Γαλλικό μανικιούρ – τάσεις για το φθινόπωρο –χειμώνα 2018

Δεν συναντήσαμε σε κανένα οίκο το κλασσικό Γαλλικό στα νύχια! Γαλλικό μανικιούρ – τάσεις για το φθινόπωρο –χειμώνα  2018 – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Οι τάσεις στο Γαλλικό μανικιούρ για το φθινόπωρο –χειμώνα  2018 είναι διαφορετικές!!!

Ένα από τα αγαπημένα μας μανικιούρ είναι χωρίς αμφιβολία το γαλλικό που θεωρείται πλέον κλασικό στις προτιμήσεις μας. Για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2017 -2018 το γαλλικό μανικιούρ ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και “παίζει” με τα χρώματα και τα σχήματα.

Είναι μια από τις τεχνικές περιποίησης των άκρων που- λέγεται ότι- χρονολογείται από το 18ο αιώνα. Το γαλλικό μανικιούρ που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από τις γυναίκες (οκ, ίσως να κονταροχτυπιέται με τo κλασικό κόκκινο χρώμα) συνεχίζει να είναι τάση μέχρι και σήμερα, αλλά εξελίσσεται και παίρνει νέες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες μορφές.

Ευτυχώς, το σχετικά απλό του σχήμα δίνει περιθώριο για δημιουργικούς πειραματισμούς κι έτσι συνεχώς αναβαθμίζεται και ανανεώνεται με νέες τεχνικές και σχέδια.

Δεν συναντήσαμε σε κανένα οίκο το κλασσικό Γαλλικό στα νύχια, αντιθέτως το είδαμε σε πολλές εναλλαγές του καφέ, του  μαύρου, του μεταλλικού χρυσού, του γκρι, του ροζ με διάφορες γραμμές και σχέδια στο ένα νύχι.

Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκολλήσουμε το μυαλό μας από το κλασικό Γαλλικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση και λίγη φαντασία.

french-manicure-taseis-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2018-mommyjammi2 french-manicure-taseis-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2018-mommyjammi3 french-manicure-taseis-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2018-mommyjammi4 french-manicure-taseis-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2018-mommyjammi5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι ασθένειες και τα νύχια μας! – γράφει η Χρύσα Βουλγαρίδου.

oi-astheneies-kai-ta-nyxia-mas-grafei-h-xrysa-voulgaridou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ