Φανταστικά ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων

Θα σας δείξω όλες τις υπέροχες κατασκευές μας που θα δημιουργήσουν αυτή την υπέροχη προσμονή για τα Χριστούγεννα. Φανταστικά ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για τα Χριστούγεννα και τα παιδιά ανυπομονούν για τον ερχομό του Άγιου Βασίλη! Κάθε χρόνο το advent calendar είναι μια κατασκευή ένα project το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων. Φτιάξτε μαζί ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με το οποίο θα στολίσετε στο δωμάτιό του ή σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού.

Τ α ημερολόγια που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας, η οικογένειά σας θα τα θυμάται και θα τα αγαπάει για χρόνια. Πάμε να δούμε αυτά τα 5 χρόνια τις προτάσεις μου για χειροποίητα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης!

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Πρωτότυπο ξύλινο δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

DIY Advent Calendar κάνοντας εξάσκηση στη γραφή

Ένας έξυπνος τρόπος να μαθαίνουμε παίζοντας!

Μετατρέπουμε την προσμονή για τα Χριστούγεννα σε παιχνίδι! Ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης!

Φτιάξετε ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα

Μεταμορφώστε μια κρεμάστρα!

Φτιάξτε εύκολα ένα εντυπωσιακό advent calendar / ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Μεταμορφώστε ένα κασελάκι σε ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης!

Η αγωνία μετατρέπεται σε γλυκιά προσμονή και η αγωνία σε παιχνίδι! Δημιουργώντας το δικό σας ημερολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και για να περάσετε όλη η οικογένεια μαζί δημιουργικό χρόνο!

Καλές Γιορτές να έχουμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ