Num Noms Smooshcakes – Τα νέα, ζουληχτά & μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητάκια

Ναμ ναμ, γιαμ γιαμ! Ετσι δεν κάνουν τα παιδιά όταν τους προσφέρεις κάτι λαχταριστό που μυρίζει υπέροχα; Num Noms Smooshcakes – Τα νέα, ζουληχτά & μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητάκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Num Noms Smooshcakes – Τα νέα, ζουληχτά & μυρωδάτα παιχνιδο-φαγητάκια που φέρνουν πολλά «ουάου»!

Ναμ ναμ, γιαμ γιαμ! Ετσι δεν κάνουν τα παιδιά όταν τους προσφέρεις κάτι λαχταριστό που μυρίζει υπέροχα; Φανταστείτε πως κάνουν όταν αυτό το κάτι μπορούν εκτός από το να το μυρίσουν και να παίξουν μαζί του, να το ζουλήξουν, μιας και το «ζούληγμα» αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των μικρών παιδιών, να κάνουν ολόκληρη συλλογή και να το έχουν συνεχώς μαζί τους σαν αξεσουάρ! Αυτά είναι τα Shooshcakes, η νέα συλλογή Num Noms.

Τα Smooshcakes, είναι τα μίνι παιχνιδο-φαγητάκια που διεγείρουν τις αισθήσεις των παιδιών! Tην όσφρηση αφού μυρίζουν υπέροχα και λαχταριστά, την αφή μιας και η υφή τους είναι απίστευτα απαλή, αλλά είναι και σούπερ ζουληχτά! Βασισμένα στα “slow rising” παιχνίδια, όπως τα μπαλάκια “anti-stress”, μπορείς να τα ζουλήξεις όσο θέλεις και αυτά επανέρχονται στο αρχικό, λαχταριστό τους σχήμα, δίνοντας έναν «μαγικό» και πολύ fun χαρακτήρα στο παιχνίδι!

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://bit.ly/2TMBO4Z

Η νέα σειρά, που αποτελείται από δίδυμους χαρακτήρες σε 4 διαφορετικά ζευγάρια! Οκτώ ζουληχτά & μυρωδάτα Num Noms, σχεδιασμένα να προσφέρουν στα παιδάκια μια μοναδική εμπειρία από την πρώτη στιγμή. Αρχικά, η συσκευασία θυμίζει πολύ εκείνα τα λαχταριστά, διάφανα σακουλάκια με marshmallows, που πάντα τραβούν την προσοχή των παιδιών σε ένα λούνα παρκ! Από το unboxing λοιπόν, τα Smooshcakes ξεκινούν να συναρπάζουν! Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, η πρώτη επαφή είναι μαγική με την απίστευτη απαλότητα των Smooshcakes! Το πρώτο «ουάου» έρχεται λοιπόν, και ακολουθεί γρήγορα το δεύτερο, καθώς τα παιχνιδο-φαγητάκια είναι σούπερ μυρωδάτα με πανέμορφα χρώματα ενώ μοιάζουν σαν μια λαχταριστή μπάλα παγωτού ή ένα λαχταριστό γλυκό! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αρχίσουν να ζωγραφίζονται χαμόγελα ευτυχίας και να φωτίζονται τα  προσωπάκια των παιδιών! Και μετά συνεχίζουν να έρχονται τα «ουάου» το ένα μετά το άλλο!.. Η μυρωδιά..η αίσθηση..το ζούληγμα! «Ουάουυυυ! Μαμά κοίτα πως μυρίζει! Κοίτα, κοίτα! Το ζουλάς και ξαναφουσκώνει!».

Η συλλογή είναι ξεχωριστή και αποτελείται από 8 διαφορετικά! Κάθε ένα έχει το κορδονάκι του ώστε να μετατρέπεται και σε κρεμαστό αξεσουάρ. Με διαφορετικές μυρωδιές από παγωτό, τσιχλόφουσκα ή και μυρωδιές έκπληξη, κάθε παιδάκι θα βρει το δικό του αγαπημένο ζουληχτό NumNoms Smoochcakes!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ