Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Ήλιο στον Ζυγό, ξεκινά επισήμως το Φθινόπωρο και συνειδητοποιούμε την αξία της συντροφικότητας, είμαστε πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί, έχουμε περισσότερες αντοχές με το περιβάλλον μας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  είστε κοντά στα όνειρα σας, κυρίως σε προσωπικά ζητήματα, έχετε καταφέρει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και τώρα μπορείτε να απολαύσετε όμορφες συντροφικές στιγμές με το ταίρι σας. Αποφεύγετε να κρίνετε τους άλλους και προσοχή σε λεκτικούς διαξιφισμούς . Κριός β’ δεκαημέρου, γενικά αρχίζετε και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, προετοιμάζεστε για μια καλύτερη περίοδο και κάνετε συγχρόνως την αυτοκριτική σας. Μια μυστική σχέση σας προβληματίζει.    Κριός γ’ δεκαημέρου, καλή η περίοδος που ξεκινά, καθώς ο Δίας εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο και θα φέρει δώρα οικονομικά αλλά και σχέσεις έντονης ερωτικής συγκίνησης. Περιμένετε και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου,  έμφαση δώστε τώρα στην καθημερινότητα σας, αγαπήστε περισσότερο αυτά που κάνετε και διώξτε τις κακές σκέψεις και ανασφάλειες. Η εύνοια στο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζεται. Έρωτας μετ εμποδίων.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε, συμφωνήσατε με τον εαυτό σας πως θα προχωρήσετε και βέβαια πάντα επιλέγετε, όπως και τώρα, με προσοχή τους συνεργάτες σας. Μεγαλώνει η ομάδα σας και έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα σχέδια σας.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων , συνεργασιών, κλείνετε συμφωνίες, επισημοποιείται τη σχέση σας, γνωρίζετε τον άνθρωπο σας, σημαντικά λοιπόν γεγονότα , με τον Δία στον Σκορπιό και στο δικό σας δεκαήμερο.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, έχετε αναστατωθεί αρκετά, αυτό το διάστημα, λόγω ξαφνικών ερωτικών εμποδίων, και φυσικά σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια νέα επιλογή, αφήνοντας πίσω, οτιδήποτε σας έχει πληγώσει. Προσοχή μόνο σε βιαστικές κινήσεις αποχωρισμού.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, θολό λίγο το τοπίο στα επαγγελματικά σας, ωστόσο ξέρετε πως να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την καριέρα σας, να προωθήσουν τα θέλω σας και τώρα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή, χωρίς αναβολές.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, θετική η περίοδος για εργασιακά ζητήματα, σκεφτείτε ότι με τον Δία στον Σκορπιό και στο δικό σας πλέον δεκαήμερο, ομορφαίνει ο χώρος σας, ασχολείστε περισσότερο με απλά καθημερινά πράγματα και αναθερμαίνονται και οι συναδελφικές σχέσεις. Ευχάριστες μετακινήσεις, προοπτικές εξέλιξης.

Kαρκίνος 

Καρκίνος ασ’ δεκαημέρου, ζείτε μια βελτιωμένη καθημερινότητα, καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, υποστηρίζουν τις επιλογές σας, τις αποφάσεις σας και γενικά έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε να ζήσετε και πως να διαμορφώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας. Αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σχέσεις, ωστόσο προσέχετε λίγο συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου, τρέχει το μυαλό σας σε νέα σχέδια, αναζητάτε πλέον κάτι  να κάνετε, να φροντίσετε περισσότερο την επιμόρφωση σας και ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, καθώς και μακρινά ταξίδια που υπόσχονται συγκινήσεις.   Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,    με τον Δία στον Σκορπιό και στο δικό σας , πλέον δεκαήμερο, είναι εύκολο να χαμογελάτε, να φλερτάρετε και γενικά να ρισκάρετε , χωρίς να φοβάστε ότι θα αποτύχετε. Ευνοούνται οι σχέσεις με νεώτερα άτομα, κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προχωρείτε σε μια νέα κατάσταση, είστε σαφώς πιο ανεβασμένοι και δώστε τώρα προτεραιότητα σε θέματα , απλά , καθημερινά, όπως το να βρείτε μια νέα εργασία, να φτιάξετε τον χώρο σας ή να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε. Ταξιδάκια . αλλά προσοχή σε ατυχήματα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, προσοχή σε επενδύσεις, θέματα οικονομικά, σαφώς έχετε ευκαιρίες στα χέρια σας, που δεν είχατε ξαναδεί , μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους νέους συνεργάτες σας, απλά κάντε βήματα, αλλά ελέξτε τα νώτα σας.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Δίας στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερο σας, ξέρετε ότι αυτό θα βελτιώσει αρκετά οικογενειακές σχέσεις, επίσης υπάρχει και μια ευκαιρία, μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και γενικά πιστέψτε στην τύχη σας, και συζητήστε για το μέλλον σας. Πιθανόν νέα γνωριμία.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, σε μια νέα πηγή εσόδων, πιθανόν να αντιμετωπίζετε εμπόδια στο πως να διαμορφώσετε μια σταθερή οικονομική κατάσταση, όμως τρέξτε λίγο περισσότερο και όλα θα γίνουν, όπως τα επιθυμείτε. Δυσκολίες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον σας αποθαρρύνουν.      Παρθένε β’ δεκαημέρου, περνάτε μια περίοδο θολή, καθώς βρίσκεστε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, τελικά απόλυτα και πολλοί από εσάς, θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάτι καινούργιο. Μην είστε επιπόλαιοι.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Δίας από τον Σκορπιό, επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο, και γίνεται εύκολη η ζωή, είτε γιατί διευκολύνεστε σε μετακινήσεις, σπουδές, προβολή της δουλειάς σας , είτε γιατί βελτιώνετε η ψυχολογία σας και αρχίζετε να ονειρεύεστε. Ευνοούνται οι συγγενικές σχέσεις, εξομαλύνονται προβλήματα.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά, γιορτάζετε τα γενέθλια σας, αρχίζει επίσημα η αστρολογική χρονιά σας, και βέβαια πρέπει να κάνετε τον απολογισμό σας και να βάλετε νέους στόχους που θα βελτιώσουν την ζωή σας σε γενικό επίπεδο. Προσοχή σε μετακινήσεις. Εύνοια σε οικονομικά ζητήματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, καιρός να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε μπερδεμένο, υπάρχει στην καθημερινότητα σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη , τώρα κάντε επιλογές που ταυτίζονται όμως με το χαρακτήρα σας, και προπαντός κρατείστε μικρό καλάθι. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο Δίας στον Σκορπιό επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο και είναι ενθαρρυντικό σημάδι για να προχωρήσετε σε μια νέα βελτιωμένη οικονομική πραγματικότητα, να πάρετε ηθική ικανοποίηση από το περιβάλλον σας και γενικά θα βιώσετε μια περίοδο ανάτασης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ζείτε μια εσωτερική αναστάτωση, έχετε πάρει τη θέση του παρατηρητή, και συνειδητοποιείτε ότι ευθύνεστε εσείς για την ψυχική ταλαιπωρία που περνάτε. Ανεξαρτητοποιηθείτε από τους άλλους, μη βασίζετε την ευτυχία σας στη καλή διάθεση των αγαπημένων σας. Μυστικά αποκαλύπτονται.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,   περνάτε μια καλή φάση , έχετε κάνει γενναία βήματα, προχωρήσατε επαγγελματικά σχέδια και βέβαια αξιοποιήσατε και τις γνωριμίες σας , επενδύοντας στο μέλλον σας. Καλοί οιωνοί για οικονομικά θέματα.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  ο Δίας, επιτέλους, μπαίνει στο δεκαήμερο σας, θα νιώσετε και εσείς την εύνοια του , και τρέξτε τα σχέδια σας, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και πείτε ναι σε σπουδές, ταξίδια, προσωπικές εκκινήσεις και επαγγελματικά ανοίγματα. Τύχη, και αισιοδοξία.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εύνοια μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε μάτι ανοιχτά, είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε σε οτιδήποτε έχει δημόσια προβολή και να αναζητήσετε νέους ανθρώπους, και μέσα από νέες γνωριμίες, να επωφεληθείτε. Φλερτ μέσα στο φιλικό περιβάλλον. Νέα γνωριμία.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις, καθώς και η υπεραισιοδοξία που σας έχει πιάσει, δεν θα βοηθήσει στο να ξεπεράσετε υπαρκτά προβλήματα, μείνετε επιφυλακτικοί σε νέα επενδυτικά σχέδια. Προσωπικά αδιέξοδα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ο Δίας από τον Σκορπιό, επηρεάζει το δεκαήμερο σας, φέρνει καλύτερη ψυχολογία, εσωτερική δύναμη, γενναιότητα να αντιμετωπίσετε τη ζωή με θάρρος και βέβαια μυστικές συμφωνίες, και οικονομική βοήθεια αναμένονται να αλλάξουν θετικά τη ζωή σας. Κέρδη από μυστικές πηγές.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, μεγάλες ιδέες, και έξυπνα κινείστε αυτό το διάστημα , παρά την επιρροή του Κρόνου, είστε πολύ ανεβασμένοι, έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση, καθώς δέχεστε προτάσεις που βελτιώνουν το επαγγελματικό σας προφίλ, και συνεργάζεστε καλύτερα με τους εργοδότες σας ή μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Τα έξοδα συνεχίζονται.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, φτιάξτε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αξιοποιείστε θετικά τον χρόνο σας και μη χάνεστε στις λεπτομέρειες. Κυνηγήστε τα όνειρα σας, έχοντας όμως μια κρυφή ατζέντα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ο Δίας από τον Σκορπιό, επηρεάζει τώρα το δεκαήμερο σας, και είναι θετικό αυτό για την ψυχολογία σας, αλλά και για την ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου και ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και συλλογικές δραστηριότητες ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Παίρνετε θέση μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ενέργεια, φουλ δραστήριοι  αυτό το διάστημα, και υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να δείτε την ευκαιρία και να μη φαντάζεστε ..εχθρούς και δαίμονες. Προσοχή σε ατυχήματα, μετακινήσεις καθώς ταξιδεύετε. Δείτε με θετικό μάτι την εξέλιξη σας μέσα από μια νέα σπουδή.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αγαπάτε την ελευθερία σας, είστε δραστήριοι από τη φύση σας, και αυτήν την περίοδο μπορείτε εάν θέλετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, κάνοντας κάτι μοναδικό και διαφορετικό. Τολμήστε να ξεχωρίσετε.    Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ο Δίας από τον Σκορπιό, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και αφήνει πίσω οτιδήποτε σας έχει κουράσει και φθείρει ψυχολογικά , είστε πιο έτοιμοι να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές, που θα αλλάξουν, βελτιώσουν τη ζωή σας. Πείτε όχι στην καταπίεση.

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, πιεσμένοι είστε, καθώς είστε σε φάση εξελίξεων, ίσως βρίσκεστε σε μια άλλη πόλη, έχετε μετακομίσει, έχετε αλλάξει τη δουλειά σας ή ακόμα μπορεί και να βρίσκεστε σε μια νέα πόλη και πρέπει πολλά πράγματα να τακτοποιήσετε και να οργανωθείτε. Προσοχή σε άτομα που μόλις γνωρίζετε.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετική η περίοδος, εφόσον έχετε τολμήσει να αρπάξετε τις ευκαιρίες, συνεχίστε να επενδύετε στο εξωτερικό , στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα ταλέντα σας και λειτουργείστε με την διαίσθηση σας. Έρωτας με απόσταση σας μαγνητίζει.     Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ο Δίας από τον Σκορπιό, επηρεάζει το δεκαήμερο σας, λειτουργείτε πιο θετικά αυτήν την περίοδο, ευνοείστε σε σχέδια και επαφές με ανώτερα ιδρύματα, εάν είστε σπουδαστές θα έχετε επιτυχίες και επενδύστε σε ταξίδια και άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ