Ο μάγος του Οζ – ένα παραμύθι από τα κλασσικά και αγαπημένα!

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μία περιπέτεια στην φαντασία που ταξίδεψε εκατομμύρια παιδιά! Ο μάγος του Οζ – ένα παραμύθι από τα κλασσικά και αγαπημένα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αυτό το κλασσικό παραμύθι το αγαπώ ιδιαίτερα αρχικά γιατί ως παιδί λάτρευα κάθε τι που είχε να κάνει με την φαντασία αλλά και γιατί ανακάλυψα την δύναμη που έχουμε μέσα μας! Η δύναμη να μεταμορφώνουμε και να αλλάζουμε την σκέψη μας. Όταν πιστεύεις κάτι βαθιά μέσα σου, γίνεται κτήμα σου! Η δύναμη της θέλησης ήταν για πάντα θαρρώ το κεντρικό μήνυμα της συγκεκριμένη ιστορίας. Σίγουρα δεν μπορούμε να προσπεράσουμε και την μνεία στην αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους.

o-magos-tou-oz-ena-paramythi-apo-ta-klassika-kai-agaphmena-mommyjamm2

Ο Μάγος του Οζ γράφτηκε από τον Αμερικανό Λ. Φρανκ Μπάουμ και δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1901. Ο Μπάουμ έγραψε στη συνέχεια δεκατρία ακόμη μυθιστορήματα, που διαδραματίζονταν στη χώρα του Οζ, αλλά ο Μάγος του Οζ παραμένει το γνωστότερο του έργο κι έχει διασκευα­στεί πολλές φορές για τη μεγάλη οθόνη ή τη θεατρική σκηνή.
Στην ιστορία αυτή, η Ντόροθι και το σκυλάκι της μεταφέρονται, παρασυρμένοι από έναν κυκλώνα, στη χώρα του Οζ. Εκεί θα συναντήσουν το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο και το Δειλό Λιοντάρι που θα τους συντροφεύσουν στο ταξίδι τους προς τη Σμαραγδένια Πόλη.

o-magos-tou-oz-ena-paramythi-apo-ta-klassika-kai-agaphmena-mommyjamm3
Εκεί η μικρή Ντόροθι ελπίζει να συναντήσει τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην πατρίδα της, τον Μάγο του Οζ!
Θα καταφέρει, άραγε, να τον βρει;
Κι αν ναι, θα είναι πρόθυμος εκείνος να τη βοηθήσει;

o-magos-tou-oz-ena-paramythi-apo-ta-klassika-kai-agaphmena-mommyjamm4

Ο μάγος του Οζ – Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Συγγραφέας: ΜΠΑΟΥΜ ΛΑΪΜΑΝ ΦΡΑΝΚ

Κατηγορία: Παιδικό – Εικονογραφημένο

Σειρά: ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ
Ημ/νία πρώτης έκδοσης: 01/2017
Σελίδες: 40
ISBN: 978-618-02-0787-3
Κωδικός: 14191
Διαστάσεις: 23,5 x 26,7 εκ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ