2 παιδικές πασχαλινές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους

Το Πάσχα πλησιάζει και ήρθε η ώρα να κάνουμε φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών μας! 2 παιδικές πασχαλινές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πριν ξεκινήσω να σας δείξω τι ακριβώς φτιάξαμε παρέα με την Κωνσταντίνα μου, ρίξτε μια ματιά στα υπέροχα χειροποίητα δώρα που φτιάξαμε παρέα φέτος για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Πασχαλινά χειροποίητα δώρα από το παιδί για τη νονά και τη δασκάλα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φτιάχνουμε χαριτωμένες χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

DIY πασχαλινά βαζάκια με κεράσματα εύκολα και γρήγορα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αν επισκεφτείς ένα κατάστημα των Flying Tiger Hellas (Facebook) είναι σίγουρο ότι θα βρεις αρκετά υλικά που θα σε εμπνεύσουν για νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Δημιουργίες που θα κάνεις παρέα με τα παιδιά σου, απολαμβάνοντας την φαντασία και την χαρά της δημιουργίας!

Δεν έχει σημασία πόσο όμορφη ή κομψή θα βγει μία κατασκευή, αλλά σημασία έχει να γίνει παρέα με τα παιδιά προσφέροντάς τους δημιουργική απασχόληση με αρκετό κέφι και χαλαρή διάθεση! Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω δύο κατασκευές που φτιάξαμε παρέα με την κόρη μου την Κωνσταντίνα ή οποία πραγματικά λατρεύει να δημιουργεί μαζί μου! Απλώσαμε τα υλικά στο τραπέζι και ξεκινήσαμε! Η πρώτη κατασκευή ήταν να διακοσμήσουμε ένα ακουάριουμ με βρύα, χρωματιστά διακοσμητικά αυγουλάκια και ένα κουνελάκι που έβαψε η Κωνσταντίνα. Κόλλησα τα βρύα με σιλικόνη στην βάση, έβαλα δύο διακοσμητικά κρυσταλλάκια στα πλαϊνά του ακουάριουμ και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η μικρή μου κράφτερ.

Η επόμενη κατασκευή έχει περισσότερα υλικά και αρκετό βάψιμο. Είπαμε να φτιάξουμε ένα όμορφο πασχαλινό τοπίο με καδράκι, με ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία που τα βάψαμε ώστε να συνθέσουμε κάτι πολύχρωμο και άκρως πασχαλινό! Χρησιμοποιήσαμε ένα ξύλινο καφασάκι το οποίο έβαψα, διάφορα διακοσμητικά στοιχεία κυρίως ξύλινα και μια κορνίζα της οποίας αφαίρεσα το εσωτερικό ώστε να κολλήσει αυτά που έβαφε η Κωνσταντίνα.

 

Έτοιμη και η δεύτερη κατασκευή μας γεμάτη χρώμα και τσαχπινιά!!! Περάσαμε ένα υπέροχο δημιουργικό απόγευμα με δημιουργία και μουσική! Αυτές είναι ακριβώς οι στιγμές που σε χαλαρώνουν και συνθέτουν τις αναμνήσεις…. Καλές σας κατασκευές λοιπόν και καλό μας Πάσχα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ