Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Μαρτίου 2019

Επιστρέφει ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή και έτσι νιώθεις ακόμα «θύμα»  των περιστάσεων μιας και που πέφτεις πάνω σε καθυστερήσεις και αναβολές. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Μαρτίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Επιστρέφει ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή και έτσι νιώθεις ακόμα «θύμα»  των περιστάσεων μια που πέφτεις πάνω σε καθυστερήσεις, αναβολές και δεν μπορείς να κάνεις το μεγάλο ..μπαμ, την ανατροπή που είχες υποσχεθεί στο εαυτό σου και ίσως βράζεις μέσα σου..

Υστερόγραφο, Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βελτιώνεις την προσωπική σου ζωή , γίνεσαι συμπονετικός, ανεκτικός με το ταίρι σου..αγαπάς να δίνεις, να προσφέρεις..

Υστερόγραφο. Κρόνος σε εξάγωνο με Ήλιο και Άρη, στόχοι με πλάνο, οργάνωση ,είσαι αποφασισμένος να πετύχεις..

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει τα οικονομικά σας δεδομένα, το σύστημα των προσωπικών αξιών σας και γενικά θα βλέπετε το κόσμο μέσα από μια διαφορετική οπτική.  Ασχοληθείτε με εσωτερικά ζητήματα. Κριός β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας κάνει πιο εσωστρεφείς και περισσότερο σοφούς μια που ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας , παρά με τα ζητήματα των άλλων. Ξεκινήστε μια πνευματική δραστηριότητα. Κριός γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες υπενθυμίζει ότι ο έρωτας είναι ένα παράξενο παιχνίδι και θα έχετε αρκετά διλήμματα, πιθανόν επανασυνδέσεις και ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει.. Μυστικές σχέσεις. 

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η είσοδος του Ουρανού στο δεκαήμερο σας,  θα ανατρέψει τελείως την εικόνα σας προς τα έξω, τις προσωπικές σας επαφές και επιλέγετε πλέον ελεύθερες μορφές συμβίωσης , αποφεύγοντας τη δέσμευση. Ταύρος β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βοηθάει στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σας, βρίσκετε ξανά τον παλιό καλό σας εαυτό και θα ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα που θα γεμίσουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας.  Ταύρος γ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου από το άμεσο κοινωνικό σας περίγυρο και θα προβληματιστείτε αρκετά. Ευχάριστες συναντήσεις. 

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει τελείως την ψυχολογική σας κατάσταση και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο τον ψυχικό σας κόσμο, επιλέγοντας εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. Ξεκινάει το παιχνίδι της αυτογνωσίας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βοηθάει στο να καθιερωθείτε στο χώρο σας μέσα από την στήριξη που λαμβάνετε από πρόσωπα εξουσίας και θα βάλετε νέους στόχους που εύκολα τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας και θα προβληματιστείτε σοβαρά για τις προθέσεις του. Πιθανά μπερδέματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε καθυστερήσεις, αναβολές. 

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει ευχάριστα την ψυχολογία σας και θα ανανεωθείτε μέσα από νέες επιλογές που αφορούν την παρουσία σας μέσα στο κοινωνικό, φιλικό σας κύκλο και θα ξεχωρίστε για τις ικανότητες σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί αρκετά την εκπλήρωση προσωπικών στόχων και νέες επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα ανοίξουν νέους δρόμους ανάπτυξης και προσωπικής βελτίωσης. Έρωτας από απόσταση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει σαν άμεση προτεραιότητα την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σχετικά με την προώθηση επαγγελματικών επιδιώξεων και βέβαια θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να διορθώσετε λάθη και να καλύψετε ελλείψεις. 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας , τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο και θα πρέπει να ακολουθήσετε νέες μεθόδους για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Μην είστε απόλυτοι. Λέοντα β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αφορά θέματα οικονομικής διαχείρισης, συζητάτε, διαπραγματεύεστε καλύτερους όρους για πιθανή χορήγηση δανείου ή εκκίνησης μιας νέας οικονομικής συμμαχίας. Ωστόσο, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με παλιές οικονομικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να νιώθετε πίεση, καθώς πρέπει να προλάβετε προθεσμίες και να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις. 

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει τους στόχους σας, καθώς δέχεστε προτάσεις που οδηγούν σε συνεργασίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από εσάς και νιώθετε ότι ξεκινάτε από την αρχή. Ξαφνικοί έρωτες με σύντομη διάρκεια ή από απόσταση. Παρθένε β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αφορά κυρίως την βελτίωση της προσωπικής σχέσης , πιθανόν να έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία και μπορείτε να συζητήσετε για μια πιθανή συμβίωση-συγκατοίκηση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επηρεάζει σημαντικά χρόνιες σχέσεις και συνεργασίες και έτσι πρέπει να πάρετε αποφάσεις μέσα όμως από παρεξηγήσεις και επίλυση προσωπικών αντιθέσεων. 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει αρκετά τρόπους διαχείρισης κοινής περιουσίας, πιθανόν να πρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο αυτόνομο τρόπο συντήρησης του εαυτού σας, αλλά και της περιουσίας και βάζετε νέες προτεραιότητες.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  .Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει τον εργασιακό σας χώρο, είστε έτοιμοι να εγκαινιάσετε ένα νέο προσωπικό επαγγελματικό χώρο και να επενδύσετε στο μέλλον σας. Ευχάριστες αλλαγές και πιθανόν να αποκτήσετε μια νέα θέση εργασίας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει ιδέες που σχετίζονται με την ανακαίνιση, αλλαγή του εργασιακού σας χώρου και μπορείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας, αντιμετωπίζοντας όμως αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις.  

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, πιθανόν να βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, όπου πρέπει να διαπραγματευτείτε τα δικαιώματα σας και να μάθετε πως να μην είστε απόλυτοι Ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σκορπιός β΄δεκαημέρου,Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει θετικά την ερωτική σας ζωή, φκαθώς νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Ρομαντικά ραντεβού. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν που θα σας μπερδέψουν και προβληματίσουν. Οι ελεύθεροι αναπολείτε παλιές καλές στιγμές.   

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει τις εργασιακές σας συνθήκες, πιθανόν να συνάψετε νέες συμφωνίες με τον εργοδότη σας και να αλλάξετε τελείως τους τρόπους εξάσκησης του επαγγέλματος σας Θέματα υγείας χρειάζονται προσοχή.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες δίνει διεξόδους σε συναισθηματικούς προβληματισμούς, αλλά και θα ζήσετε θερμές επανασυνδέσεις με άτομα της οικογενείας σας και έτσι είστε σαφώς σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Αξιοποίηση ακινήτων. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει κάποια προβλήματα που είχατε με άτομα του περιβάλλοντος σας, πιθανόν να ακούσετε πολλά ψέματα και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Προσοχή σε εξαπατήσεις. 

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει την ερωτική σας ζωή, νιώθετε ήδη αρκετά κουρασμένοι και προβληματισμένοι γύρω από τις προσωπικές σας επιλογές και θα θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από μια μόνιμη σχέση. Ξεκινάτε να επενδύετε επιχειρηματικά.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βοηθάει στο να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας κατάρτιση, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να ολοκληρώσετε προσπάθειες για την προώθηση των σχεδίων σας μέσα από το διαδίκτυο. Νέο μεταφορικό μέσο.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει προβλήματα σε συμφωνίες, συμβόλαια και θα προβληματιστείτε εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε νέες αγοραπωλησίες. 

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει την οικογενειακή σας ζωή, πιθανόν να χρειαστεί να μετακομίσετε και έτσι να έρθετε σε ρήξη με τα κοντινά σας πρόσωπα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βοηθάει στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερο,  ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες επαναφέρει οικονομικά ζητήματα και θα προβληματιστείτε αρκετά με αιφνίδια έξοδα, επιστροφές οφειλών και γενικά αυτό το διάστημα θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα. 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα ανατρέψει την καθημερινότητα σας είτε γιατί πρέπει να συμβιβαστείτε σε μια νέα εργασιακή κατάστασή είτε γιατί αλλάζει ο τόπος κατοικίας σας. Προσοχή σε συγγενικές σχέσεις. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας συμβάλλει στο να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα βοηθήσουν στο να νικήσετε προσωπικά αδιέξοδα. Προτάσεις για νέες συνεργασίες.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο-δεκαήμερο σας, θολώνει την κρίση σας και πιθανόν να πρέπει να αποφύγετε αποφάσεις και κινήσεις που θα σας εκθέσουν στο μέλλον. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ