδες ξετρελάθηκε! Με την επαυξημένη πραγματικότητα βλέπουμε τα γράμματα σε 3D με τον σωστό καθοδηγούμενο τρόπο γραφής καθώς και την ονομασία και τον ήχο τους!

Σειρά είχαν οι δεινόσαυροι με τον Ντίνο σε νέες περιπέτειες! Ταξιδέψαμε μέσα στο πάρκο των δεινοσαύρων με το τρενάκι και είδαμε έναν έναν ξεχωριστά αλλά φυσικά και τον ακούσαμε! Βγάλαμε και φωτογραφίες… αμέ! Μάθαμε και διαβάσαμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κάθε δεινόσαυρο! Ήχος, κίνηση και η περιπέτεια ξεκινά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ