Η δημιουργία κάνει καλό στη ψυχολογία μας! Χειροτέχνικα 2017

Θα είμαι εκεί την Κυριακή 26/03 ώρα 12:00 να σου μιλήσω για τα θαυμάσια οφέλη της δημιουργίας στην ψυχολογία σου αλλά και να σου προτείνω εύκολα crafts για μικρούς και μεγάλους. Η δημιουργία κάνει καλό στη ψυχολογία μας! Χειροτέχνικα 2017

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Θα είμαι εκεί για να σας μιλήσω! Να σας πω το αυτονόητο… πως η ζωή μας θέλει αγαπημένα χομπι που βοηθούν στην βελτίωση της ψυχολογίας μας! Θα σου παρουσιάσω και κάποια crafts/diy εύκολα άλλα για ενήλικες και άλλα για παιδιά!

Φέτος το MommyJammi.gr επίσημα στους χορηγούς επικοινωνίας, της μεγαλύτερη γιορτής της χειροτεχνίας!

Untitled-1


Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
12.00: Η δημιουργία κάνει καλό στη ψυχολογία μας! Προτάσεις για Crafts & DIY για ενήλικες και παιδιά. MOMMYJAMMI.GR/ Μαρία Λιόντου

“Ο άνθρωπος διαθέτει άμυνες που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά εργαλεία στην προσπάθειά του να βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά και δομικά στοιχεία της προσωπικότητάς του. Μια από τις πιο ισχυρές άμυνες είναι τα χόμπι, οι δραστηριότητες με τις οποίες επιλέγουμε να περάσουμε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μας, δημιουργικά.”

Θέλεις να κερδίσεις δωρεάν πρόσκληση για μία ολόκληρη ημέρα στην έκθεση! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από μία ονομαστική πρόσκληση στην έκθεση! 

Λήξη Διαγωνισμού Τετάρτη 22/03 ώρα 23:00.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Helexpo Maroussi

24, 25 & 26 Μαρτίου 2017

10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα– ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ