Όλες οι τάσεις για τα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2018

Όλοι οι nail designers δημιούργησαν τάσεις στο μανικιούρ και τις παρουσίασαν στην εβδομάδα μόδας. Όλες οι τάσεις για τα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2018 – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Όλοι οι nail designers δημιούργησαν τάσεις στο μανικιούρ και τις παρουσίασαν στην εβδομάδα μόδας. Έχοντας στο πλευρό τους τις  κορυφαίες εταιρείες δημιούργησαν τάσεις που ξεχώρισαν με υπέροχη παλέτα χρωμάτων που αφορά είτε τα extreme neon, είτε τα μεταλλικά χρώματα που φέτος θα έχουν την τιμητική τους. Το κλασικό κόκκινο εξακολουθεί να είναι κυρίαρχο, όπως επίσης και οι nude αποχρώσεις.

Νέον χρώματα. Ενώ σχεδόν κάθε χρόνο την άνοιξη συναντούμε παλ παλέτες χρωμάτων στα νύχια, φέτος γίνεται η έκρηξη χρωμάτων στις πασαρέλες και θα πειραματιστούμε μόνο με νέον χρώματα σε όλη την γκάμα των χρωμάτων.

Αποχρώσεις του μπλε.Το μπλε χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις του θα είναι το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν σε ρούχα, τσάντες ,παπούτσια μακιγιάζ και νύχια. Στα νύχια θα εμφανίζεται μόνο του σε όλες τις έντονες αποχρώσεις του μπλε, είτε μέσα από σχέδια

Μεταλλικά χρώματα. Ήρθε η ώρα που το μανικιούρ μας θα είναι εντυπωσιακό και μόνο με το χρώμα. Τα μεταλλικά χρώματα θα είναι must αυτή την σεζόν και θα τα δούμε σε απίστευτα όμορφες αποχρώσεις όπως επίσης και στην γραμμή του γαλλικού.

Το κλασικό κόκκινο θα είναι από τα κυρίαρχα χρώματα όπως επίσης και οι nudeαποχρώσεις όπου και τα δύο αυτά χρώματα τα είδαμε στην πασαρέλα χωρίς κανένα σχέδιο. Και αντιθέτως είδαμε πολλές μαύρες γραμμές, πολλά logo & μονογράμματα σε nude χρώματα.

Τέλος, τα νύχια που εντυπωσίασαν ήτανε αυτά με τα αφηρημένα σχέδια και αυτά με τα μεγάλα στρας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ