Πανσέληνο στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψες από 13 εως 19 Μαίου 2019

Πανσέληνος στο ζώδιο του Πλούτωνα, στον Σκορπιό και όλα κινούνται στα άκρα, με ξαφνικές εκκινήσεις αλλά και δυνατούς αποχωρισμούς! Πανσέληνο στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψες από 13 εως 19 Μαίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Πανσέληνος στο ζώδιο του Πλούτωνα, στον Σκορπιό και όλα κινούνται στα άκρα, με ξαφνικές εκκινήσεις αλλά και δυνατούς αποχωρισμούς , καθώς το συναίσθημα αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να γράψει την ιστορία σου.. συγκινήσεις κάτω από τα σεντόνια ! 

Υστερόγραφο, . Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό, στον Ταύρο , γλεντάς τις αισθήσεις σου, ερωτοτροπείς χωρίς κανόνες , ανατρέπονται τα όρια, μηδενίζονται  οι αποστάσεις.. Ο διαφορετικός ..περίεργος σε ελκύει..

Υστερόγραφο, ο Άρης στον Καρκίνο διαταράσσει τον ψυχισμό , απαιτεί εσωστρέφεια και είναι επικίνδυνα κυκλοθυμικός…

*ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται.. σε βαραίνει.. υποφέρεις από την αποπνικτική αγάπη ..

 

Κριός α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και με ευκολία θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει.. Ξαφνικές θετικές ειδήσεις γύρω από μια νέα πηγή εσόδων θα αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση και προς το καλύτερο. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο προκαλεί εντάσεις και γεννά μικρή αναστάτωση και ταλαιπωρία μέσα στο σπίτι.  Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να συζητήσετε τα σχέδια σας και κυρίως να στηριχτείτε σε άτομα που βρίσκονται δίπλα σας για να πραγματοποιήσετε σχέδια και να νιώσετε πραγματικά ότι τώρα ακουμπάτε τα όνειρα σας. ΕΡωτικές στιγμές θα σας συναρπάσουν. Κριός γ’ δεκαημέρου ,  Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα κλείσει αιφνιδίως κληρονομικά θέματα και ίσως δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να φουσκώνει λόγω μιας αγοραπωλησίας. Μοιράζεται πιθανή κοινή περιουσία και θα ξέρετε τι έχετε.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Αφροδίτη, ο δικός σας πλανήτης , επιστρέφει στο σπίτι του για να σας δώσει δώρο, όπως δημόσιες σχέσεις, άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου, δώρα και φυσικά κατακτήσεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η ζωή γίνεται πιο εύκολη και διευκολύνεστε αρκετά από τους συνεργάτες σας. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει μια ταλαιπωρία σε μετακινήσεις, υπογραφές συμβολαίων ή και σπουδές.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα και παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση κυρίως εάν είστε μέλος μιας ομάδας , οργάνωσης και στηρίζεστε από ομοιδεάτες. Με ευκολία θα πραγματοποιήσετε μια ιδέα ή ένα όνειρο σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό αφορά την προσωπική σας ζωή, που ξαφνικά θα δείτε να παίρνει μια νέα τροπή και εάν είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να νικήσετε τη μοναχικότητα σας με μια νέα γνωριμία. Στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε ρήξη με τη μόνιμη σχέση σας, ωστόσο είναι κάτι που θέλατε να γίνει αλλά δεν το ομολογούσατε στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την ψυχολογία σας καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας στηρίζουν, έστω και κρυφά και φαίνεται να νικάτε τους προσωπικούς σας δαίμονες με μια νέα γνωριμία που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει επιπρόσθετα έξοδα και αναστάτωση γύρω από μια πηγή εσόδων που πρέπει να πολεμήσετε για να την διατηρήσετε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο σας κάνει να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και νιώθετε ότι έχετε πλέον το πάνω χέρι στις συναλλαγές σας με τα πρόσωπα εξουσίας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας και προωθήστε τα σχέδια σας.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα δώσει ένα τέλος σε μια ανιαρή καθημερινότητα είτε γιατί θα βρεθείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον λόγω μιας πρόσληψης ή μετακίνησης είτε γιατί αποφασίζετε να κάνετε κάτι δικό σας και θα σταματήσετε τις υποχωρήσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Αλλαγές σε διατροφικές συνήθειες . Προσοχή σε κατοικίδια.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας φέρει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, θα μπορέσετε να διακριθείτε μέσα από την προώθηση μιας ιδέας και γενικά εύκολα προσεγγίσετε τους στόχους σας. Παραμερίζονται με ευκολία δυσκολίες και θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει και εμψυχώνει. Η είσοδος του Άρη στο δεκαήμερο σας όμως γεννά μια κυκλοθυμία και αναστάτωση και θέλει προσοχή για να μη ξεσπάτε σε λάθος πρόσωπα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  έχετε ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα να βγείτε από τον φαύλο της επανάληψης, κυρίως να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα επαγγελματικά σας και με νέες συμφωνίες που θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας. Νέες ιδέες που εύκολα μπορούν να υλοποιηθούν .   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ηΠανσέληνος στον Σκορπιό αφορά κυρίως την ερωτική σας ζωή, που ξαφνικά και ..μοιραία θα αλλάξει και θα ξεκινήσει μια ιστορία πάθους και έντονου ερωτισμού. Κέρδη που αλλάζουν τη οικονομική σας κατάσταση προς το καλύτερο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει πιο χαρούμενους, προσδίδει λάμψη στην εμφάνιση σας και περνάτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που έχετε ξεχωρίσει και καταλαμβάνουν μια σημαντική θέση στην καρδιά σας Θέματα καριέρας εξελίσσονται θετικά. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο όμως θα φέρει μια αναστάτωση στον ψυχικό σας κόσμο με αποτέλεσμα να νιώθετε πολλές φορές έξω από τα νερά σας και να αναζητάτε την ησυχία σας.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να στρώσετε οικονομικά θέματα, κυρίως χρήματα, ακίνητα ή ακόμα και δάνεια που έχετε μαζί με τρίτους και θα βρεθούν λύσεις από το πουθενά και έτσι θα φτιάξει αρκετά η ψυχολογία σας και θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει μια νέα αρχή μέσα στην οικογενειακή σας εστία και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας με το να αποφασίσετε να δεσμευτείτε και ίσως συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα την ακίνητη περιουσία σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί ταξίδια μακρινά μπορεί και τώρα να  ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους και επίσης είστε σε μια φάση όπου μπορείτε να ωφεληθείτε από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό, από σπουδές ή ανώτερα ιδρύματα . Μια Σχέση εξ αποστάσεως πιθανόν να δημιουργηθεί  και θα νιώθετε ότι σας ελκύει ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας από εσάς.. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο προκαλεί αναστάτωση μέσα στο φιλικό σας κύκλο και πεισματικά θα αναζητάτε την απομάκρυνση ατόμων που σας έχουν δυσαρεστήσει. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή , να εξομαλυνθούν οι αντιθέσεις που είχατε με το ταίρι σας και να ανανεωθεί η σχέση σας. Όσοι είναι αδέσμευτοι μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να εμπλουτίσετε με εμπειρίες την ερωτική σας ζωή.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει τέλος σε μια επαγγελματική συνεργασία που σας είχε κουράσει ψυχικά, θα κάνετε μια νέα αρχή, ίσως βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα πάρετε γνώσεις και θα αποκτήστε μοναδικές εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Νέο μεταφορικό μέσο. Άνοιγμα του κύκλους σας και προοπτική επιμόρφωσης.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί κληρονομικά θέματα, πιθανόν να δεχτείτε οικονομική βοήθεια από τρίτα άτομα όπως το ταίρι σας ή ένα άτομο της οικογενείας σας με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας αλλά και η αυτοπεποίθηση σας να χτυπήσει κόκκινο. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει όμως εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας και προκαλεί αναστάτωση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς θα πρέπει να αναμετρηθείτε με τους ανταγωνιστές σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να διευκολυνθείτε σε θέματα καθημερινότητας και να εξομαλυνθούν πιθανές διαφορές που είχατε με τους συναδέλφους σας και να αναβαθμιστεί τελικά η θέση σας με μια προαγωγή η ευνοϊκή μετάθεση. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα υγείας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δίνει ξαφνικό αίσιο τέλος εάν αναζητάτε εδώ και καιρό μια νέα πηγή εσόδων με αποτέλεσμα να κλείσετε εκκρεμότητες που σας είχαν ταλανίσει. Επίσης μετά από αρκετές πιέσεις αποφασίζετε να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης ή απόκτησης εισοδήματος και θα στρώσετε τη ζωή σας έτσι ώστε να μην έχετε περαιτέρω απώλειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις, εξομαλύνει διαφορές με το περιβάλλον σας και υποχωρεί ο ανταγωνισμός με τους συνεργάτες σας. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι έχετε φτιάξει δυνατές συμμαχίες και οι αντίπαλοι σας θα απομακρυνθούν ή θα ηττηθούν λόγω της υπεροχής σας. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια, την επιμόρφωση σας, και θα δεχτείτε προτάσεις απασχόλησης στο εξωτερικό και τελικά ανοίγουν οι ορίζοντες σας. Γρήγορες εξελίξεις σε νομικά ζητήματα.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, ευκαιρίες υπάρχουν για να περάσετε όμορφα, κυρίως με νεότερα άτομα από εσάς και θα αλλάξει το σκηνικό , αυτήν την εβδομάδα, με ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν ένα πικάντικο νόημα στη ζωή σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σας, είναι μια ευκαιρία για να δώσετε τέλος σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει και να κάνετε νέες εκτιμήσεις που θα σας πάνε παρακάτω δίνοντας προοπτικές εξελίξεις είτε για την καριέρα σας είτε για την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε ελεύθεροι, πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με άτομο που σας μαγνητίζει με μοιραίο τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την καθημερινότητα σας, το φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο αλλά και σας χαρίζει όμορφες στιγμές με τους συναδέλφους σας καθώς η δουλειά αποκτά τελείως διαφορετικό νόημα. Προσοχή μόνο να μη βάλετε κιλά καθώς θα έχετε όρεξη και θα παρεκκλίνετε  από το πρόγραμμα σας. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο δίνει νόημα στην σεξουαλική σας ζωή και θα ξεχάσετε τους προσωπικούς σας ηθικούς κώδικες για να ζήσετε στιγμές με τον /την αγαπημένο σας. Προσοχή σε δάνεια, οφειλές.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες για διευθέτηση της ακίνητης περιουσίας σας με αποτέλεσμα να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναβαθμιστεί η οικογενειακή σας ζωή. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει εισόδημα από μια νέα πηγή εσόδων και θα γεμίσει το πορτοφόλι σας, εφόσον τολμήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό και αναβαθμίσετε την δουλειά σας. Πιθανή προαγωγή.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την ερωτική σας ζωή, το φλερτ, τις ρομαντικές γνωριμίες με αποτέλεσμα να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και να γίνετε πιο τολμηροί σε νέες προτάσεις και καινούργιες γνωριμίες. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις και αναστάτωση και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα. Πιθανοί καυγάδες με αγαπημένα πρόσωπα θα σας αποσυντονίζουν.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις βιώνετε σχετικά με την πραγμάτωση των σχεδίων σας, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα σας, κυρίως εάν ασχολείστε με το διαδίκτυο ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ασχοληθείτε με την επιμόρφωση σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιόουσιαστικά θα ανοίξει κλειστές πόρτες , καθώς βρίσκεστε με τα κατάλληλα πρόσωπα και θα μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια και σκέψεις που είχατε θάψει, λόγω των συνθηκών που βιώνατε. Καιρός για δράση.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας και κύρους, καθώς είστε σε μια φάση όπου πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και παρά τις ανατροπές, υπάρχουν θετικά σημεία που πρέπει να δείτε και εκμεταλλευτείτε. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει ένα επιπρόσθετο άγχος γύρω από εργασιακά ζητήματα και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να επιλύσετε τα οικονομικά σας ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   η Πανσέληνος στον Σκορπιό δίνει μια νέα προοπτική σε θέματα καριέρας, προσεγγίζετε άτομα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος. Τέλος σε ανούσιες σχέσεις και χλιαρές συνεργασίες. 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις επαφές σας, γίνεστε ακόμα πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις σπουδές σας και ότι σας κάνει να χαμογελάτε. Συναντήσεις με άτομα που έχετε καιρό να δείτε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο φέρνει αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, μπαίνουν διλήμματα και πιθανόν να παρεκκλίνετε από την μόνιμη σχέση σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, Ευκαιρίες για να επισημοποιήσετε μια σχέση ζωής, να βγείτε από αδιέξοδα και γενικά θα δείτε ότι με ευκολία πολλά από τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν και θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Σκορπιό απελευθερώνει από τοξικές σκέψεις και ανθρώπους που σας έχουν κουράσει, πιθανόν να τολμήσετε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας και να τολμήσετε κάτι ανατρεπτικό που θα αναδεικνύει όμως τον ψυχισμό σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ