Οι τραπεζαρίες στη διακόσμηση του χειμώνα!

Χαμηλές θερμοκρασίες που μας κρατούν σπίτι, βραδινές έξοδοι που αντικαθίστανται από καλέσματα φίλων για δείπνο. Οι τραπεζαρίες στη διακόσμηση του χειμώνα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού μας έχουν οι τραπεζαρίες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες μας κρατούν σπίτι περισσότερες ώρες ενώ οι βραδινές έξοδοι όλο και πιο συχνά αντικαθίστανται από καλέσματα φίλων για δείπνο στο σπίτι.

Τα σχέδια σε τραπεζαρίες με την υπογραφή της inart που επιλέγονται όλο και περισσότερο αυτόν τον χειμώνα από διακοσμητές και επαγγελματίες σχεδιαστές είναι εκείνα που δένουν το λευκό με το χρώμα του ξύλου, είτε σε στρόγγυλο τραπέζι, είτε σε ορθογώνιο. Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός δεν είναι συνηθισμένος αλλά ταυτόχρονα μοιάζει διαχρονικός, προσφέροντας αμέτρητα στυλ διακόσμησης στον χώρο που φιλοξενεί την τραπεζαρία, όπως τα 2 αγαπημένα της σεζόν: Soft luxury και Romantic minimalism.

Soft luxury και τραπεζαρία στρόγγυλη

Για το Soft Luxury στυλ διακόσμησης οι σχεδιαστές προτείνουν έμφαση στο στρόγγυλο τραπέζι – σε λευκό και ξύλινο χρώμα- με βαριά κηροπήγια on top που ισορροπούν το «ανάλαφρο» του στρόγγυλου τραπεζιού. Η καινοτομία της σεζόν δένει το τραπέζι με ανόμοιες καρέκλες που υιοθετούν είτε το λευκό είτε το ξύλινο χρώμα της τραπεζαρίας, σε διάφορα σχέδια και «υφές» όπως: καρέκλες από μπαμπού ή λευκό ύφασμα/γούνα και μεταλλικά πόδια. Χαλί σε πλούσια υφή και στους τόνους άσπρο/μαύρο, μαζί με μεγάλες γούνινες μαξιλάρες ολοκληρώνουν το ζεστό αλλά πολυτελές lookτης τραπεζαρίας inart του φετινού χειμώνα.

Romantic minimalism και τραπεζαρία ορθογώνια

Οι ορθογώνιες τραπεζαρίες της inart είναι μία διαχρονική επιλογή που συνδυάζεται με κάθε στυλ διακόσμησης. Η ξύλινη επιφάνεια και τα λευκά πόδια χαρίζουν μία αίσθηση απλότητας, λιτότητας και αθωότητας, χωρίς να χάνουν από τη ζεστασιά που αναδύει η κλασική τραπεζαρία. Στο Romantic minimalism η ορθογώνια τραπεζαρία δένει με λευκά αντικείμενα σε καθαρές γραμμές που κάνουν τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερο και γεμάτο φως: υφασμάτινο πουφ, μεταλλικό βοηθητικό τραπεζάκι με ρομαντικό σχέδιο λουλουδιού, ψηλό-υφασμάτινο επιδαπέδιο φωτιστικό. Η χρωματική παλέτα του λευκού πλαισιώνει αρμονικά τον πρωταγωνιστή του χώρου –την τραπεζαρία inart–δημιουργώντας το τέλειο σημείο συνάντησης για την παρέα αυτόν τον χειμώνα!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε έπιπλα και τραπεζαρίες inart στο www.inart.com

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λατρεμενα στυλ και τα δυο. η αλήθεια είναι ότι δε ξερω ποιο θα μπορούσα να διαλέξω, αλλά μαλλον το δευτερο! υπεροχες επιλογες 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ