Οι άνθρωποι πονάνε συναισθηματικά μετά από έναν χωρισμό!

Οι άνθρωποι πονάνε συναισθηματικά μετά από έναν χωρισμό,αλλά μπορούν εύκολα να βρουν την δύναμη για να πάνε παρακάτω… Οι άνθρωποι πονάνε συναισθηματικά μετά από έναν χωρισμό! – Γράφει η Relationship Blogger  Tina Michaelidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

 Βιογραφικό :

“Στα 6 χρόνια μου ως Relationship Blogger μετά από πολύ κλάμα ακούγοντας τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και γράφοντας για τους πρώην έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και για τα λάθη που έχω κάνει καθώς έμαθα και για τις σχέσεις.Μότο μου να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!”
Social Media :

Ο χωρισμός πάντα είναι επώδυνος και θέλει τον χρόνο του για να τον ξεπεράσεις. Ο χρόνος άλλωστε λένε πως είναι ο καλύτερος γιατρός για τέτοιες καταστάσεις και πολλές φορές είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτές ειδικά αν πάσχεις από κατάθλιψη που μπορεί να σε ρίξει ακόμα περισσότερο.

Η καρδιά σου πάντα θα ματώνει και μέχρι να κλείσουν οι πληγές θα υποφέρεις πολύ και θέλει κόπο και δύναμη για να σταθείς ξανά στα πόδια σου και για να ξαναβρείς το αληθινό σου χαμόγελο. Φυσικά αν νιώθεις πως πνίγεσαι μπορείς να συμβουλευτείς και κάποιον ειδικό ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις λίγο πιο ανώδυνα,αλλά να ξέρεις πως αν δεν βρεις την δύναμη που έχεις μέσα σου τότε ούτε ο ειδικός θα μπορέσει εύκολα να σε βοηθήσει.

Οι σχέσεις που τελειώνουν άδοξα δεν πρέπει να σε φοβίζουν και να σε πληγώνουν γιατί με κάποιον μαγικό τρόπο εκεί που δε το περιμένεις θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να μην φοράς παρωπίδες, να μην είσαι κολλημένη στα παλιά και φυσικά να μην έχεις συναισθήματα για τον πρώην σου.

Οι άνθρωποι πονάνε συναισθηματικά μετά από έναν χωρισμό,αλλά μπορούν εύκολα να βρουν την δύναμη για να πάνε παρακάτω γιατί η ζωή είναι μικρή για να βασανιζόμαστε για τέτοιες καταστάσεις.

Να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε και γιατί σας πάει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ