Ένα event με δραστηριότητες για τα παιδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το Σάββατο 13/04/2019 και ώρα 11.30 στο κατάστημα Kidscom Αγίας Παρασκευής, ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την οικογένεια προϊόντων της Nuna! Ένα event με δραστηριότητες για τα παιδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Είναι ένα υπέροχος χώρος ιδανικός για την οικογένεια! Αυτό το Σάββατο 13/04 και ώρα 11,30 θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα μοναδικό event στο κατάστημα Kidscome στην Αγία Παρασκευή (Χαλανδρίου 3, 153 43 – Αγία Παρασκευή)

Ένας παράδεισος με ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο βασικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας!! Θα γνωρίσουμε τα μοναδικά προϊόντα της Nuna, θα περιηγηθούμε στον θαυμάσιο χώρο του καταστήματος ώστε να δούμε και τα υπόλοιπα προϊόντα του που επιλέγονται με σεβασμό και αγάπη για το μωρό σας και το παιδί σας.

Κατά τη διάρκεια του event θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε και θα κληρωθεί ένα Παρκοκρέβατο και ένα Κάθισμα αυτοκινήτου της Nuna. Μπαλόνια, face-painting, ποπ κορν & μαλλί της γριάς, παιχνίδια και πολλά πολλά ακόμα θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους!

Μη ξεχάσετε πως για την ημέρα αυτή θα έχετε 40% έκπτωση σε όλα τα είδη Nuna και 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος! Μην το χάσετε!!

Λίγα λόγια για τη Nuna:

Η ιστορία της Nuna ξεκινά με την οικογένεια!
Πως χαρίζουμε στο μωράκι μας μια θέση στο οικογενειακό τραπέζι; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή οδήγησε στο σχεδιασμό του πρώτου προϊόντος της Nuna – της καρέκλας φαγητού ZAAZ™ – που έκανε την εμφάνισή του το 2007. Το brand της Nuna είναι διεθνές με ρίζες στο Amsterdam. Διαρκής πηγή έμπνευσης για εμάς είναι η πρακτική πλευρά της οικογενειακής ζωής. Το μεγάλωμα των μικρών μας είναι μια διαδικασία γεμάτη απαιτήσεις αλλά και επιβράβευση, συχνά την ίδια στιγμή. Και δεν αφορά μόνο τα παιδιά. Οι δικές μας περιπέτειες ως γονείς μας έδειξαν πως η ισορροπία πρακτικότητας και ομορφιάς είναι απόλυτα απαραίτητες όταν πρόκειται για βρεφικό εξοπλισμό. Δεν υπάρχει τίποτα που να εκτιμούμε περισσότερο από το έξυπνο design και τις πρακτικές λύσεις που μας προσφέρουν χαρά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ