Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Πανσέληνος στον Κριό, στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, σημαίνει τέλος, ρήξη, fight, μάχη μέχρι να υπάρξουν θύματα, και έτσι αναγκάζεσαι να  τελειώνεις με άστοχες παρορμητικές κινήσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Πανσέληνος στον Κριό, στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, σημαίνει τέλος, ρήξη, fight, μάχη μέχρι να υπάρξουν θύματα, και έτσι αναγκάζεσαι να  τελειώνεις με άστοχες παρορμητικές κινήσεις, πρέπει να καλουπώσεις τα θέλω σου, να περπατήσεις σε στενό δρομάκι, και να συμβαδίσεις με τους άλλους γύρω σου.. Ο Κρόνος πιέζει για να καταλάβεις τα όρια σου, σε βγάζει από τα ρούχα σου, αγανακτείς, παραπονιέσαι , αλλά συγχρόνως σε δελεάζει με την ιδέα της σιγουριάς και εδώ παίζεται το παιχνίδι. Συγκρούεσαι με τους φόβους σου και ακούς την καρδιά σου, ή σκύβεις το κεφάλι και ακολουθείς το κοπάδι;

Υστερόγραφο, ευκαιρίες, ουφ…ευτυχώς.. για κοινωνική δικτύωση, φλερτ, γνωριμίες και στιγμές για περιστασιακή χαρά , ναι είναι εφικτό και περνάς καλά, αρκεί να το ξέρεις μονάχα εσύ..Σςςςς..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα φέρει δραστικές αλλαγές, όπου και αναγκαστικά προσαρμόζεστε σε μια νέα κατάσταση, έχουν προηγηθεί ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και βέβαια ζείτε μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον που σας δεσμεύει ψυχολογικά.  Επωφεληθείτε από ερωτικές προτάσεις που μπορεί να σας αναζωογονήσουν.   Κριός β’ δεκαημέρου,   ο Ερμής από τον ζυγό, επηρεάζει γρήγορα το δικό σας δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να λαμβάνετε ωραία μηνύματα, να έχετε ευχάριστες επαφές και να δουλεύετε με όρεξη, καθώς συνεργάζεστε άψογα με τους άλλους. Αισιόδοξη περίοδος. Κριός γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε εύκολα από το περιβάλλον σας, και ένα οικογενειακό σας πρόσωπο μπορεί και σας επηρεάζει γύρω από ένα συναισθηματικό θέμα και θα νιώσετε ψυχολογικά μετέωροι. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπαίνετε σε μια διαδικασία αμφισβήτησης.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Κριό, αφορά τον εργασιακό σας χώρο, ουσιαστικά αλλάζει δραστικά το περιβάλλον στην εργασίας, αλλά και η καθημερινότητα σας είναι πιο απαιτητική, πιθανόν ένα άτομο της οικογενείας σας χρειάζεται, τώρα την φροντίδα σας. Θέματα καριέρας μπορείς να σας απογειώσουν , εάν βέβαια αρπάζετε ευκαιρίες και δεν μένετε απαθής σε νέες προτάσεις. Ταύρος β’ δεκαήμερου, ο Ερμής από τον Ζυγό, επηρεάζει τώρα το δικό σας δεκαήμερο, έτσι ευνοούνται οι συζητήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, πλησιάστε τα άτομα που συνεργάζεστε και ακούστε με ενδιαφέρον τις απόψεις και τις προτάσεις του. Αρκετές μετακινήσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  τα ενδιαφέροντα σας περιορίζονται σε οικονομικά ζητήματα, έχετε βέβαια επενδύσει σε κάτι καινούργιο και συχνά δεν μένετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σιγά σιγά, θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό απορροφά τις δυνάμεις σας, κυρίως γιατί συνειδητοποιείτε ότι μια ερωτική σχέση έχει τελειώσει και προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε και σωματικά. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ταξίδια ή σε σπουδές που θα σας δώσουν θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Σκεφτείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο να ακολουθήσετε.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Ζυγό, μπαίνει στο δικό δεκαήμερο, οπότε αξιοποιείστε έξυπνα τις ευκαιρίες συμφιλίωσης με το ταίρι σας, να επιλύσετε διαφορές γύρω από ερωτικά ζητήματα και να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις και όχι εν βρασμώ ψυχής.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  παρασκήνιο , πολλά πράγματα γίνονται γύρω από την πλάτη σας, όχι απαραίτητα αρνητικά , αλλά πρέπει να φανείτε πιο δραστήριοι και να συμμετέχετε ενεργά, χωρίς να επηρεάζεστε από το τι νιώθετε. Προβληματισμός γύρω από ένα εργασιακό ζήτημα.

Kαρκίνος 

Καρκίνος ασ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, είναι σκληρή για την ψυχολογική σας κατάσταση, πιέζεστε από άτομα εξουσίας, ίσως βιώσατε και μια απόρριψη, συναισθηματική ή μέσα στον επαγγελματικό χώρο, είστε σε φάση έναρξης, μετά από ένα σχεδόν επώδυνο τέλος. Φανείτε όμως δυνατοί και ψάξτε νέες ευκαιρίες-συμμαχίες  που θα σας αναζωογονήσουν.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής στον Ζυγό, τρέχει τώρα στο δικό σας δεκαήμερο, και έχετε ευκαιρίες για νέες προοπτικές γύρω από ένα επαγγελματικό σας ξεκίνημα, γενικά μπορείτε να βελτιώσετε επαφές με άτομα που σας στηρίζουν, αρκεί να έχετε την οξυδέρκεια να διακρίνετε το σωστό, από το λάθος. Συζητήσεις, εποικοδομητικοί διάλογοι φέρνουν εξελίξεις. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,   μεγάλη κινητικότητα στο φιλικό σας περιβάλλον, πολλές προτάσεις για φλερτ, νέες γνωριμίες, όπου και δεν θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις. έχετε τη διάθεση να βγείτε από το απαιτητικό σας περιβάλλον και να απολαύσετε το παρόν.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό, κλείνει κύκλους, προσγειώνεστε στο εδώ και τώρα, βιώνετε ήδη μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, έχετε ξεχωρίσει την ήρα από το σιτάρι, κυρίως μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, αλλά ακόμα δεν έχετε αποφασίσει για το πως πρέπει να προχωρήσετε. Αξιοποιείστε θετικά τις γνωριμίες σας και προχωρήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής από τον Ζυγό, ταξιδεύει τώρα στο δικό σας δεκαήμερο, δίνοντας μια διάθεση να αναλύετε με λεπτομέρεια τους στόχους σας, τα ενδιαφέροντα σας, έτσι ώστε να βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, και να τελειώνετε με δυσλειτουργικές καταστάσεις. Αυξήστε την δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά ξεκινήματα , πρέπει να γίνουν , στο άμεσο, κοντινό μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να χάνετε τον χρόνο σας, και έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στις ικανότητες σας. βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο και σας στηρίζει σε ότι και να αποφασίζετε.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, απαιτεί από εσάς να κινηθείτε έξυπνα, γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα ή ακόμα και στη δουλειά σας, έτσι ώστε να μην έρθετε σε ρήξη με άτομα που χρειάζεστε και να αποφύγετε οικονομικές πιέσεις. Μείνετε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις και κρατήστε γενικά μικρό καλάθι. Ευκαιρίες για καλύτερη ποιότητα ζωής.      Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής από τον Ζυγό, επηρεάζει τώρα στο δικό σας δεκαήμερο, για να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να ξεφύγετε ομαλά από πιέσεις και εμπόδια που σας είχαν αγχώσει.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ζείτε σαφώς μια ευνοική περίοδος της ζωής σας, φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας, και το πιο βασικό είναι, ότι έχετε συγκεντρωθεί πλέον στους στόχους σας, και έτσι θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανές ανατροπές. Διευθετήσεις γύρω από συμβόλαια, συμφωνίες ή επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ευνοούνται.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό σε οδηγεί σε ένα νέο κύκλο ζωής, όπου και πρέπει να αποχωριστείς εσωτερικές δεσμεύσεις, οικογενειακές καταστάσεις, πιθανόν και σταθερές αξίες, συνεργασίες, και αλλάζουν δραστικά οι επιδιώξεις σας , και είστε κάπως μετέωροι. Βέβαια πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο, και θα σας δοθούν ευκαιρίες να ορθοποδήσετε γρήγορα και να καλύψετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής τρέχει τώρα γρήγορα στο δικό σας δεκαήμερο, και είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Καθυστερήσεις απομακρύνονται και είστε σε φάση αναζωογόνησης. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, έχετε αυτές τις μέρες, καθώς ο νους σας είναι στο να πάρετε όσο το δυνατόν πληροφορίες, γύρω από ένα δάνειο, ένα σπίτι που θέλετε να αξιοποιήσετε, δηλαδή ασχολείστε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές , όπου και θα πρέπει να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε με την γνώμη των άλλων.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, λειτουργεί κάπως ανασταλτικά, στα να κόβει τη φόρα που έχετε πάρει, γύρω από ένα εργασιακό ζήτημα ή σας βάζει σε μια κόντρα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας και εισπράττετε αδιαφορία και αποδοκιμασία  Μην αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας καταβάλλουν και αξιοποιείστε όμως ποιοτικά το χρόνο σας με άσκηση ή εναλλακτικές θεραπείες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής από τον Ζυγό επηρεάζει τώρα το δικό σας δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να είστε ακόμα καχύποπτοι, επιφυλακτικοί και σκοπίμως κλειστοί, για να επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα σχέδια σας. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορούν να προκύψουν.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, βρείτε πλάγιους τρόπους να πλησιάσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, έτσι ώστε να  ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αφοσιωθείτε με μεγαλύτερη αγάπη στα σχέδια σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και αγνοήστε πιθανές ήττες που βιώσατε. Όλα είναι μέσα στην ζωή.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, πιέζει για ξεκαθαρίσματα σε ερωτικά ζητήματα, πιθανόν βιώνετε κάποιες απογοητεύσεις ήδη και ακυρώσεις, και αυτή η εβδομάδα δεν δίνει άμεσα λύσεις γύρω από ένα θέμα που σας απασχολεί. Ωστόσο, ταξίδια , μετακινήσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την προβολή σας ή ακόμα και σπουδές, ευνοούνται αυτό το διάστημα και μην επηρεάζεστε από την ψυχολογία σας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Ζυγό, επηρεάζει τώρα το δικό σας δεκαήμερο, έτσι ώστε να δείτε κόσμο, να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και κάνετε έξυπνες γνωριμίες που θα υποστηρίξουν αργότερα τα σχέδια σας. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  μην αφήνετε την σκέψη σας να τρέχει σε αρνητικά σενάρια, θα δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με μυστικές συμφωνίες και μια θέση εργασίας που ακόμα δεν θέλετε να αποκαλύψετε και είστε σαφώς καλύτερα. Μειώστε την επιθετικότητα σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, αφορά θέματα οικογενειακά, πιθανόν βιώνετε μια απώλεια μέσα στο περιβάλλον σας, και σε θέματα ακίνητης περιουσίας και επικρατεί αναταραχή και μεγάλη ένταση. Ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα σας αποθαρρύνουν, Αφοσιωθείτε στην εργασία σας.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Ζυγό, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο,, θα είστε πιο απαιτητικοί με το περιβάλλον σας, ωστόσο εξομαλύνονται οι διαφορές, εάν δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε. Γίνετε ευέλικτοι και θα πετύχετε.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα, έχετε αυτήν την περίοδο, είστε έτοιμοι να βιώσετε όμως και συναισθηματικές χάρες, και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές , με καλύτερη διάθεση και δύναμη. Αποστασιοποιηθείτε από τον παλιό τρόπο σκέψης σας και βγείτε σε ξέφωτο.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό, επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σας, τους συγγενείς, πιθανόν να δημιουργηθούν και προβλήματα με τις μετακινήσεις σας και γενικά αποφύγετε να ταξιδεύετε αφηρημένοι ή εκνευρισμένοι. Τέλος σε μια δυσλειτουργική σχέση. Ευκαιρίες για νεές γνωριμίες και οικονομική βελτίωση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Ζυγό , τώρα επηρεάζει και το δικό σας δεκαήμερο, έτσι ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις, με ευκολία θα εκπληρώσετε ένα όνειρο ζωής ή θα λυθούν τα χέρια σας , κατόπιν θετικής έκβασης ενος νομικού ζητήματος. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε την νέα σας εικόνα, περισσότερο απ΄οτιδήποτε άλλο, αυτήν την περίοδο, και αυτό γιατί έχετε προσπαθήσει αρκετά και πετύχατε αρκετούς από τους στόχους σας και τα όνειρα σας.Θετικές εξελίξεις σε καριέρα, προαγωγή. Παράπονα θα ακούσετε από την οικογένεια σας ή τα παιδιά σας, εάν είστε γονείς.

Ιχθύ 

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό, αφορά βέβαια, μια νευραλγική πλευρά της ζωής σας, κόβεται μια πηγή εσόδων, δηλαδή οικονομικά ζορίζεστε λόγω των νέων συνθηκών, ωστόσο εάν παραμείνετε ψύχραιμοι, θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε και να ξεπεράσετε την μπόρα. Φίλοι σας στηρίζουν.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής από τον Ζυγό, τώρα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, αποφύγετε λοιπόν εντάσεις με διπλωματικό τρόπο, προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα και είναι πολύ βοηθητική η θέση αυτή για να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους για δάνεια και οφειλές με Τράπεζες ή το κράτος. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά διαθέσιμοι είστε αυτήν την περίοδο, σίγουρα πιο απελευθερωμένοι, απ΄οτιδήποτε σας δέσμευε μέχρι τώρα, και έτοιμοι για μια νέα αρχή, που θα σας δικαιώσει ηθικά αλλά και συναισθηματικά. Μέρες θετικής εξέλιξης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ