Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Θα λατρέψεις τις αδυναμίες σου!

Έντονα, ερωτική η Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 4 Νοεμβρίου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Θα λατρέψεις τις αδυναμίες σου! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου

Έντονα, ερωτική η Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 4 Νοεμβρίου 2017,  για να ανακαλύψεις ανικανοποίητες επιθυμίες, τον αστείρευτο πόθο, να λατρέψεις τις αδυναμίες σου και να γευτείς το ταίρι σου… σαν να είναι η τελευταία φορά; Ναι, σε αποδέχεσαι αλλά και αποκόπτεσαι απ΄ότι σε φθείρει και σε εξουσιάζει και αργά αλλά σταθερά έρχεται η κάθαρση και βλέπεις την πραγματικότητα. Τέλος,  η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο διασφαλίζει καλή ψυχολογία, ότι και να γίνεται και φυσικά όρεξη να φτιάξουμε κοινά αποδεκτές σχέσεις και να συμβιβαστούμε, μένοντας φυσιολογικοί… Προσωπική επιλογή ή αναγκαστικά, ζήτημα αρχής;

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον έβδομο ηλιακό σου οίκο στον Ζυγό και έχεις κόντρες με τα άτομα που συνεργάζεσαι και ένα έντονο πήγαινε έλα. Ερωτικά σαφώς ανεβασμένος. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Κριός β΄ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο κλείνει εκκρεμότητες σε πρακτικά ζητήματα, οικονομικά θέματα που σε είχαν προβληματίσει , ωστόσο πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Συζυγικά διαζύγια. Κριός γ’ δεκαημέρου,  συναισθηματικές συγκρούσεις, νέα γνωριμία που σε συγκλονίζει και ταράζει τα ύδατα και υπόγεια συναισθηματικά παιχνίδια. Έχεις παράπονο;

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό σε έχει κάνει πιο επιφυλακτικό απέναντι σε συναδέλφους και στον υπάρχον εργασιακό περιβάλλον και προσπαθείς να ελέγξεις τα νεύρα σου. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει μια σεξουαλική σχέση. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  η Πανσέληνος στον ζώδιο σου, οπωσδήποτε φέρνει εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα που σε κάνουν να ζεις έντονα την κάθε στιγμή. Έχεις όνειρα. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, οπωσδήποτε τίποτα δεν σου έχει χαριστεί, τουναντίον ενώ έκανες ότι μπορούσες για να διασφαλίσεις δικαιώματα ή να κάνεις το καθήκον σου, δεν κατάφερες να νικήσεις το κατεστημένο. Ευχάριστες εκπλήξεις ενόψει.

Δίδυμοι                                          

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό μιλά για έρωτες , κόντρες με το κατεστημένο, αλλαγή ψυχολογίας και σίγουρα πειραματίζεσαι με το καινούργιο. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει μια νέα σχέση ή συνεργασία και βέβαια πολλά θα ακούσεις και λίγα πρέπει να πιστέψεις.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, κλείνει (επεισοδιακά ) παρασκήνιο , έχουν αποκαλυφθεί μυστικά και ένας δύσκολος κύκλος με πολλά παρατράγουδα ευτυχώς έχει τελειώσει. Ξέρεις προς τα που να πας; Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ανατροπές, αλλαγές σε σχέδια και φυσικά νέα ενδιαφέροντα μπορεί να προκύψουν, εάν πεις ναι σε άτομα που μόλις γνωρίζεις και φτιάξεις νέες συνεργασίες. Το παλιό έχει πεθάνει.

Καρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει κυκλοθυμικό, όλα μπορεί να σου φταίνει , μαλώνεις και με τα κοντινά σου πρόσωπα και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει αλλαγές στην καθημερινότητα σου, μετακινήσεις και βέβαια συζητήσεις για εργασιακά θέματα. Πολλά λόγια …Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο βοηθάει σε φιλικά ξεκαθαρίσματα, ξέρεις πλέον που ανήκεις και ποιοι είναι οι φίλοι ή οι εχθροί. Προώθηση νέων σχεδίων. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, οικογενειακές ανατροπές, αλλαγή κατοικίας ή ακόμα και επαγγελματικής στέγης μέσα από μια νέα σχέση ή συνεργασία και φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πες ευχαριστώ.  

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ο Άρης στον Ζυγό σε φέρνει αντιμέτωπο με τον τρόπο που σκέφτεσαι , φυσικά και έχεις πρόβλημα με όποιον πάει να σου επιβάλλει την άποψη του και ίσως (πρέπει)  να προσαρμοστείς; Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει ρομαντικές στιγμές και φλερτ. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο ξεκάθαρα σε έχει τοποθετήσει σε ένα νέο περιβάλλον, από την αρχή λοιπόν, ξεκινάς και ότι προκύψει να είσαι σίγουρος /η ότι θα το αντιμετωπίσεις. Ξέρεις.. τα έχεις καταφέρει..  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εξαπατηθείς, να κάνεις τις λάθος επιλογές, ωστόσο δεν πρέπει να πέφτει η ψυχολογία σου, καθώς από τα λάθη μαθαίνεις.. Νέες επιλογές σε καθορίζουν..

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία τρεξίματος, να ψάξεις, να βρεις πόρους, έσοδα χρειάζεσαι και τα έξοδα τρέχουν και αγχώνεσαι. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει συζητήσεις για θέματα σπιτιού, αλλά θα έρθεις και πιο κοντά στους δικούς σου . Παρθένε β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο, σε οδηγεί σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, μια νέα κατεύθυνση έχεις πάρει, ξεκινάς μια νέα σταδιοδρομία και φυσικά τίποτα δεν φαίνεται και τόσο εύκολο. Αξίζει να βάλεις τα δυνατά σου.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, φυσικά και έχεις «χάσει» το μυαλό σου, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και αφορούν κυρίως την διαχείριση χρημάτων, αλλά πρέπει να κάνεις τον απολογισμό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Βιάσου.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  ο Άρης στο ζώδιο σου βάζει φρένο στο περιβάλλον σου, μπορείς να επανατοποθετηθείς, να βάλεις όρους, να ζητήσεις (πίσω) τα δικαιώματα σου και να κερδίσεις την πρωτιά. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει ζητήματα σπουδών, νέες επαγγελματικές επιλογές και πολλές μετακινήσεις. Ταξιδάκια.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο οπωσδήποτε σε βάζει σε άγχος , μέχρι τουλάχιστον να κλείσεις εκκρεμότητες με το νόμο, δάνεια και όλα , αυτά τα άχαρα, θα είναι στο μυαλό σου. Με αίσιο τέλος.. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αισθηματικές εξελίξεις, καρμικές συναντήσεις και καλό είναι να ζήσεις την ιστορία που ξεκινά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Κάνε το βήμα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον ζυγό σε αγχώνει , σε προβληματίζει, κυρίως όμως σε γεμίζει καχυποψία και εμμονές με όλους και με όλα και πρόσεχε την ψυχική σου υγεία. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει ευχάριστα οικονομικά μηνύματα και θα αυξηθούν τα έσοδα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο είναι οιωνός για τέλος και για αρχή, δηλαδή κάτι τελειώνει με σκοπό να γεννηθεί το νέο που θα σε βάλει όμως στην κατάλληλη θέση για να κάνεις θαύματα. Καλά τα πας. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,   μπορείς να ανακουφιστείς μέσα σε ένα φιλικό κύκλο που συνέχεια ανοίγει, επεκτείνεται και παρά τις συγκρούσεις που έχεις, λόγω υποχρεώσεων, μπορείς να βάλεις τον πήχη ψηλά. Σίγουρα θα τα καταφέρεις. Μην πανικοβάλλεσαι.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ο Άρης στον ζυγό φέρνει μεγάλη κινητικότητα, αλλά και ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από νέες ομάδες , ή συλλόγους και είσαι ξέρεις πώς να διαφημίσεις την εικόνα σου.. ο Ερμής στο ζώδιο σου προ αναγγέλλει μια περίοδο διαπραγματεύσεων με συνεργάτες, συγγενικά σου πρόσωπα και μια επανεκτίμηση στόχων. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη, ωφελεί την φυσικά η σου κατάσταση, καθώς πιθανόν μέσα από μια (πιεστική) εμπειρία , αρχίζεις να φροντίζεις τον εαυτό σου. Αλλαγές σε εργασιακά θέματα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ακόμα δεν μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι σου, είσαι σε φάση αναμονής, ωστόσο έχεις καταφέρει πολλά και πρόσφατες γνωριμίες θα σε πιέσουν να προχωρήσεις πιο δυναμικά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μη φοβάσαι.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, o Άρης στον ζυγό σε  κάνει να αμφιβάλλεις για το επαγγελματικό σο περιβάλλον, είσαι αρκετά καχύποπτος με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, ωστόσο μην το βάζεις κάτω και δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να το συζητήσεις. Ο Ερμής στον Τοξότη, προ αναγγέλλει λόγια, μυστικά και ένα παρασκήνιο που μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιά. Προσέχεις για να έχεις. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο σε βοηθάει να δεις ξεκάθαρα και να περάσεις από κόσκινο συναδελφικές σχέσεις και αυτό βέβαια σε κάνει πιο αποδοτικό και επιφυλακτικό. Νέα ξεκινήματα.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, μια προσωπική σου επιλογή έχεις φέρει τα πάνω κάτω στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ξέρεις ότι πολλές φορές βαδίζουμε μόνοι στη ζωή , αλλά αυτό μας οδηγεί στην επιτυχία. Ερωτικές ανατροπές.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει μικροεμπόδια σε θέματα απασχόλησης, εάν θέλεις να ταξιδέψεις, οπωσδήποτε πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ελέγξεις όλες τις λεπτομέρειες και καλό είναι να αποφύγεις τις κόντρες με το περιβάλλον σου. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει τέλος σε μια συνεργασία ή σε μια προσωπική σχέση που διαρκεί χρόνια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αλλάζει η νοοτροπία σου , δηλαδή ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ταξίδια, γνωριμίες μέσα από μια νέα απασχόληση , έχει αλλάξει τελείως η ζωή σου και βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος με τους κατάλληλους ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειες σου. Τελείωνε με τον αρνητισμό.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει αναταραχή σε περιουσιακά ζητήματα, οφειλές από δάνεια και έχεις (ξε)χάσει να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που τώρα καίνε.. Ο Ερμής στον Τοξότη προ αναγγέλλει αλλαγές , προτάσεις για επαγγελματικές μετακινήσεις και ίσως βρεθεί προσωρινή λύση. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κλείνει προσωρινά στο καβούκι σου, θέλεις να κάνεις την επανεκτίμηση των σχεδίων σου και μπαίνεις, στα σίγουρα πλέον , σε νέο κύκλο προσπαθειών. Ότι έγινε, έγινε. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, σίγουρα είσαι στριμωγμένος, έχεις δηλαδή πελαγώσει, λόγω απρόβλεπτων εξόδων, ωστόσο θα βρεθεί λύση και θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Βρες διέξοδο στο σεξ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ