27 Ιουλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του!

Προσοχή σε θέματα μετακινήσεων, επικοινωνιών, εμπορίου! Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο χωριστά αυτό το διάστημα; 27 Ιουλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του! – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Στις 27 Ιουλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα κρατήσει μέχρι και τις 18 Αυγούστου με τη “σκιά” του να τελειώνει κάπου στις αρχές του Σεπτέμβρη. “Σκιά” ονομάζουμε ένα διάστημα περίπου 10-15 ημερών (ανάλογα τον αστρολόγο!) πριν και μετά την έναρξη του φαινομένου όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει την επίδρασή του. Αυτό συμβαίνει επειδή στην ουσία το φαινόμενο ήδη έχει αρχίσει να γίνεται σε άλλα πεδία και φτάνει στην υλική εκδήλωσή του όταν ο Ερμής στα μάτια μας, φαίνεται να κινείται ανάδρομα.

Πέρα λοιπόν από τη γενικότερη προσοχή που θα χρειαστεί να δώσουμε σε θέματα μετακινήσεων, επικοινωνίας, ηλεκτρονικών μέσων και εμπορίου, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα οπότε θέματα σχετικά με παιδιά, δημιουργικότητα, τέχνη, και εξουσία ίσως μας απασχολήσουν ή σκαλώσουν. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια θα είναι η δυναμική για κάθε ζώδιο.

Κριός

Η δημιουργικότητά σας θα είσαι σε ύφεση για ένα διάστημα αλλά να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να εμπνευστείτε από παλαιότερες εμπειρίες και να πάρετε χρήσιμα μαθήματα. Ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να αναπαράγει ή να θυμάται παλαιότερα μοτίβα που σας ενέπνεαν. Βρείτε την ευκαιρία να βουτήξετε πάλι μέσα σε αυτά και να τα δείτε με νέο μάτι. Αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον, βάλτε το σε εφαρμογή όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος. Δώστε επίσης προσοχή σε θέματα παιδιών (και σε εγκυμοσύνες που μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν το περιμένετε) και σε ανθρώπους που μπορεί να σας επιβάλλουν αυτά που εκείνοι νομίζουν ως σωστά.

Ταύρος

Το σπίτι θα είναι το…πεδίο βολής για όσο διάστημα είναι ανάδρομος ο Ερμής. Πολλοί από εσάς ίσως θελήσετε να ανασκευάσετε πράγματα, να ανανεώσετε σημεία του σπιτιού ή ακόμα και να αλλάξετε σπίτι (κάτι που φυσικά καλό θα ήταν να περιμένετε να το κάνετε αφού γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής!). Επαναξιολογήστε τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και δείτε που θα πρέπει να πείτε όχι. Είναι επίσης αρκετά πιθανό να νιώθετε μια ανασφάλεια χωρίς προφανή λόγο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής θα ταράζει τα θεμέλια όσων σας προσφέρουν αυτή την ασφάλεια. Ίσως είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθείτε αν πρέπει να βασίζεστε σε ευμετάβλητα πράγματα ή στο Θεό.

Δίδυμοι

Ο Ερμής θα σας “χτυπήσει” στο πεδίο της καθημερινής επικοινωνίας και της συνδιαλλαγής σας με τα άλλα άτομα. Θα είναι πιο δύσκολο να περάσετε το μήνυμα που θέλετε και θα πρέπει να τα εξηγείτε όλα δύο φορές, δύο φορές! Οι μικρές μετακινήσεις ίσως γίνουν μεγάλος μπελάς για αυτό δείξτε την απαραίτητη προσοχή και προνοητικότητα (μην παρατάτε, ας πούμε, την κάρτα απεριορίστων όπου λάχει!). Ίσως λάβετε νέα από άτομα που έχετε να τα δείτε κάμποσο καιρό ή συμφιλιωθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει. Και στις δύο περιπτώσεις θα δείτε αν το άτομο ήρθε για να μείνει μόνο όταν ο Ερμής έρθει και πάλι ορθόδρομος.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας ίσως είναι λίγο ανάστατα αυτό τον καιρό. Θα είναι εύκολο να ξοδέψετε χωρίς σύνεση. Δείξτε προσοχή στην υπερβολή. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε δάνειο αλλά είναι πιθανό να σας επιστρέψουν δάνειο που έχετε δώσει εσείς (ναι έχει και τα καλά του ο ανάδρομος Ερμής!). Όπως και οι Ταύροι, έτσι και εσείς μπορεί να νιώσετε μια ανασφάλεια χωρίς λόγο. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής θα ταράζει τα θεμέλια όσων σας προσφέρουν αυτή την ασφάλεια. Ίσως είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθείτε μαζί με τους Ταύρους, αν πρέπει να βασίζετε την ασφάλειά σας σε ευμετάβλητα πράγματα ή στο Θεό.

Λέων

Εντάξει. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο δικό σας ζώδιο οπότε μην περιμένετε πολλά! Ό,τι συνοδεύει αυτή την κίνηση του Ερμή θα το βιώσετε για αυτό προσοχή σε επικοινωνία, ταξίδια, μέσα μεταφοράς και ηλεκτρονικά μέσα. Όσοι από εσάς είστε έμποροι, μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα αυτό το διάστημα. Επανεξετάστε επίσης σχέσεις και φιλίες για να δείτε αν αξίζουν. Ίσως συμβούν και γεγονότα που θα βάλουν σε δοκιμασία το εγώ σας και θα σας βάλουν να αναρωτηθείτε αν τελικά θα πρέπει να είναι τόσο φουσκωμένο…

Παρθένος

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα σας σπρώξει στα άκρα αλλά για καλό. Θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να βάλετε σε τάξη τον πανικό που θα αρχίσει να επικρατεί μέσα σας. Γιατί αυτό; Γιατί ο Ερμής θα βρίσκεται στο υποσυνείδητό σας και θα…παίζει μπάλα σπάζοντας και κάνα βάζο!  Παλιά άγχη και “δαίμονες” πορεί να εμφανιστούν ξανά και ζητάνε κάθαρση και θεραπεία. Με αυτόν τον Ερμή, μπορείτε να προχωρήσετε σε βαθιά θεραπεία αν θέλετε. Δώστε προσοχή σε οτιδήποτε κρυμμένο σας εμφανιστεί. Μυστικά μπορεί να έρθουν στο φως και να σας εφοδιάσουν με την κατάλληλη πληροφορία. Αυτό το διάστημα ίσως νιώθετε εξαντλημένοι για αυτό φροντίστε να δίνετε στον εαυτό σας ευκαιρίες ξεκούρασης.

Ζυγός

Παλιοί γνωστοί ίσως κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στη ζωή σας. Φίλοι από το παρελθόν ή φίλοι που σας κάνουν να θυμάστε το παρελθόν θα είναι παρόντες. Είναι μια καλή περίοδος για να ξαναδέσετε δεσμούς που είχαν χαλαρώσει. Ίσως μάθετε και πράγματα για έναν φίλο σας που δεν τα ξέρατε. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα δυναμώσουν. Το θέμα είναι να κρατήσουν κι όταν ο Ερμής έρθει στην ορθόδρομη πορεία. Αυτό θέλει δουλειά από εμάς.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής, σας ζητά να δείτε ξανά το που πηγαίνετε και το τι θέλετε από τη ζωή. Επαναξιολογήστε τους στόχους σας και δείτε αν η πορεία που έχετε μέχρι στιγμής σας ικανοποιεί.     Θέματα εργασίας ίσως εγερθούν από το πουθενά και να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα βάλετε με ανωτέρους. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Αν κάποιοι από εσάς είστε άνεργοι, ίσως η προηγούμενη δουλειά σας ξανανοίξει την πόρτα.

Τοξότης

Η κίνηση του Ερμή στον Λέοντα, θα σημάνει για εσάς μια περίοδο όπου θα είστε ανοιχτοί σε ιδέες που είχατε στο παρελθόν. Εμπνεύσεις και πιστεύω που τα είχατε ξεχάσει, κάνουν πάλι την εμφάνισή τους. Δείτε αν έχετε να πάρετε κάτι από αυτά. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για οποιαδήποτε σπουδή ή σεμινάριο. Η επαφή με καινούριες ιδέες αυτή την περίοδο δεν θα είναι τόσο καρποφόρα όσο όταν γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής. Επίσης, αν υπάρχει κάποιο νομικό θέμα σε εκκρεμότητα, καλύτερα χειριστείτε το από τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά για να είστε πιο σίγουροι.

Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο δείξτε τη δέσουσα προσοχή στα οικονομικά σας καθώς μπορεί πολύ εύκολα να “ξεφύγετε”. Δείτε που ξοδεύετε ώστε να έχετε τον έλεγχο. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να δανειστείτε όμως υπάρχει καλή πιθανότητα να σας επιστρέψουν κάτι που σας χρωστάνε.

Αδράξτε την ευκαιρία επίσης αυτή την περίοδο και δείτε τις εξαρτήσεις σας. Τι είναι αυτό που σας κρατάει και δε σας αφήνει να πάτε πιο μακριά; Ποιοί είναι οι φόβοι σας; Ο Ερμής μπορεί να τους φέρει στην επιφάνεια για να τους δείτε. Θα τους δουλέψετε όταν γυρίσει ορθόδρομος.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να επαναξιολογήσετε τις παντός είδους σχέσεις σας. Ποιός έχει το πάνω χέρι; Είναι η σχέση (φιλική, ερωτική, επαγγελματική) ουσιαστική; Έχει λόγο να υπάρχει ή είναι αποτέλεσμα μόνο του φόβου σας μη μείνετε μόνοι;

Παλαιότερες σχέσεις ή συνεργασίες ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Δείτε αν αξίζουν τον κόπο. Δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις που ήδη έχετε. Αν περνάνε κρίση, δοκιμάστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ γιατί αλλιώς δε θα βγάλετε άκρη. Γενικά αυτό το διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείτε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.

Ιχθύες

Αυτή η περίοδος θα σας βρει να εξαντλήστε σχετικά εύκολα για αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε. Μικρά θέματα με την υγεία ίσως προκύψουν που συνήθως θα οφείλονται σε κάποια παρελθοντική σας κατάχρηση. Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια επέμβαση εκτός αν είναι εντελώς απαραίτητη. Ίσως επίσης κληθείτε και εσείς οι ίδιοι να παράσχετε κάποιου είδους βοήθεια ή υποστήριξη σε άτομα που θα το έχουν ανάγκη.

Θέματα με την εργασία ίσως επίσης προκύψουν. Οι συνάδελφοί σας δε θα είναι και το πιο εύκολο πεδίο…Τηρείστε ασφαλείς αποστάσεις για να αποφύγετε τις συγκρούσεις (κάτι σαν τις οδηγίες της Εθνικής Οδού).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ