Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στην βαλίτσα σου για το Πάσχα;

Τι θα πάρουμε μαζί; Θα χωρέσουν όλα στη βαλίτσα; Μήπως δεν είναι αρκετά; Ηρεμήστε κορίτσια! Εδώ σας έχω τη λύση. Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις στην βαλίτσα σου για το Πάσχα; – γράφει η στυλίστρια Μαρία Γκιόκα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να παίρνω υφασματάκια και να ασχολούμαι να ράβω για τις κούκλες μου ρούχα και να κάθομαι να παρατηρώ τη γιαγιά μου που έραβε στη ραπτομηχανή. Όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω απαντούσα σχεδιάστρια μόδας… 

Follow me!

Fb: https://www.facebook.com/maria.gkioka.18

Insta: https://www.instagram.com/marygkioka/

BlogLink: https://marygk.blogspot.gr/

BlogPageFb :https://www.facebook.com/marygkimage/

IntsaBlog: https://www.instagram.com/marygk.blogspot.gr_/


Σχολεία , σχολές έκλεισαν, οι άδειες ξεκίνησαν και όλες σίγουρα θα έχετε βρει Πασχαλινό προορισμό και το μόνο που εκκρεμεί είναι να φτιάξετε τη βαλίτσα. Κάπου εδώ λίγο πολύ, όλες αγχωνόμαστε και ξεκινάμε να αναρωτιόμαστε… τι θα πάρουμε μαζί; Θα χωρέσουν όλα στη βαλίτσα; Μήπως δεν είναι αρκετά; Ποια βαλίτσα να πάρουμε; Ηρεμήστε κορίτσια! Εδώ σας έχω τη λύση.

Προτιμήστε μια βαλίτσα μεσαίου μεγέθους που θα χωράει τα απαραίτητα και λίγο παραπάνω. Επιλέξτε κομμάτια paspartou δηλαδή  ρούχα της γκαρανταρόμπας σας  ταιριάζουν σε κάθε περίσταση ή περίπτωση και θα τα φοράτε σε πρωινές και βραδινές εξόδους με τους ανάλογους συνδυασμούς.

  • Τζιν παντελόνι
  • Δερμάτινο jacket ή Καμπαρντίνα
  • Φόρεμα
  • Ζιπκιλότ
  • Ανοιξιάτικα πουλόβερ
  • T shirt

Όσο για τα παπούτσια θέλουμε άνετα ζευγάρια τα οποία δε θα τα φοράμε πρώτη φορά γιατί σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να μη σας βολεύουν ή να σας χτυπήσουν.

  • Sneakers
  • Oxford ή μπαλαρίνες
  • Ψηλοτάκουνα

Σίγουρα θα χρειαστείς να έχεις μαζί σου ένα βραδινό τσαντάκι (φάκελο) , φουλάρι γιατί ακόμα  ο καιρός δεν έχει ζεστάνει, τα απαραίτητα μπιζού που ταιριάζουν στα σύνολα που επέλεξες  και φυσικά μη ξεχάσετε τη λαμπάδα σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ