Χειμερινή διακόσμηση με κουκουνάρια!

Ο χειμώνας έφτασε και το κρύο έχει κάνει την εμφάνισή του. Σιγά-σιγά προσθέτουμε στο décor αξεσουάρ και διακοσμητικά που είναι συνυφασμένα με την εποχή, αλλά και με τις γιορτές που έρχονται. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χειμερινή διακόσμηση με κουκουνάρια! Η φύση είναι ο καλύτερος διακοσμητής και σου προσφέρει υλικά που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις εξαιρετικές συνθέσεις διακόσμησης, ειδικά εποχιακής χωρίς να ξοδευτείς. Έλα μια βόλτα στην σαλονοτραπεζαρία μου, να σου δείξω πως την έχω διακοσμήσει. Αρχικά στην κουζίνα μου που είναι ενιαία με την σαλονοτραπεζαρία μου έχει ένα μικρό τραπέζι στο κέντρο με ένα τραπεζομάντιλο με καφέ σκούρα δερματίνη και βελουτέ. Το μίνι κασπώ με το παχύφυτο και το ρετρό κουτί για τα μπισκότα είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria2

Στην τραπεζαρία που είναι λίγο πιο δίπλα επέλεξα να στρώσω ένα λευκό τραπεζομάντηλο και από πάνω το ασορτί με της κουζίνας βελουτέ τραπεζομάντηλο. Επίτηδες δημιούργησα τις πτυχώσεις ώστε αυτά τα νερά να αναδεικνύουν καλύτερα την σύνθεση του υφάσματος, δερματίνη με βελουτέ μαζί. Καφέ, σοκολά με ζαχαρί.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria3

Στο κέντρο ο δίσκος με ασημί περίγραμμα να ταιριάζει με τα μαύρα μπουκάλια που έχω φτιάξει και μπορείς να δεις ΕΔΩ. Σανιδόξυλα σε φυσικό καφέ χρώμα και κουκουνάρια βαμμένα με λίγο λευκό στις άκρες τους.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria4

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria5

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria6

Δίπλα στη τραπεζαρία υπάρχει ένα τζάκι από γυψοσανίδα και στο έπιπλο από κάτω υπάρχουν επίσης δημιουργίες μου! Η νεράιδα της νύχτας καθώς και τα Ασπρόμαυρα κεριά με ρυζόχαρτο. Στην κορυφή ένα στεφάνι που είχα φτιάξει στο παρελθόν ουσιαστικά προσθέτοντας κάποια στοιχεία που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις μου.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria7

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria8

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria9

Σειρά έχει το τραπεζάκι του σαλονιού στο οποίο έχω βάλει, εκτός των υπολοίπων και μια υπέροχη χειμερινή σύνθεση με κουκουνάρια που μου φέρανε δώρο πριν μερικές ημέρες! Λευκό, χιονισμένα κουκουνάρια και ασπρόμαυρό ιδιαίτερο κερί.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria10

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria11

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria12

Η αδυναμία μου είναι ιδιαίτερα μεγάλη στις ασπρόμαυρες αποχρώσεις και σε υλικά όπως το γυαλί, το κρύσταλλο και το plexi glass. Μαζί με τα τραπεζομάντηλα/καρέ και οι ασορτί μαξιλάρες στον καναπέ. Πιστεύω πως μαζί με το καφέ σοκολά και το ζαχαρί έδεσε το συνολικό σκηνικό που παραπέμπει σε χειμωνιάτικο mood. Κάτι σαν προετοιμασία πριν τις γιορτές. Λίγο πριν ξεκινήσουμε για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

xeimerini-diakosmisi-me-koukounaria13

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Αλλαγή σκηνικού!

decor 3 mommyjammi

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την άσπρη σύνθεση με τα κουκουνάρια που σου έκαναν δώρο, την ερωτεύτηκα μιλάμε!!! Επιτέλους βάλαμε χειμωνιάτικα στο σπίτι αλλά αργεί ο χειμώνας μου φαίνεται.. 🙂 Πολύ ωραίο το ντεκόρ Μαρία μου, το μαύρο και εγώ φέτος το χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω, είναι ότι πρέπει για αυτή την εποχή!

  2. Σε ευχαριστώ Ελεάνα μου για τα καλά σου λόγια! Μαύρο ναι το τιμώ δεόντως και εγώ!!! Όσο για την σύνθεση, το άτομο που μου την έκανε δώρο με ξέρει πολύ καλά και πάντα η επιλογές της είναι σούπερ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ