Συγκινητική είναι η ανταπόκριση δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά για βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή, σπεύδουν συνεχώς Πειραιώτες, προσφέροντας φάρμακα, φαρμακευτικά είδη και τρόφιμα μακράς διαρκείας. Συγκινητική είναι η ανταπόκριση δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά για βοήθεια στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά για συγκέντρωση φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και ξηράς τροφής, για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή, σπεύδουν συνεχώς Πειραιώτες, προσφέροντας φάρμακα, φαρμακευτικά είδη και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε  παράδοση των προϊόντων που έχουν συγκεντρωθεί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, στον Δήμο Ραφήνας και στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Σημειώνεται πως φορείς της πόλης, όπως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, έχουν προσφέρει φάρμακα και φαρμακευτικά είδη. Επιπλέον, στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά ανταποκρίνονται και επιχειρηματίες της πόλης μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες και οι φορείς που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, μπορούν να φέρουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά) τα εξής είδη: γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και σνακς όπως μπισκότα, κρουασάν,  φρυγανιές, παξιμάδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Το Γραφείο Εθελοντισμού λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 20:00 και θα παραμείνει ανοικτό για το σκοπό αυτό σήμερα Τετάρτη 25/7 και αύριο Πέμπτη 26/7.

 Επίσης Ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού

Ενίσχυση πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μπροστά σε αυτή την εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων.

Πληροφορίες Λογαριασμού:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.

Αρ. Λογαριασμού
0026.0240.31.0201181388

IBAN
GR6402602400000310201181388

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει στις πληγείσες περιοχές επιχειρώντας με το ανθρώπινο δυναμικό του και το διασωστικό εξοπλισμό στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας στο έργο μας!

Πηγή: http://www.redcross.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ