Συνεχίζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις!

Πατάς γκάζι, φρένο, ρισκάροντας την ακεραιότητα σου και ακολουθώντας παρορμητικά τα θέλω σου… Συνεχίζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις! – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αστρολογικές προβλέψεις από 17 ως 23 Απριλίου!

Ταχύτητα, ξαφνικές επιθυμίες και μια συνεχής προσπάθεια να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς, με τα λόγια και όχι τις πράξεις, φέρνει η μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους και έχεις έρωτες που διεγείρουν τον εγκέφαλο και σκλαβώνουν επιπόλαια τη σκέψη. Εμπόδιο όμως, στη σχέση (πιθανόν) της μιας βραδιάς,  μπαίνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες, που στέκεται πια στα ίσα της και θέλει να κατασταλάξεις και ο Κρόνος που απαιτεί να είσαι τύπος και υπογραμμός… Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζεται στο ζώδιο του Κριού και πατάς γκάζι, φρένο, ρισκάροντας την ακεραιότητα σου και ακολουθώντας παρορμητικά τα θέλω σου. Με τον Ήλιο στον Ταύρο κάτι πάει να στρώσει και αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα και πως να προσέχεις την «περιουσία» σου!!

 

Κριός

Ξαφνικές συναντήσεις , επιστροφές που σε ξεσηκώνουν επικίνδυνα, αλλά περίμενε, καθώς δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς ακόμα, τις συγκυρίες και αγχώνεσαι χωρίς λόγο.  Ευτυχώς που έχεις τον Άρη να σουλατσάρει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, στους Διδύμους,  για να μην σε τρώει το μαράζι, να κάνεις δηλαδή πράγματα, ακόμα και να «μαλώνεις» με τους γύρω σου, αρκεί να περνάει η ώρα και να μην σκέφτεσαι το άτομο που στέκεται εμπόδιο στην ..ευτυχία σου. Μίλα περισσότερο για σχέδια, στόχους και ότι άλλο σε ανεβάζει, ανοίγει δηλαδή, τους ορίζοντες σου και μην κολλάς στις μικρότητες της ζωής. Προτεραιότητα δώσε στο χρήμα και στην εύρεση νέων πόρων. Μπορείς.

Ταύρος Χρόνια Πολλά !!

Ανεβασμένη διάθεση, μια που ξαφνικά και χωρίς λόγο άλλαξε  ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους εχθρούς σου και ξέρεις πια ότι η ζωή σου χρωστάει και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Ακόμα προσπάθησε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δείξε το καλό σου πρόσωπο, κυρίως μέσα στον φιλικό σου κύκλο, που αντιμετωπίζει προβλήματα και ξεσπάει πάνω σου. Η κίνηση του Άρη από τους Διδύμους, στον δεύτερο ηλιακό οίκο σου, φέρνει έξοδα, αναγκάζεσαι να κυνηγάς να πάρεις τα χρήματα σου, αλλά βρέχει και ευκαιρίες για να έχεις και το κάτι παραπάνω.  Τέλος, δυνατές συμμαχίες αναπτύσσονται στον επαγγελματικό σου χώρο και θα βρεις την άκρη για να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα σου. Προτεραιότητα έχεις μόνο εσύ!

Δίδυμοι

Φλυαρείς αρκετά αυτό το διάστημα, με τον Άρη στον πρώτο σου οίκο, στο ζώδιο σου,  θέλοντας να ξεκαθαρίσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν γίνει στον έρωτα, αλλά και μέσα στην οικογένεια.  Επιπλέον είσαι σε ένταση, σε πιάνει μια κυκλοθυμία, αλλά δεν ξέρεις που να διοχετεύσεις την ενέργεια σου, με αποτέλεσμα να αρπάζεσαι και με το παραμικρό… Συναισθηματικές δυσκολίες συνεχίζουν να τεστάρουν, επίσης, τις αντοχές σου και επηρεάζεται η διάθεση σου, μια πάνω δηλαδή και μια κάτω! Φιλικές συγκεντρώσεις, ξαφνικές συνεργασίες, ωστόσο, σε βγάζουν από το «φλέγον» τοπίο και μπένεις σε έξυπνες συζητήσεις που θα φέρουν τη ποθητή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Προτεραιότητα δώσε στα όνειρα σου και μην χάνεις την επαφή με άτομα που σε ακολουθούν.

Καρκίνος

Εσωτερική ανησυχία,  αλλά και πολλά ερωτηματικά φέρνει ο Άρης,από τους Διδύμους, στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και αναρωτιέσαι πως θα απεμπλακείς από μια ανταγωνιστική κατάσταση που σε έχει ρίξει αρκετά ψυχολογικά. Συναισθηματικά θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, δηλαδή να δεσμευτείς για να ξεπεράσεις προηγούμενες ιστορίες και τραύματα, ωστόσο είναι δύσκολο να το αποφασίσεις άμεσα. Μια καλή στρατηγική ακολούθησε σε θέματα που αγγίζουν την εικόνα σου, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό χώρο και μην παίζεις κορώνα, γράμματα,  ότι έχεις ήδη καταφέρει. Έτσι, λοιπόν  αποφεύγεις να μιλάς για τα σχέδια σου και μην παραπονιέσαι για αυτά που σου έχουν συμβεί. Μακριά από κουτσομπολιά. Προτεραιότητα δώσε σε δημιουργικές ενασχολήσεις που χαλαρώνουν…

Λέων

Η εκφραστικότητα του Άρη στους Διδύμους, στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, σε βοηθάει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενεργοποιεί τις επαφές σου και μπορείς να ενταχθείς άνετα σε μια νέα ομάδα και να εξελίξεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Συγχρόνως, παλεύεις με τα κύματα, έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και όσο και να προχωράει η ζωή σου, νιώθεις ένα κενό που δύσκολα νομίζεις, ότι μπορείς να καλύψεις. Ωστόσο, ένα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει ήδη, το ξέρεις ότι είσαι σε μια καλύτερη δουλειά ή σε μια βελτιωμένη σχέση και πρέπει να δεις τα πράγματα λίγο πιο αντικειμενικά. Αναγκαίο για να νιώσεις καλύτερα, η ικανότητα να ξεχωρίσεις τις επιθυμίες από το παλιό απωθημένο. Προτεραιότητα έχει η κατάκτηση συναισθημάτων, όπως να ξέρεις να γελάς, να χαίρεσαι με τα απλά και τα ασήμαντα.

Παρθένος

Η θέση του Άρη στους Διδύμους, στον δέκατο ηλιακό σας οίκο δίνει προβάδισμα, σε κάνει να έχεις τα πρωτεία, να μπορείς να αποφασίζεις για τον εαυτό σου, αλλά και να διεκδικείς αυτά που αγαπάς… Συντροφικές σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα, μια που ξαφνικά αποκτάς το θάρρος της γνώμης σου και θα αρνείσαι να είσαι αυτό που θέλουν  οι άλλοι και αυτό φέρνει φουρτούνες (να το θυμάσαι). Σταθεροποίηση σε θέματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, ωστόσο, βοηθάνε να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και σκέφτεσαι να αλλάξεις τα σχέδια σου σχετικά με την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Οικονομικά ζορίζεσαι αρκετά. Προτεραιότητα δώσε στην οικογένεια που σε χρειάζεται.

Ζυγός

Με τον Άρη της λογικής, στους Διδύμους, στον ένατο ηλιακό σου οίκο, αφήνεις τους συναισθηματισμούς και βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά και χωρίς παρωπίδες. Αντιδράς κάπως άσχημα, σε όποιον πάει να σου επιβληθεί ή ρίχνεις ευθύνες και φεύγεις χωρίς τύψεις,  γιατί βαρέθηκες να ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Κούραση, υπερένταση και φορτωμένο πρόγραμμα έχεις,εάν σπουδάζεις, ταξιδεύεις στο εξωτερικό ή ασχολείσαι με νομικά ζητήματα. Η καθημερινότητα έτσι, κρύβει μικρές απογοητεύσεις, από συνεργάτες που δεν έκαναν αυτό που έπρεπε ή λάθη που έχουν γίνει και μπαίνεις σε φάση τελικών αποφάσεων σχετικά με τις συνεργασίες σου. Ασχολείσαι, ωστόσο και με περιουσιακά ζητήματα και θέλεις να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα για να ξέρεις τι έχεις. Προτεραιότητα όμως έχει το σεξ και ο έρωτας. Τολμάς να κολυμπήσεις στα βαθιά;

Σκορπιός

Με τον Άρη στους Διδύμους, στον όγδοο ηλιακό σου οίκο,  αναγκάζεσαι, όχι ότι το θέλεις, να δώσεις μια πιο λογική εξήγηση στα πάθη και στις αδυναμίες σου, να διαγράψεις άτομα που σε πληγώνουν, να φύγεις από καταστάσεις που σε πάνε πίσω και γενικά να κυριαρχήσεις πάνω στα ένστικτα σου. Βελτίωση σε σταθερές σχέσεις μπορείς να δεις λοιπόν, εάν γίνει το φρόνιμο παιδί, ελέγξεις τα νεύρα σου και προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του άλλου, εκφράζοντας με ήρεμο τρόπο τα συναισθήματα σου. Τέλος, Θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης θα σε απασχολούν συνεχώς και όλο θα ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου,  με νέες εναλλακτικές θεραπείες.  Προτεραιότητα δώσε σε οικονομικές εκκρεμότητες και βγες από τα αδιέξοδα, ζητώντας τη βοήθεια ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας.

Τοξότης

Είσαι σε φάση που δύσκολα ελέγχεις τα νεύρα σου και έτοιμος να εκραγείς με το παραμικρό, με τον Άρη στους Διδύμους, να «κάθεται» στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, οπότε ετοιμάσου για πόλεμο, δράση δηλαδή,  αλλά και μπόλικη αντίδραση. Θέλεις να προχωρήσεις ειρηνικά με τα άτομα που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου, ωστόσο δύσκολα θα τα βρεις επικοινωνιακά και θα ζήσεις εντάσεις. Οικογενειακά ζητήματα προκύπτουν συνέχεια, κυρίως σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου και εκεί βλέπεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω για να βρεθεί μια κοινή λύση. Ερωτικά είσαι ανεβασμένος, μπορείς να παίξεις με το φλερτ, να συναντήσεις άτομα από το παρελθόν και να ανανεώσεις σχέσεις που είχαν..βαλτώσει. Προτεραιότητα έχει να βρεις την ισορροπία σου , η οποία βρίσκεται μόνο μέσα σου. Μην έχεις προσδοκίες από τους άλλους.

Αιγόκερως

Η έντονη παρουσία του Άρη, στο έκτο ηλιακό οίκο , προβληματίζει με την έννοια ότι προσέχεις υγεία, φυσική κατάσταση και προσπαθείς να ξεκουράζεσαι για να μην πάθεις υπερκόπωση. Από την άλλη, έχεις ευκαιρίες σε εργασιακά ζητήματα, προσοχή μόνο στις σχέσεις σου με συναδέλφους και απαιτητικούς εργοδότες που πιθανόν να σε αφήνουν «ακάλυπτο». Ωστόσο , μπορείς να κάνεις πράγματα, έξω από τα καθιερωμένα, να προχωρήσεις δικά σου σχέδια και να νικήσεις την ρουτίνα, μόνος σου ή με την βοήθεια μιας νέας γνωριμίας που έρχεται να σε αναστατώσει. Βέβαια δεν είσαι ακόμα έτοιμος για αλλαγές , προτιμάς ακόμα το σίγουρο και διστάζεις να αναστατώσεις τη ζωή σου με πολύ δραστικές αποφάσεις. Προτεραιότητα έχει να αποδεχτείς αυτό που πραγματικά «είσαι» και να μην φαντάζεσαι ότι θέλεις πράγματα και η ζωή δεν σου τα δίνει.. Υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Μπλεξίματα με το «νόμο» έχεις με τον Άρη στους Διδύμους, στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, έχεις γίνει δηλαδή επικίνδυνα γοητευτικός και τραβάς σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα να μπεις σε μπελάδες. Ζήλιες, κρυφά παράνομα ραντεβού, συζητήσεις γύρω από μια σχέση δίχως ανταπόκριση και όλα οδηγούν στο να μην είσαι «εδώ» και κοντά στα προβλήματα σου. Έχεις βέβαια και τις υπαρξιακές σου ανησυχίες και φοβάσαι τις αλλαγές που φαίνονται να έρχονται, μη ξέροντας αν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις το περιβάλλον σου και τις έντονες αντιδράσεις τους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα, μπορείς να βρεις συμβιβαστικές λύσεις, εάν βέβαια εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Προτεραιότητα έχει να βάλεις όρια στους άλλους και πάντα μέσα από συναισθήματα αγάπης.

Ιχθύες

Δυσκολότερη η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας άτομα, κυρίως μέσα στον οικογενειακό χώρο, με τον Άρη από τους Διδύμους και στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μετράς τα λόγια σου για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις – εντάσεις. Νέες προοπτικές, ωστόσο, εμφανίζονται πάνω σε θέματα δουλειάς , μια ευχάριστη εξέλιξη σε ανακουφίζει και αυτό θα βοηθήσει προσωρινά την οικονομική σου κατάσταση. Τέλος, συγγενείς απορροφούν την ενέργεια σου, βρίσκεσαι συνέχεια στο πλευρό τους, καθώς έχουν προκύψει προβλήματα και πρέπει να βοηθήσεις, είτε ψυχολογικά, είτε οικονομικά. Προτεραιότητα έχουν οι άλλοι και αναγκαστικά θα παγώσεις κάπως την προσωπική σου ζωή και ότι άλλο σε ενδιαφέρει άμεσα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ