20 πράγματα που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι γονείς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα! 20 πράγματα που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι γονείς! είναι η σημερινή μας ανάρτηση!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι γονείς και άλλοτε τα παραδεχόμαστε και άλλοτε όχι. Η αλήθεια όμως είναι πάντα μία! Μεταξύ σοβαρού και αστείου ας δούμε την λίστα που σκοπό έχει να χρυσώσει το χάπι μας! Να προκαλέσει γέλιο γιατί το να είσαι γονιός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και για να τα βγάλεις πέρα πρέπει να έχεις πάνω από όλα χιούμορ!

  1. Η φάση με τα “τρομερά δίχρονα” (που αποκαλούμε) δεν ισχύει, είναι τρομερά τουλάχιστον μέχρι τα τέσσερά τους…μη σου πω και για πάντα!
  2. Πίσω από κάθε δημιουργική απασχόληση του παιδιού και την τέλεια φωτογράφιση, να ξέρεις κρύβεται ένα depon maximum αναβράζον για τη μαμά.
  3. Πίσω από κάθε τέλειο παιδικό σνακ υπάρχει μια μαμά που τρέχει με το κουτάλι και το πιάτο στο χέρι παίζοντας κυνηγητό με το μικρό της!
  4. Το να βάλεις καθαρά ρούχα στο παιδί σου και να παραμείνουν καθαρά ως το τέλος της ημέρες μάλλον μοιάζει απίθανο σενάριο.
  5. Η ρευστή κόλλα στιγμής δεν έχει θέση σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά.
  6. Το ίδιο και οι ανεξίτηλοι μαρκαδόροι.
  7. Το να μιλήσεις στο τηλέφωνο όταν είσαι μόνη σου σπίτι με το μικρούλι σου, απαιτεί προηγουμένως σκληρές διαπραγματεύσεις και συμβόλαια!
  8. Το να αγοράσεις τσιρότα με παιδικούς ήρωες μάλλον σημαίνει που θα αγοράζεις ένα πακέτο κάθε εβδομάδα.
  9. Δεν στοκάρετε μπαταρίες ή φορτιστές επαναφορτιζόμενων μπαταριών διότι αυτό σημαίνει ότι τα θορυβώδη παιχνίδια δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν ΠΟΤΕ!
  10. Δεν επιλέγετε για δώρο κάποιο παιχνίδι σε παιδί φίλων σας που δεν θα θέλατε ποτέ να σας φέρουν εσάς στο δικό σας!
  11. Αγοράζετε πανάκια, σφουγγαράκια και κάθε τύπου “μαγικό” προϊόν το οποίο σβήνει μουτζούρες από τοίχους και έπιπλα, σε οικογενειακή πάντα συσκευασία.
  12. Το συμμάζεμα και καθάρισμα του σπιτιού γίνεται με σοβαρότητα και πρόγραμμα σίγουρα μετά τα έκτα ή και έβδομα γενέθλια του παιδιού σας! Πιο πριν απλώς είναι χαμένος κόπος.
  13. Είναι εντελώς μάταιο να στρώνετε τα κρεβάτια, να τακτοποιείτε τα αρκουδάκια και τα μαξιλαράκια. Απλώς τα αφήνετε όλα στην ησυχία τους!
  14. Μετά τη γέννηση του παιδιού έχετε αγοράσει σκληρούς δίσκους, υπολογιστές κλπ κλπ για την επαγγελματική αρχειοθέτηση του οικογενειακού σας φωτογραφικού υλικού που αυξάνεται ραγδαία!
  15. Η φράση του “πετάγομαι μια στιγμή στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά” δεν υπάρχει. Το “μια στιγμή” μπορεί να σημαίνει και ώρες. Το depon maximum επίσης περιμένει σπίτι έτοιμο για χρήση!
  16. Τα καλλυντικά και τα αρώματα φυλάσσονται σε σημείο που δεν έχει καν οπτική επαφή το παιδί σας.
  17. Εξετάσεις αίματος στο παιδί σας = βάρβαρη διαδικασία. Το depon maximum πάντα είναι εκεί για εσάς…
  18. Το μάζεμα των παιχνιδιών ποτέ δεν θα γίνει ευχάριστη διαδικασία όσο και αν προσπαθούμε να το ωραιοποιήσουμε!
  19. Όσο και να μαζέψετε τα παιχνίδια πάντα ένα τουβλάκι, ένα αυτοκινητάκι, μια στέκα θα βρίσκονται στο πάτωμα έτοιμα για να τα πατήσετε κατά τις βραδινές ώρες!
  20. Λένε πως τα πράγματα βελτιώνονται όσο τα παιδιά μεγαλώνουν. Εγώ θα έλεγα δεν βελτιώνονται ή γίνονται πιο εύκολα, απλώς αλλάζουν. Η υπομονή, η ψυχραιμία, το χιούμορ και το Depon είναι οι βασικοί μας σύμμαχοι!

ΥΓ: δεν κάνω διαφήμιση στο depon, θεωρώ πως είναι κατανοητό. Ενδεχομένως η ανάρτησή μου να δείχνει ότι καταναλώνω μάλλον αρκετά ως μάνα…

Σας γλυκοφιλώ!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πω βρε Μαρακι μου!!??? Τα ειπες όλα εσύ…. μα όλα….. υπέροχη ανάρτηση κ πόσο μα πόσο αληθινή!!! Κ τρέχω για ντεπον!!!! Σε φιλώ γλυκά!

  2. Αχ να σου πω πριν λίγο πήρα ένα και έφτιαξα και ένα καφεδάκι καθώς η ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη!!! Σε φιλώ και σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

  3. Πες τα βρε μάνα! Αν κι εγώ αυτό με το σουπερμάρκετ θα το έβαζα πρώτο και με έντονα μαύρα γράμματα. Μα πόση ταλαιπωρία. Αφού σήμερα κατάφερα να πάω μόνη μου μετά από κάτι αιώνες και νόμιζα ότι πήγα στο λούνα παρκ. Τέτοια χαρά! Ο ακθένας με τον πόνο του δηλαδή. Σε φιλώ!

  4. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε όλα φίλη μου!!! Μα σε όλα!!! Εγώ πάλι είμαι η καλύτερη πελάτισσα για τα depon! Tα έχω παντού και πάντα μαζί μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ