Δυνατές συγκινήσεις και απρόοπτα μέσα στην εβδομάδα! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Παιχνίδια με άτομα που σαγηνεύουν και  πέφτεις στην παγίδα και ερωτεύεσαι… Δυνατές συγκινήσεις και απρόοπτα μέσα στην εβδομάδα! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24 έως 31 Ιουλίου!

Δυνατές συγκινήσεις, αρκετά απρόοπτα μέσα στην εβδομάδα,  Ένταση, πάθος, ερωτικά παιχνίδια με άτομα που σαγηνεύουν και  πέφτεις στην παγίδα και ερωτεύεσαι… Ωστόσο, Ο Ερμής στην Παρθένο, είναι συντηρητικός, μιλάει για ψεγάδια, ατέλειες και όλα πρέπει να μπουν σε τάξη! Υπακούς σε εντολές;

 

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, έχεις την διάθεση  να οργανώσεις την καθημερινότητα σου και να γίνεις πιο αποδοτικός, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ερωτικά συνεχίζεις να είσαι μπερδεμένος – κάνεις «λάθη»!  Κριέ β’ δεκαημέρου, ότι και να γίνεται, έχει μια δόση υπερβολής και καλό είναι να  διατηρείς τις ισορροπίες. Υπερβολική αισιοδοξία, αλλά και κυκλοθυμία.  Κριέ γ’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα, ευχάριστες γνωριμίες και αρκετές θετικές εκπλήξεις. Προβληματίζεσαι σχετικά με σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου,   ερωτικά  είσαι υπερδραστήριος, αρχίζεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και ξαφνικά επενδύεις περισσότερο στις προσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα ακινήτων. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  οι συνθήκες αλλάζουν και βγαίνεις από το σπίτι σου με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Φιλικές σχέσεις και δημιουργικά σχέδια ευνοούνται. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  μια μυστική σχέση είναι σε εξέλιξη και σκέφτεσαι τι να κάνεις και εάν πρέπει να τολμήσεις το βήμα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα;

Δίδυμοι                                           

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ασχολείσαι περισσότερο με θέματα σπιτιού, θέλεις να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου και είσαι αρκετά εσωστρεφής. Προσοχή στις μετακινήσεις, κίνδυνος για μικροατυχήματα.   Δίδυμε β’ δεκαημέρου, έχεις κάνεις θετικά βήματα αυτοβελτίωσης και έχεις αλλάξει την οπτική σου για να μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Μια επαγγελματική συνεργασία συνεχίζει να σε προβληματίζει. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις σε έχουν περιορίσει και θέλεις να ξεπεράσεις το άγχος σου με μικρές, αθώες ατασθαλίες ; Προσοχή σε αποκαλύψεις που θα σε εκθέσουν.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου,  κάτι καινούργιο ξεκινά και αφορά τα άμεσα σχέδια σου και θα δείχνεις υπερδραστήριος. Προσοχή σε έξοδα και σε βιαστικές κινήσεις. Προγραμμάτισε τη μέρα σου.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου, έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν και είσαι αρκετά κατασταλαγμένος σχετικά με τις προσωπικές σου επιλογές. Αποζητάς την δέσμευση;   Καρκίνε γ’ δεκαημέρου,  η εβδομάδα κρύβει πολλές ευκαιρίες, φλερτάρεις πλέον ανοιχτά και θα ξεχάσεις τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τη δουλειά.. Καιρός να χαλαρώσεις.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είσαι στην πρώτη γραμμή, αρκετά υπερδραστήριος,  αλλά και με τεντωμένα νεύρα, καθώς όλα σου «φαίνονται» στραβά και ανάποδα  . Ευκαιρίες για μια νέα πηγή εσόδων.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  έχεις την στήριξη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και ότι και να συμβαίνει , μπορείς να χαλαρώνεις στο καταφύγιο σου. Δώσε προσοχή, ωστόσο, σε χρέη, δάνεια και οφειλές.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  τυχερή εβδομάδα με πολλά ευχάριστα απρόοπτα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σε συγκινήσει. Ερωτικές ανατροπές.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, υπεραναλυτική σκέψη και όλα θα τα περνάς από κόσκινο, ώστε να αποφύγεις λάθη και παραλείψεις που σου έχουν κοστίσει. Προσοχή σε θέματα υγείας και παρασκήνιο.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  οικονομικά ευνοείσαι και έτσι μπορείς να νιώσεις αρκετά ελεύθερος και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, καλό είναι να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οικογενειακές υποχρεώσεις και συγκρούσεις με άτομα εξουσίας σε προβληματίζουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Καλύτερα, προς το τέλος της εβδομάδας. Περίμενε νέα γνωριμία.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αρκετές ανακατατάξεις ζεις μέσα στον φιλικό σου κύκλο και θα χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Πισωγυρίσματα πρώην συντρόφων σε προβληματίζουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων αλλά και μια πρόταση για πιθανή συγκατοίκηση σε βγάζει από την μονοτονία και πρέπει να αποφασίσεις. Διλήμματα.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  προχωράς τα σχέδια σου με μεγαλύτερη πίστη και γνωρίζεις τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν υποχωρείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εστιάζεις περισσότερο στις δικές σου ανάγκες, αλλά αυτό άμεσα θα σε φέρει σε κόντρα με πρόσωπα εξουσίας. Καταπιέζεσαι αρκετά. Ερωτικά σκάνδαλα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, θετικά μηνύματα λαμβάνεις από τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία τις προκλήσεις. Υπερένταση και κούραση.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  αρχικά νιώθεις πιεσμένος οικονομικά, όμως υπάρχει φως στο τούνελ και θα αλλάξει το σκηνικό. Εργασιακές διευκολύνσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι νικητής.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προσοχή σε μετακινήσεις,  καθώς αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα ταξιδιών θα σε κουράσουν. Επαγγελματικά ξεκινήματα και γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  φιλικές συναναστροφές , βρίσκεσαι με αρκετό κόσμο και θα ανοίξεις τον κύκλο σου. Εξωστρέφεια και αυξανόμενη κοινωνικότητα.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, αξιοποιείς τις ευκαιρίες που έρχονται για να στρώσεις και τα οικονομικά σου, ωστόσο ακόμα δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις . Έρωτας εν όψει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, μην αμελείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Σεξουαλική υπερδραστηριότητα και νέα γνωριμία.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,   καθυστέρησε υπογραφές, αποφάσεις, καθώς ακόμα δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλεις να ..αποκτήσεις. Επανεκτίμησε τις συνθήκες και ξεπέρασε τους φόβους σου. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  νέα γνωριμία προκύπτει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και θα νιώσεις παγιδευμένος. Πιθανόν να πρέπει να τολμήσεις;

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, τώρα μαθαίνεις να λες όχι, να μην είσαι τόσο ευγενικός και να διεκδικείς τα θέλω σου. Επαναξιολογείς τον/την σύντροφο σου. Εργασιακά σχέδια εκπληρώνονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  βιάζεσαι να τελειώσεις ..με τα άτομα που σε έχουν προβληματίσει, ωστόσο δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Άφησε τα πράγματα στην τύχη τους. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  η διαίσθηση σου χτυπάει «κόκκινο» και προχωράς αρκετά σχέδια που είχαν κολλήσει. Ερωτικά είσαι διαθέσιμος και πειραματίζεσαι με άτομο νεώτερης ηλικίας. Κατανοείς τις ανάγκες σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, νέες ευκαιρίες σε ερωτικά ζητήματα και βελτιώνονται οι συνθήκες , έτσι ώστε να «νομιμοποιήσεις» τη σχέση σου. Υπερένταση και άγχος στον εργασιακό χώρο.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   συνεχίσεις να ζεις το παραμύθι και περιμένεις το αίσιο τέλος. Πιθανόν να απογοητευτείς.. Δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση ..Γραφειοκρατικές υποθέσεις βελτιώνονται.

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ